- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNagy
csendes tag
Asus Maximus Formula alaplap, E8400, 4 GB Kingston Valueram DDR2-800, Asus HD3870X2, 500GB Samsaung HDD
Többször is jeleztem már, illetve rajtam kívül más is, hogy az X2 vga teljesítménye nem valami meggyőző. Én sem voltam egészen biztos abban, hogy mindkét mag dolgozik, de fogalmam sem volt, hogyan deríthetem ki. A GPU-Z az ATI Crossfire-re Disabled-et ír.
Én a CCC-ben a AI-t disabled-re állítottam.
A 3DM eredmény a sokak által egy HD3870-re kapott eredményhez nagyon közeli.
-
fuzik
aktív tag
Hehe... begugliztam
Szóval ha a Catalist AI -t disabled -re van állítva, akkor csak az egyik GPU üzemel. Egész pontosan mintha olyat írnának, hogy csak standard állapotban megy mind a két gpu rendesen. 3dmark -al meg is néztem. Ha disabled -re van téve, akkor tényleg csak az egyik gpu dolgozik.
-
katt777
félisten
Nálam meg csak Witcher és CMDirt alatt csinálta. Akkor is ez volt a gond. Na mondjuk nálam CCC mostanában alapból bekapcsolja, nem is lehet állítani. ATT több lehetőséget nyújt, csak az meg ismét nem igazán komálja a több GPU-s rendszereket.
CoH-hoz van vagy 3GB-nyi patch (már ameddig követtem), magyarán technikailag úgy szar, ahogy van. Mindet felpakoltad? Persze nem ez lenne az első game, amelyik képtelen kezelni 1-nél több GPU-t.
Én is játszhatatlannak találtam, pedig nálam tök OK volt a grafika... -
gege71.hu
addikt
Fasza!
A procid rendesen dob a pontokon, hogy meg van pöckölve. na majd ha lesz már kedvem/időm én is megrángatom a 8400as wolfdale-t
A kártyán mikre került vizesblokk? egy képet tolnál róla? A GPU VRM-ek mennyire mentek fel teszt közben? (hőmérsékletük) Mivel lehetne hűteni azokat (is) jobban a 2 zalmi mellett?
Nekem a 2 zalmannal (ld diagramm) a 3dmark alatti hőmérsékletek alakulása ilyen (GPU1-2, GPU VRM 1-2, és CPU).:Az egyik vrm ami már már 120 fokot üti szerintem baszottul fölémér.
-
Beowulf_78
addikt
Ha nem vagy megelégedve a driverrel nem kell felkoncolnod magad
....driver uninstall, majd csökkentett módban Driver Cleaner (fizetős
), vagy a driver sweeper (ingyenes) elindítod Ati kiválaszt és a registry-ben a maradék bejegyzéseket ami a driverből maradt törölni fogja. Ez után bármilyen verziós driver-t telepíthetsz, nem lesz akadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest