- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
snoopy #21645 üzenetére
Igen, az is CF.
Tesztekből nekem is az jött le, hogy jó a CF/X2, aztán CF-rel már besz.ptam. Én 1 GPU-s karin kívül másba már nem ruházok bele, aztán részemről vagy hisz valaki a kézzelfogható tapasztalatoknak, vagy hisz az üzleti érdekek motiválta, spéci teszteknek (amelyek önmagukban persze igazak, ez a megtévesztés lényege).
GTS 57k-tól már kapható, tulajok szerint 15-20%-kal jobb a GT-nél (főleg nagy felbontáson, nem csak a tesztek által bemutatott 5-10%-kal. Viszont meggondolandó 8800GT is 45k-tól, Galaxy-nak van már ilyen CoolerMaster hűtéssel., vagy 47k-ért Gainward 8800GT 2 slotos hűtéssel, de igazi kifújós csak a GTS, szal megéri azt a hűtőt ráadásnak.Laci06: Szerintem nagyon tévedsz. Valaki nemrég linkelt be másfél kg 3D06 tesztet C2D-vel (éppen a hitetlenkedők meggyőzése végett), és ugyanez a CPU-limit jött ki, persze HQ beállításokkal, nem 3D06 default értékeken, amivel senki nem játszik. Az, hogy 500MHz-cel följebb ki lehet kínlódni még pár 3D pontot, a kihajtás szempontjából nem bír jelentőséggel.
Gabesz25: XT 25-30%-kal gyorsabb mint a Pro, és jobban tuningolható (lásd a linkelt cikkben). Pro szinte semennyire, egyik ismerősömnek az van, szóval a különbség még nagyobb is lehet. Tesztelj 3DMark06-tal, de tegyél rá AA-t, AF-et, high precision-t, és fusson többször. Esetleg érdemes megnézni néhány újabb játékkal, pl. Crysis, nálam 1950XT vitte azt medium-on 1024x768-ban, pár beállítást még high-ra is lehetett tenni.
Gaboman: Sztem nézz rá az apróknál, mert folyton változik. Elég jó ahhoz, hogy nehezen menjen lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest