- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ViiiiktorOC #44338 üzenetére
A bádogember
-
- = Zk = -
félisten
Ki volt az a nagy cimborám, akinek 2db 3870 x2 van/volt cf-be kötve?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kriszbon #43550 üzenetére
van előlapi venti szabályzóm, csak egy kis szerkesztés, és máris szabályozható
nem kell ide full speed, elég pár alkalmazás alá a full throttle
.....most van 7 ventilátor a gépembe(szabályozva egynehány), hátmég ha ezek is dübörögnének
...
helyileg itt még épphogy baráti körülmények között elférne...valamint nem a szépség a legfőbb szempont nálam
szerk: Logout bejegyzések között rengeteg Accelero teszt van, ha gondolod less rájuk....
(#43552) sklopp: sőt, felfüggesztve még picit megis görbül....de az orvosolható.
régen azt mondtam, hogy Zalman és semmi más....mára úgyvagyok vele, hogy a Zalman elég borsos árakat kér néhány termékeiért....ezt a módszert olcsón megúszhatom....
tény és való, hogy az AC jobban teljesít, szebb is. de én nem minden esetben megyek a "többség" után
német teszt az auras-ról... itt két db 120-as ventivel szerelték... -
- = Zk = -
félisten
válasz
mrkyelo #43548 üzenetére
közvetlenül nem. ragaszthatóborda segítségével, amire dolgozik a felettelevő venti....
sztem AC S1 vagy 2..rá 2 v 1db venti.. vagy a turbo modulok is jók..ez szabadon választott...nekem 4870-em van, én egy ilyet szeretnék építeni. De egyelőre nemkell...
(ésatöbbiek ilyenkor merre kószálnak?
)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hoffer #43528 üzenetére
fel, de sztem oda már kevés lesz
....
én annó a X1900XTX-emre akartam feltenni, és ink lehúztam a projektet a hőfokok miatthasználtam, még a 800GTO2-mön volt, és pöpecül hűtötte....! A régebbi Zalmanok jók, de a mostaniak elvannak árazva a tudásukhoz viszonyítva...
sztem.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
monosz #43264 üzenetére
Igen, jólbeszélsz
Tapasztaltam, tudom ezeket. Énis átéltem....
Anno mikor megvettem az első ATI CF kártyát (3870 X2), tudtam, hogy az irány jó!
Akárki akármit mondott, vagy tesztelt akkor épp...Mára valóban beért a CF...lsd 4870 X2...!szerk: Nekem 535-ös Enermaxal ment sivítósan
De ment....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
monosz #43259 üzenetére
Kérlek Ne fájdítsd a szívem, Honfitársam
Szépek, örökké emlékezni fogok rájuk...Vigyázz rájuk.
Most jólenne ha lenne az X2-m. Vettem egy 22centis oldalventit. Brutális az eredmény hőfokügyileg...És ezt csak a 4870-nel néztem...(mivel azt kaptam helyette)
CF-ről meg annyit, hogy majd ez mellé a 4870 mellé szeretnék venni egy másodikat. Detto ilyet...Nem mondok le a CF-ről(bár most, hogy picit gondolkodom, lehet, hogy az én X2-m NEM a saját okán hibásodott meg...
)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kriszbon #43246 üzenetére
Hívd fel a forgalmazót, hogy biost próbáltál frissíteni, és meghalt a kártyád. Mitlehet vele kezdeni? Szvsz a garanciát ezesetben kilőhetjük, de hátha..
Tudtommal nem a gyártó teszi közzé a BIOS mókoláshoz szükséges cuccokat. Én pl a 3870 X2-s korszakomban a zafír honlapján nem láttam letölthető biost.Más oldalakon igen.... De az nem gyártói volt...
Lehet, hogy a forgalmazó nem tudja melyik bios volt a kártyádon, de a gyártó igen. A hivatalos metódus az,hogy kereskedőbe beviszed garanciával ellátott VGA-dat, melyet ők kedvesen továbbítanak a képvisletnekHa a képviselet látja, hogy nem az adott bios van a GPU-ba írva, kezdődhet a magyarázkodás....
-
- = Zk = -
félisten
nah helló nagyok
mainaptól kiválok a topicból.
3870 X2-met bios problémával lefokozta a nagyker, kaptam helyette egy 4870 1GB-t, toxic hűtéssel. kiváncsi leszek a különbségre
legyetek nagyonjók, ha kellek, odaát leszek -
- = Zk = -
félisten
kedves kedvesen hozzászólok. gépelési hiba miatt, kéretik NEM leharapni a fejemet. köszönöm, és bocsánat..
nahszóval!
nem egy helyen hallottam, hogy a 64bites vista nem nagyon szereti a CF-et. értem ezt az X2-esekre. persze ez nem 100% os hír, vehetjük zuhanyhiradónak...
ami viszont jobban feltünt, akik visszaolvasnak, láthatják mennyi panaszom volt az X2-mel. ígyhát iponba be a komplett gép.ot ttapasztaltam azt, hogy vista 64bit alatt nemvolt hajlandó aktiválni a második magot egy másik 3870 X2-nél, és egy 4870 X2-nél sem! Xp viszont simán felismerte mindkét esetben.
(az eredeti sztorit esetleges igény esetén részletezem, mivel ugynézki bios halált kaptam az egyik magra)
én ebből kiindulva mertem azt megkockáztatni, hogy a win7 SEM támogatja a CF-et. csak a mondatvégi írásjel kimaradt. a szmájli viszont odakerült -
- = Zk = -
félisten
válasz
karantÉN #42212 üzenetére
ha jólértelmezem Asus 3870 X2-det a Win7 csak 1GPUsnak látja.
a másikat letiltotta? ezt lehet látni eszközkezelő, CCC és everest pl. ha igen, akkor megkérdezném melyik win7 van fent. mert nálam ilyen jelenséget 64bites vista alatt produkált.
ha valóban ígyvan, akkor valszeg a Win7 sem támogatja a CF-et, mint a 64bites vistaüdv
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Molnárka007 #42006 üzenetére
nagyon nem tágítasz a CFX-től, igaz?....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Molnárka007 #41986 üzenetére
csak veszel mégegy X2-t?
nekem maszolt ipon, hogy halott a vga. ugynézki csere. vagy másik 3870 X2, vagy 4870 vaporx 1gb. egyértelmű meiket jelöltem.
majd kiderül milessz. reménykedem.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Molnárka007 #41975 üzenetére
nekem címezted?
én a nem mellett szavazok, ellene. csak régen akartam.figyi: min filózól?
javasoljuk hogy NE, akkor mértnem a 4850-eken agyalsz?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41973 üzenetére
áhh. egy másik Híres X2 tulaj
nekem 15899-et csinált alaphangon 4magos phenommal. sajan a tuningra nemsikerült befizetnem, mert elfáradt az oprendszer.
lehet Win7 alatt meghajtom vga+cpu-t
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41965 üzenetére
a bios dátuma nem egyezhet, mivel két különbözőről beszélünk
ahoyg elnézem üzemel mindkét GPU-d. másban keresendő a hiba.
apropó próbáltad már a 9.5-ös katalint?venti és hőfokok miatt ne parázz, 2GPU-s kártyáról beszélünk.
értelem szerű, hogycsak az egyik GPU-nak van ventilátora, igaz, mindkét gpu-t hűti. a nagy hőfokingadozást én annak tudtam be, hogy az első gpu-n alu, a másikon réz borda van...!a hibád szoftveriális, vagy hardveriális..
#41967: ati.amd.com-on nem válogatnak X2 vagy sima között. egy kaptafa. ezt gondolom tudod. de a sapphire honlapján más a lány fekvése. ott van külön X2 driver. bár sztem ua, mint a többi!
sztem jó! de gondold meg, hogy telepíted-e vagy sem! nekem addig nemvolt LÁTHATÓ a gondom ,amig nem raktam fel új katalint. lehetséges, hogy nálad nem áll fent eza veszély, de ....csak szólok -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41956 üzenetére
próbáltál drivert frissiteni? ugyértem lepucolni, és újrafeltenni! kivenni, betenni a karit. ccmos, bios beállítás.hm. fura...
#41958: ez az egész kb mennyi idő volt? frissíteni frissítettél mindent Vista alatt, igaz? (ezzekkel a kérdésekkel szeretném kiszűrni, hogy nem-e lehet Vista hiba.) nekem ilyeneket télleg Vista 64bit alatt csinált. opreinstallt, gondolom kizárhatjuk, vagy megtudod oldani?...:u
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41950 üzenetére
pedig sztem kell, hogy legyen. ahogy elnéztem a CSÚSZKÁD nagyságát...! csinálj lécci képet a Eszközkezelődről, kinyitott VGA-val, valamint a CCC-dről, hoyg a csúszkád levan tekerve csontra. de az lenne a legjobb, ha 3 részletben lefotoznád a CCC Graphic Hardware-t. tehát szeretném látni, amit ír.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41945 üzenetére
information centert nyisd lem és graphic hardver-t nézd meg. ha nemlátsz Secondary Adapter-t, akkor levan tiltva...
41946: én már válaszoltam. olvasd el, ha nem világos, tégy belátásod szerint
régen énis 2db 3870 X2-t akartam a gépembe, de szerencsére lebeszéltek róla.
ugyhogy aki 2db 3780 X2-be akarja ölni a pénzét, hajrá! nemtudok már mit mondani. de Én, nem tenném. próbaképpen igen, de hosszútávra már nem -
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41943 üzenetére
ha nincs kis 3szög az egyiknél, akkor nincs letilva. ha bemész CCC-be, és megnézed hogy mit lát, elsődleges és másodlagos vga-t.
molnárka007 sztem feletsd el a 3870 X2 CFX-et. még nem az igazi. és valóban fűteni fog. jóa kari hűtése, ha szabályzod. ha nem, simán felkúszik az egekig. akkor már inkább 2db 4850-es. de többet tudunk, ha meglessz a pénz. szvsz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dj Dekko! #41929 üzenetére
döntsd el, mert én viszont eladom a 3870 X2-met. alszom rá párat, és lehet felteszem. attól függ, ipon mit tud kezdeni vele!
41930: hát, ha az eredményedre támaszkodom, akkor nincs aktiválva. nekem is ennyit csinált, mikor leakadta a másik mag. alapból 15-16k-t csinál! holott, én egy 4magos Phenom2-vel nyúztam!
CCC-t, és eszközkezelőt, GPU-Z-t kéne nézni. everest esetleg...41935: 64bites Vista alatt sehogy!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dj Dekko! #41926 üzenetére
hát két db 3870 X2 olyan fűtést fog eredményezni, hogy megsül a géped. kérdezd subaruékat.tesztelték párszor. teéjesítménybe nsztem jobb a 4770 CF.
de remélem nem a Vantage miatt akarsz cserélni?énis gondolkodtam a 4770-en, de nekem fullhd-ba az kevés. a CF-et meg kerülöm egy darabig ugyhogy maradt a 4890.
de a 4870 X2-t nem utasítanám vissza -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41924 üzenetére
óóó, értem. nemrossz.
én maradok a 4890 CF-nél.... de ha lesz rá valaha is módom, akkor 4870 X2 -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #41922 üzenetére
sztem még nemfogják.
örülnek, ha végre lesz rá idő, hogy utolérjék magukat. ha megfigyeled, hardver keményebben jön, mint driver.tehát mikor én vettem a 3870 X2-met (1 éve), a 8.1-es driverrel (amit kaptam hozzá) kitörölhettem a seggem (de sztem vannak még igy páran X2 tulajok!). de a 8.12, vagy egynehány 9.X azmár odavágta, és megmelóztatja az X2-met...
ugyhogy a JÓ driverre újabb hardvereknél sokat kellmég várni sztem... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41920 üzenetére
noh? hallgatlak
én 4890re szavazok -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41913 üzenetére
miből gondolod, hogy nem aktív?
legegyszerübb eszközkezelőben megnézni, hogy aktív-e.volt valamilyen progi, de bedöglött tudtommal. amugymeg minden esetben használja a második magot, csak nem veszed észre. persze, ami támogatja a CF-et.
egyszerübben is lehet: csinálj egy 3DM06-t tesztet. majd tiltsd le a második magot, és úgyis egy teszt. észrefogod venni, mennyit számít a második GPU. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dj Dekko! #41908 üzenetére
hm.
ilyen jeleket nekem akkor csinált, mikor a 64bites Vista letiltotta a második magot.
nézdmeg CCC-ben, hogy láttja-e a primary(másodlagos) vidkarit.amit elöljáróban tudok javasolni, hogy a 64bites vistát felejtsd el.
élő példa én vagyok.
ehéten voltam iponba, mondván hibás a kártya, mert mind2 oprendszeren letiltja a második magot. be iponba, csere, másik 3870 X2-be, és lásscsodát mükszik. de nem Vista alatt
be a 4870 X2, és azonis letiltja a második magot... ugyhogy én ezért tesztelem most a Wint 64bitet!mellesleg a vgamat ott kellett hagyni, mert valami megdöglött az egyik gpu biosában.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41867 üzenetére
bele a közepébe
pedig lehet, hogy csírájában keresendő a probléma.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41864 üzenetére
nem szürkit, mert sort törtél (entert nyomtál...)
perszehogysehogy, de remélem pár sor OFF miatt nemkapunk ki.. .elsődleges csatornám a Comedy Central. Dokik. kész
41863: nemtom mivolt azelőtt, de BIOS-t frissítettél gondolom. vga drivert is. stb.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41861 üzenetére
fórumtársról fórumtársa szállnak a megoldások, tesztek stb. ez ebben a közösségben a jó
anniyra mint Ed, annyira nem.
nagyon filóztam a 3 arc közül kilegyen az, de Ed mellett tettem le a voksomat. szóba került évekkel ezelőtt Kelemen, a csere-berekből. de maradtam Ed-nél.
sajna ami meg most megy CN-en, az vicc. énmég a full angolon nőttem fel, de mind a mainapig jut eszembe angol szöveg néhány meséből... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41858 üzenetére
jókor tudom meg ezt
deazét köszi, ha 1napon belül használom még, akkor jó. deha nem, elfelejtem sajna. ilyen az eszem#41859) WesTM:STALKER: CS-ben -1FPS a control használatával. fura... de attól függetlenül használom minden játék alá
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41856 üzenetére
igen.
64bites vistára nincs ilyen progi.
XP-n meg nem nyitotta meg. elsem indult egyik progi sem.... -
- = Zk = -
félisten
aki még nem olvasta volna, és érdekli...
ime a [link], voltam Iponba a VGA+alaplap hibája miatt. érdekes dolgok történnek a számítástechnika terén.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41831 üzenetére
nekem 32bites xp alatt is letiltotta a második gpu-t
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #41829 üzenetére
jahm és egy érdekesség. tudom pár helyre el linkelgettem, de nem vadászat céljából
GPU_Z nálam jelen pillanatban... -
- = Zk = -
félisten
64bites atiflash-t tud valaki?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41822 üzenetére
nah attól nem kell félned hogy búzatábla lesz itt
(búza, ezt a szót igy ebben a formában, még nem hallottam
)
mástéma: milyen oprendszer alatt használod az X2esedet?..Picasa webalbum
nekem pl nem jelöli hitelesnek, az új katalin drivert. (bár ha hitelesített, akkor sem engedi telepíteni). a bios beállítás megcsak esetlen szárnycsapkodásnak tünt... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41820 üzenetére
ugyan... öröm olvasni felőled
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41765 üzenetére
ki,ééén?
rosszul hiszed. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41763 üzenetére
türelmes vagyok....
én azt tanultam: Türelem, tornaterem...! -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41753 üzenetére
megvárom ,míg Te megléped az első lépést
-
- = Zk = -
félisten
szemetelés alatt értem azt, hogy pl stalker CS. sztem ismered.
felkelek az ágyból, mifogad? gyönyörűen behálózta a képet. nem gyengén. ez egy. pl Cry X perc után kidobott ablakos módba. de nemcsak ő. DX10-ben megbolondult a gépem. és nemtudom mitől csinálta ezt. most jobb, csak a CF nem megy egyik oprendszeren semde ezt már írttam....
nem elmebetegség, de kipróbálnám. hosszútávra vettem ezt a VGA-t, és tudom, hogy van még benne egykis szufla. ugyhogy ha tudnám fixre, hogy még 1 évig megmarad, akkor megtenném simán...jah: ha tudsz várni, és szólsz, 7végén felteszem FC2-t
bánom, hogy nem ezt az asus 3870 X2-t vettem.
de hűséges voltam előző VGA márkámhoz....[link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #41747 üzenetére
ez kimaradt:
nekem az 1920 azmár necces. nemnagyon tudom kierőszakolni bizonyos játékoknálúgyhogy lehet megérett egy cserére....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41738 üzenetére
az jó ár?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41736 üzenetére
szólj nekemis.
én a régi sulimba a volt tanáraimmal tuti megtudnám csináltatni. hamár igy az ismeretség. de persze puszira senki.nameg visszamenni Újpestre ez miatt
de ugyebár nefeledjük, a pontos tervezést hozzá. nem célszerü ha csúszik egykét foglalat -
- = Zk = -
félisten
válasz
Hurkaleves #41734 üzenetére
nemtudom meséltem-e már,.de egy külföldi oldalon megoldották 2db vf900-al. hát ráfáztak, mivel a középső CHIP hűtés nélkül maradt. valamint van egy icipici dióda, ami hajlamos a túlmelegedésre. ha nagyonérdekel, megkeresem az erről szóló képecskét
én hűtés terén arra gondoltam, veszek egy vízhűtőblokkot, leesztergáltatom síkra, és arra heggesztetek két noctua chipsethűtőt, és arra két venti. (mint az asus megoldásánál.)
de sajna az ára ittis valahogy nagyon magasra jött volna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest