- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #26631 üzenetére
Ha akkora IQ-d van, miért a Kelvinnek szóló üzenetemre válaszoltál?
Ez nagyon király!
Tényleg jól meglehet az IQ-d!
Vagy most kiderült, hogy te vagy kelvin is?
(Amúgy ha nem lenne szükséged az átalakításra, másképp viselkednél.)
Én csak akkor válaszolok valakinek így, ha így is szólítanak meg. Mindenkivel olyan hangnemben beszélek, amilyenben szól hozzám. Az a paprikajancsi, aki nyilvánosan leszól másokat, aztán még megsértődik, hogy visszakapja. Te biztosan megszoktad, hogy beszólsz valakinek, azok meg hagyják, mert te vagy az elkényeztetett úri gyerek, akinek a papája majd bemegy az iskolába. Ez most nem jött be.
És mivel vitatkozzak érdemben, IQ bajnok? Azzal, hogy "marhaság"? Vagy azzal, hogy "komolytalan"? Sehol egy érv, egy teszt, bármi bizonyíték az állításra, csak a nyálverés.
Amúgy csak a hülye fizet domain névért, amikor a szolgáltatójánál 1 héten 2-4 napig "karbantartás miatt'" elérhetetlen az oldala. (Volt domain-em is, csak lemondtam.)
Részemről neked is csak azt tudom mondani, amit a barátodnak: ne topicokba böfögj, hanem írj pü-t, ha valami nem tetszik, de erre más topicban sem voltál képes a hatalmas IQ-ddal (ékezetes betűk mestere).
Részemről veled is lezártam a nyilvános OFF-topicolást. -
J.J. András
őstag
válasz
wwenigma #3940 üzenetére
es mi van azzal, hogy ez a kiibaszott 7.11-es AVIVO pack is csak az X1800-X1900-as sorozattal hajlando együttmüködni :???
mert nekem a HD2900Pro is VIVOs, es keri ezt az AVIVO drivert, vagy mit, de allandoan KOD:10-el hibat jelez az eszközkezelö...erre tudsz megoldast :??
-
-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
wwenigma #1557 üzenetére
Úgy látszik valaki a Blikkben terjeszti rólam, hogy nv buzi vagyok...ami persze nem igaz, de ez most tök lényegtelen. Ha tisztában lennél/lennétek a technológiai háttérrel, akkor tudnátok, hogy a gyártás elején kurva drágák ezek a chipek, ergo ha az ATI a közeljövőben rápakolna legalább 512 MB-ot ebből a Quimonda cuccból, akkor a VGA árát alaposan megdobná a semmiért. A Ring Bus miatt most sem a memsávszél a gondja az R600-nak, ergo nagyon jó lesz az a GDDR3/4.
-
keIdor
titán
válasz
wwenigma #1553 üzenetére
Alvin szerintem nem temeti előre, nem azért írta ezt, ebben biztos vagyok. Inkább arra gondolt, hogy a mai kártyáknak nincs is még ezekre szüksége... a GDDR4-től is alig gyorsúlnak a VGA-k... szerintem egy 3870 GDDR5 verzió csak parasztvakítás lenne.
2600XT se gyorsúl a GDDR4-től pl. csak drágítja a bonyolultabb nyák. Nem kell ide még GDDR5, Radeon R700-nál és az új GeForce-nál majd visszatérünk erre... -
Interceptor
addikt
-
7600GT
senior tag
válasz
wwenigma #1438 üzenetére
1.A 8800GT alkalmatlan a dx10-re... Az egész architektúra az...
2.Ez egy fake teszt, ami még a HD2900XT megjelenése előtt keringett a neten.VaniliásRönk:"Ha csak 5-10% előnye van a 8800GT-nek akkor szerinted érdekelne bárkit is?" Ezt a mondatodat egész egyszerűen nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest