- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #31345 üzenetére
azért nem hiába a víz az Úr....
elég fura,h én Bp-en melózom egy vízellátó cégnél,de a vízhűtést nem díjazom vmi miatt...! -
FeRRaR1
őstag
válasz
yakuza.tora #30442 üzenetére
egyrészt nem 4 % al csak 2tré márkba mértek ennyi különbséget 775 -> 851 ~10%
NÉZZÉTEK MEG A LOGOUTOMAT FELTÉTLENÜL
Rt vel monitorozd ki, de az asus elvileg már csak galiciatorosokat gyárt, halknak tényleg halk (hangtalan szinte)
De a másikat döntsed el te
LOGOUT
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #30288 üzenetére
nekemis X2-m van,...deazért a miénk mégiscsak egy 3870X2
mennyire vagy megelégedve vele amúgy?melegedés,teljesítmény DX10ben...stb
(dx9et direkt nem kérdeztem...ennek a kártyának a dx9 sztem már nem akadály)
-
Raki
aktív tag
válasz
yakuza.tora #30288 üzenetére
de akkor vmi ötlet?
vagy nincs semmi?
meik drivert érdemes feltenni? -
hakos1987
őstag
válasz
yakuza.tora #30059 üzenetére
már mikor megkaptam is vacakolt (gép bekapcsolásakor ,,out of range", elcsikozódott a kép, aztán kifagyott, vagy újraindult...., nem szabáloyzta a ventit....)
egyébként neked egyébknt mennyire melegedik a VRM?
mod: Blero2: Nagyon dúrva! mint írja a cikk is, játékpolitikai kérdés....
-
hakos1987
őstag
válasz
yakuza.tora #30012 üzenetére
bocsi, nem voltam gépközelben... igen a HK blokkom FC...
egyébként előzőleg egy 8800 GTX-em volt, tuningolva simán vitte, és az sztem nagyobb étvágyú volt.... nem hiszem, hgoy a táp lett vna a gond... egy biztos, a karinak nyekk...
most még benne van, húzza egy teljseértékű 3870-ként, aztán holnaptól szünet... még talán hétvégén lesz gépem, tesóm most rendelt gépet, és a 4850 megjon holnap, a többi cucc meg hétfőn... asszem addig még felhasználomhnap garival adom fel postán... csak hát nem értem mi okozhatta, vagy mi lehet a baja.... copás lesz 1 hónapig gép nélkül, főleg nyáron, a játékok főszezonjában
mire visszajön az új kari, addigra cserélhetem is le 4870-re: -
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29999 üzenetére
reménykedem....
éppúgy,mint egy jobb Phenom (X4) eljövetelében....szerk:bár ha kijön a radeon 48xx X2,akkor nagyobb az esély sztem....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29997 üzenetére
sajna nincs hely
kábel hegyek tömkelege....lehet kicsi a házam,de azt nemakarom elhinni.BMW-s Delux ház...
nameg soha nem válnék meg ettől a háztól...várok,hátha vmelyik nagy hűtés gyártó piacra dob vmi használhatót 2magos vga-kra....
szerk:szted lehet ezzel a kártyával hosszú távra tervezni?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29995 üzenetére
jogos...érthető..csak érdeklődtem
neharagudj,ha esetleg..... -
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29988 üzenetére
yakuza.tora,hakos1987 :hozzátok szolnék vízzel megáldott X2 tulajok...
ugye nem dobtátok ki az X2-esetek régi hűtését?...mivel nekem víz nemférne be sehogysem a gépembe,meg nemis mozgat(pedig Vízműves cégnél melózom...)
igyhát arra gondoltam MEGVENNÉM valamelyiktek gyári hűtését...persze ha eladó...
(leginkább a hűtésem miatt szeretném,mivel léggel hűtenék,igy van egy tervem,a megvalósításásra...csak nem akarom megbontani a gyári hűtőmet....)
-
hakos1987
őstag
válasz
yakuza.tora #29971 üzenetére
nekem Heatkiller blokkom van, de nyilván az is számít, hogy mi van a rendszerbe kötve, és hogy milyen a radi... én még a procit, és NB-t hűtök vízzel, viszont egy home made radiáotorom van kívül, amin 6 venti van... terheletlenül egyébként 32 fok
neked a VRM mennyire melegszik?
-
hakos1987
őstag
válasz
yakuza.tora #29969 üzenetére
enyém terhelve nem megy 40 fölé, pedig x2
milyen blokkal tolod?
katt: semmi bajom, csak amíg lehet, elkerülöm, nincs rá szükség
-
Kecuhun
senior tag
válasz
yakuza.tora #29791 üzenetére
Ezt nem ide akartam, bocsi.
-
katt777
félisten
válasz
yakuza.tora #29791 üzenetére
Natural mod 2.0-t javaslok.
No meg Demo-t, gondolom, nem tudsz 1.2-re frissíteni.
MatyeeAM2: Riva pedig de. Legalábbis volt, akinek sikerült, mert a probléma már többször is felvetődött.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
yakuza.tora #29620 üzenetére
Amit Katt írt félig igaz.MSI Drivert nyugodtan hanyagolhatod/a DOT nem ér egy kalap xart se/,tedd fel a 8.5,vagy 8.6-ot és CCC-ből simán megy a tuning.
-
katt777
félisten
válasz
yakuza.tora #29620 üzenetére
Azokkal nem is fogod tudni. Hogy segítsek, ATT-szal és RivaTunerrel sem. MSI CCC-t használva megkapod a DOT tuningbeállításokat. Gondolom, referencia-drivert telepítettél, ami spéci kártyáknál garantált hibaforrás, és MSI-nél pl. nem jelennek meg Overdrive-ban a tuning-opciók. Én Sapphire kártyán néztem MSI biossal MSI CCC-t, és megvoltak.
-
Ádyka
őstag
válasz
yakuza.tora #28057 üzenetére
Nem rosszak az áraik, csak ne gariztass, mert akkor 2-3 hétig csak azt hallod:"disztributor". Mindent ezekre kennek, még ha nem is a disztributornak fzettél a szar cuccodért, hanem nekik. Ez undorító
-
KillBorn
senior tag
válasz
yakuza.tora #28057 üzenetére
Csak olyan meglepő...de én örülök neki.
9600GT-n gondolkodtam de a 64db steam proci elijesztett(hiába ilyen prő a tesztekben),nameg ez így is egy jó 8 ezerrel olcsóbb mint az.És a ha beváltják a driverfejlesztési ígéreteket akkor sokkal több rejtett erőforrás rejlik benne(a 3850-ben). -
Samanbacsii
őstag
válasz
yakuza.tora #28004 üzenetére
Köszi ezt néztem már de pont az a baj, hogy ebből még nem tudom kitalálni, hogy mennyi a szóló x2 fogyasztása? Szerinted mennyi lehet?
-
katt777
félisten
válasz
yakuza.tora #27083 üzenetére
És ami van, ahol 66.7%.
Leginkább a magas minőségi beállításoknál szembetűnő a javulás. -
Beowulf_78
addikt
válasz
yakuza.tora #27050 üzenetére
Ha kérdésed van csak írj bátran...
Globálisan nem tudom milyen "okosságra" gondolsz, de majd ha van konkrétum tárd elém, hátha tudok segíteni.
Január óta van X2-öm és mondhatom hogy elégedett vagyok, 1 évig még tuti nem fogom lecserélni, bár a kezdetleges driverek rögös útjait végigjártam a 8.1-től... Ez a mostani 8.5 nagyon baró lett, ha nem ezt tetted fel akkor cserélj drivert!Jah és Rivatuner-t használj...
-
s1ru2
aktív tag
válasz
yakuza.tora #27061 üzenetére
Jahogy víz-- én kérek elnézést
Tuningot nem nagyon néztem, nekem így is elég "egy ilyen csúcskártya vagy kettő"Sztem még vízzel se számíts hatalmas potenciálra. Általában, ahogy nézegettem max 75-100MHz eket lehet rajta húzni. Memóban és GPU ban is.
-
s1ru2
aktív tag
válasz
yakuza.tora #27053 üzenetére
Sajnos egyeseknek, ez a jó szórakozás
Válaszok a kérdésedre ugyen nekem HIS-em van, de ugye nagyjából ugyanaz a két kari. Catalyst A.I-t hagyd bekapcsolva, Rivatunert, ha felteszel figyelj arra, h. ne állítson semmit, mert mint nekem is szétbarmolta a gyári ventiszabályozást és 96 fokig főtt a kártya. 8.5 el ne lepődj meg, ha esetleg villog a menü Assasinban
Nekem villog de aztán tökéletesen fut. Dióhéjban most ennyi. Jah és PCI frekit fixáld 100 ra különben megjutalmazhat képmegállással teljesen random módon.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Pont erre akarok célzok én is. Örülök hogy nem csak én látom így.....
A délutáni vitát olvasva reagáltam ezt....... ami 3 ember között zajlott, egy ember nevetséges betámadásával. Ilyen komoly témában...
Csak hogy ne legyen nyugalom.... -
Coyot
őstag
válasz
ezért nem olvasok mostanában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest