- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
HolyFire #10370 üzenetére
Helló!
VGA-ra nem nagyon éri meg vizhűtést rakni mostanság. Mindenki cserélgeti a kártyákat, és nem nagyon lehet utána eladni a blokkot. A 7900 tulajok jól jártak, mert felmegy a heatkiller blokk a 8800GT-re, de sajna itt nincs ilyen kompatibilitási megoldás. Jobban megéri egy Accelero S1-et venni, mert azon még túl lehet adni. Én sem vizezem le a VGA-m, mert teljes anyagi buktát jelentene.
Bigwater meg amúgy sem birná el a CPU+VGA párost egy szimpla radival, és a pumpája sem valami erős megoldás. -
sinci
tag
válasz
HolyFire #10370 üzenetére
Ebben nem tudok neked segíteni, ezt neked kell eldönteni mit akarsz, ha viszont direkt 2900-ra készített blokkot veszel az kb. 26k, na de mi lesz ha eladod a kártyát a blokkot hová teszed kinek fogod eladni, mert az már nem kell senkinek szerintem, nem sokan vizeskednek.
Ezért lenne jó ötlet ha mondjuk darabokból össze tudnád rakni a dolgot, pl. gpu-ra külön, vrm-re külön aztán memóriára megint külön blokk és ezt talán tovább vihetnéd a következő vga-ra is a lehető legkissebb pénzveszteséggel, de ezt neked kell összeállítani, ha vízzel akarsz hűteni, én elvagyok az S1-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest