- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrix
csendes tag
Bocs most nézem csak hogy nem a gyári hűtővel voltak az eredmények.
Döntöttem visszarakom a gyári hűtőt amíg nem találok valami jobb megoldást!
Hali!
-
Astrix
csendes tag
Ja!
Éppen tartok a kezemben egy Accelero X2-t, de ehez nem tartozik VM hűtőborda. Ha esetleg ezt tenném rá honnan szerezhetek egy bordát a VM modulokra?
-
Astrix
csendes tag
A legdurvább az hogy a VM modulra semmit nem raktam, és ha a gyári hűtővel (ami ennél a prónál alumínium bordát és réz heatpipe-ot jelent) ennyivel jobban meghűti terhelés alatt majdnem hogy XT órajeleken, akkor amint hazaértem már rakom is vissza!!!
Dobnátok még egy pár infót a kártyáról, meddíg sikerült húzni stabilan, milyen hőfokok mellett? És hogy milyen hűtőt ajánlanátok az Accelero-n kívül!
Thnx
-
Astrix
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem:
Vettem tegnap előtt egy 2900 PRO-t, a 256bit-es memo vezérlőset. még be sem tettem a gépbe, gyorsan lecseréltema hűtését egí zalman Fatal1ty-re, így nem olyan hangos de a kártya húzva(700/1800) terhelés alatt felmegy 87c/62c fokra és azt szeretném megtudni hogy ezek az értékek normálisnak mondhatóak-e??? A másik kérdésem pedig, hogy gyári hűtéssel hogy alakulnak ezek az értékek? Mert lehet hogy visszacserélem!
Előre is Thnx a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest