- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
válasz
yakuza.tora #29791 üzenetére
Ezt nem ide akartam, bocsi.
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #29488 üzenetére
Én nagyon elégedett vagyok a Catalyst 8.6-al! CoD 4 multiban végre megszűnt az, hogy az FPS össze vissza ugrál, most 91 FPS-nél kiakad.
Továbbá a Race driver: GRID-ben nőttek az FPS-ek (5%-10%-al). Eddig ennyit tapasztaltam.
-
-
Kecuhun
senior tag
Sziasztok! Köv. a problémám: összekötöttem a PC-met a FullHD LCD TV-mel. Egyszerűen képtelen vagyok beállítani úgy, hogy a monitor 1440x900-ban a TV pedig 1920x1080-ban jelenítse meg a képet. Vmi "monitor clónozást" sikerült beállítani [link], de a tv-n van valami zöldes-szürkés-fekete keret, tehát nincs teljes képernyős megjelenítés. A vezérlőpulton belül (Megjelenítés) próbáltam állítgatni a dolgokat, de mindig vmi hibaüzenetet kaptam.[link]
Mit rontok el? Segítsetek!
-
Kecuhun
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy FullHD-s LCDTV-t és szeretném összekötni a vid.kártyámmal (3870X2 OC) HDMI kábel segítségével. Mit és hogyan kell beállítani, hogy működjön a dolog?
Holnap jön meg a HDMI kábel. Addig jó lenne utánanézni a dolgoknak. Köszi!
-
Kecuhun
senior tag
válasz
foreveryoung #24546 üzenetére
Katt77 kolléga tud neked segíteni, mert ő már nagyon járatos a CF-ben!
-
Kecuhun
senior tag
válasz
SlaveDealer #24506 üzenetére
Az a baj, hogy a 8.4-es Catalystot nem ismeri fel a Riva 2.08! De egy pár napja azt mondta itt vki, hogy a 2.06-os Rivatunerrel működik a ventivezérlés 8.4-es Catalyst alatt! Próbáld ki a 2.06-ost szerintem.
-
Kecuhun
senior tag
válasz
HarryPotter #23805 üzenetére
Erdekes, en Vista 64bites op.rendszer alatt jatszom vele DX10-ben.1440x900 felbontason, minden grafikai beallitas maxra tolva. Egyszeruen gyonyoru.
XP 32biten is probaltam, de ott korantsem volt olyan szep a a latvany, mint DX10-ben.
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Samanbacsii #23799 üzenetére
Ki fogja hajtani nyugodt lehetsz. Főleg ha nagy felbontásban játszol és bekapcsolod a szűrőket is.
-
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Jon Mathias #22831 üzenetére
Elvileg igen. CF-et támogató lap, 4 magos proci, minimum 700W-os táp, 2 db. HD3870X2 és 8.3 Catalyst kell hozzá.
(Jah, és Vista ajánlott.)
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Mirr-murr #22800 üzenetére
Szerintem bivajerős kártya, nekem is ez van. Előtte egy Asus 8800GTX-em volt, és nem bántam meg a cserét! Egyedül a Crysisban tapasztaltam teljesítménycsökkenést. Más játékokban pl. Medal of Honor Airborne, GTR 2., Rainbow Six Vegas 2., Test Drive Unlimited stb. 1,5x-es gyorsulás tapasztalható. Ez főleg az Unreal Engines játékokra igaz.
500W-os Chieftek tápom van, és vígan szalad vele. Fagyás, képhibák sosem voltak. (Legalábbis az eltelt 2 hónap alatt.) 8.2 Catalyst van fennt, mert a 8.3-al nem volam kibékülve XP-n. Állítólag Vistán jól működik a 8.3 is, és jelentős gyorsulást eredményez a Crysisban is.
Valamivel hangosabb, mint a 8800GTX volt, de mivel zárt a házam egyáltalán nem idegesítő.
Alapon 65-70 fokos, terhelve pedig 75-80 fok, ami szerintem egy zárt házban elfogadható.
Remélem tudtam segíteni! -
Kecuhun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #22797 üzenetére
Már bocsáss meg, de Asusból két típus van.
1. EAH3870X2/G/3DHTI/1G Ház belsejébe fúj
2. EAH3870X2/G/HTDI/1GKifelé fúj
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Samanbacsii #21439 üzenetére
Nekem egy 500W-os Chieftek tápom van, és bőven kiszolgálja z X2-őt. Az MSI R3870 X2 OC karihoz adnak egy 6 pinről 8-pinre átalakítót, ezért is vettem ilyet.
A többihez tudtommal nincs ilyen adapter, de javítsatok ki ha tévedek.
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Overlocker #20547 üzenetére
Majd a 3dMark06-os teszteket is publikáld légyszíves!
-
Kecuhun
senior tag
Visszaraktam a 8.2 Catalystot, és láss csodát 11110 pont helyett 16056 pontot kaptam 3DMark06-ban!
Screenshot Egyszerűen nem értem, hogy az ATi miért ad ki ilyen pocsék drivert!
Sokáig NVidiás voltam, ott nem voltak ilyen gondok!
-
Kecuhun
senior tag
Én is teszteltem az "új" 8.3 csoda drivert!
3DMark06 teszt 8.2 Catalystal: 15.800 pont
3DMark06 teszt 8.3 Catalystal: 11.110 pont
Ezt tényleg nagyon jól megcsinálta az ATi! Gratulálok!
És úgy szaggat, a 3DMark, mint a fene. Ilyet még nem láttam...
Jah, és 3870X2 OC-m van!
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Kecuhun #19626 üzenetére
"Az AMD ma a CeBIT-en hivatalosan is bejelentette, hogy holnap útjára ereszti az ATi Catalyst 8.3-as verziószámmal fémjelzett meghajtócsomagját. Ezek az új driverek tartalmazzák a Quad GPU/CrossFire X támogatást, DirectX10.1-et és az Unreal Engine 3.0 motorral meghajtott játékok alatt az Anti-aliasing-ot! A meghajtók továbbá a HD 3400-as videókártyáknál minden egyes alkalmazásban 70%-os gyorsulást facsarnak ki. Továbbá, az AMD ígérete szerint, minden ATi videókártya sokkal jobb "videó-kezelést" fog kapni, melynek köszönhetően a HD videók és egyebek még zökkenőmentesebben futhatnak, mint valaha."
Forrás: www.cybergen.hu -
Kecuhun
senior tag
ATI Catalyst 8.3 Vista 32bit
Töltsétek bátran! Én megvárom az XP-s verzót.
-
Kecuhun
senior tag
Tegnap próbáltam húzni az 3870 X2-esemet a CCC-ben, az Autotune opcióval, majd pár másodperc múlva elsötétült a képernyő.
Mitől lehet ez? Majd restart után kézzel állítottam be a órajeleket. 850-ről 875-re, és 901-ról 950-re. Lefutattam egy 3DMark06 tesztet és kb. 300 pontal kaptam kevesebett mint az alapórajeleken.
-
Kecuhun
senior tag
Csináltam én is egy tesztet az új X2-esemmel. Várom a véleményeteket!
A konfig:
Asus P5KC
Intel Core2Duo E6750 (8x430FSB) 3440 MHz
MSI R3870 X2 OC (850/1800)
2x1 GB Geil Black Dragon Kit
Chieftec GPS 500W
8.2 CatalystPontok:
SM 2.0 Score: 7299
SM 3.0 Score: 8345
CPU Score: 30263DMark06 Score: 15799
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Anthony28 #18728 üzenetére
Nekem a Rivatuner 2.06-ban egyáltalán nem lehet szabályozni a venti fordulatszámát. De nem is szükséges, mert nagyon jól van beállítva a VGA Biosában a venti szabályzás. Egyébként zárt házban van Neked a kari? Hihetetlen, hogy milyen alacsony hőmérsékleten dolgozik a VGA-d.
Nekem alapon 60-65 fok, terhelve meg 75-80 fokos (Raidmax Sagitta házban). De ez sem vészes szerintem.
-
Kecuhun
senior tag
Az mitől fordulhat elő, hogy egyes játékokban (Pl.: NFS-PS, Kane and Lynch) villódzik a képernyő, és vízszintes fehér csíkok is előjönnek?
-
Kecuhun
senior tag
Mitől lehet az, hogy ha DVD filmet (eredeti lemez) akarok nézni a PC-n folyamatosan villódzik a kép, pont mint egy stroboszkóp?
Azóta csinálja ezt amióta ATi kártyám van, azaz egy napja.
8.2-es Catalyst van fennt!
-
Kecuhun
senior tag
Erre vki esetleg?
-
Kecuhun
senior tag
Meg tudja nekem vki mondani, hogy nekem miért nincs a CCC-ben a grafikai beállítások között CrossFire opció? Erre gondolok: [link]
-
Kecuhun
senior tag
válasz
debut12 #18262 üzenetére
Szia Debut12!
Én is tegnap raktam a gépembe az új X2-esem! Futtattam én is egy 3Dmark06-ot. E6750 proci 3200MHz-re húzva, 2 giga RAM-al kb. 13500 pontot kaptam! Nem tudom, hogy ez most jónak számít-e. Nekem MSI 3870X2 OC van, ahhoz adtak egy 6 pinről 8 pinre átalakító tápkábelt!
-
Kecuhun
senior tag
Tegnap beléptem a "pirosak" táborába egy MSI R3870 X2 OC 1024MB karival!
Az lenne a kérdésem, hogy a jelenleg gépemen lévő 8.2 Catalyst-ra rá lehet e tenni a Crysishez az ATI 1.1 patchét, hogy támogassa a muli-GPU-s megoldást? Vagy egy másik Catalystot kell leszednem hozzá? Esetleg egy linket dobhatna vki! Eddig a "zöldek" táborát erősítettem azért kérdezek ilyen hülyeségeket, bocsi!
-
Kecuhun
senior tag
Van hangja a kicsikének:[link]
-
Kecuhun
senior tag
válasz
diablo1984 #15566 üzenetére
Ha minden igaz, az enyém pénteken érkezik meg Hammonhoz. Jövő héten hétfőn elvileg már a gépemben lesz. Majd beszámolok a tesztekről. NVidiás voltam világ életemben, de most nagyon kíváncsi lettem erre az X2-re.
-
Kecuhun
senior tag
Szeretnék venni egy HD3870 X2 karit, csak azt nem tudom, hogy hogyan fogom rákötni a tápomra (Chieftec GPS500AB). Ugyanis a tápon 2 db. 6 pines tápkábel van, és az X2-höz pedig egy 6 pines és egy 8 pines tápkábel kellene. Vmi ötlet?
-
Kecuhun
senior tag
válasz
pempellini #14760 üzenetére
Szerintem ez szép eredmény!
-
Kecuhun
senior tag
Nem tudjátok, hogy hol lehet olyan átalakítót venni, ami 6 pin-ről 8-pin-re alakít át (VGA tápkábel)? Egy hazai link jó lenne!
Ilyesmire gondoltam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest