- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavad
tag
válasz
mokus1 #13259 üzenetére
Azóta is a gyári van rajta, most nem is tudok próbálkozni, meg időm se lesz rá, de nekem fix 50%-on sem indult, neked sikerült belöni valami fix-re amin megy is?-indul is?
Ha nem "indulnak a ventik, akkor tulmelegszik sajna és fagyi van. Passzivan nem birja 2d-ben sem.Egyébbként a vrm, nekem a gyári megoldással sem megy 80-82C főlé..Igaz az extremmel nem néztem, de ezek szerint ott nagyon kevés az a "borda"...
-
Lavad
tag
Megérkezett a Chieftec tápom, persze nem azt kaptam amit rendeltem
táp vissza, Corsair rendel, a hetem megint rámegy
-
Lavad
tag
Sajna nem tudok vrm hőfokokat mondani, most dilema elött állok, hogy tápcsere legyen, vagy
esetleg nem kap elég kakaót a PCI-e ből...nagyobb tuningot meg sem probáltam, egyenlöre.
De annyit mondhatok hogy fix 100-%-on ahol már hangja azért van, de a gyáritól jóval barátságosabb. 37C-ot produkált alapon. Ha rendeződik a ez a "probléma" mindent meglesek pontosan.. -
Lavad
tag
Üdv, felaplikátam a 2900 Extremet, is sajna le is szedtem.
Valamiért a gépem indulásakor nem hajlandó a 3 venti elindulni a hűtön. 10 ből 9-szer egyik sem, illetve néha az egyik.
Ha kézzel rásegitek elindulnak.
Valaki találkozott már ilyen problémával?Egyébbként nagyvonalakban, könnyen szerelhető, de számolni kell a hosszúságával, nekem éppenhogy befért a gigabyte aurorába.
Hőfokokról: 50% venti mellet alapon, 49C, értem itt azt, hogy a káryám eredeti biossal müködik, tehát 506/1026.
Full terhelés melett 760/2000 20 perc játék melett,62C.
A Venti teljesen "hangtalan" fix 50%-on.
Kicsit tanácstalan vagyok, meg fáradt is. Ha vki tud vmi okosat ossza meg velem!Üdv
L
-
Lavad
tag
Sziasztok, megjött az extrém, hát tényleg az, valami brutális, tekintélyt parancsoló darab. Egyenlőre, itt van becsomizva, este álok neki szerelni.
-
Lavad
tag
Üdv, srácok !
Látom szépen mennek le a VGA-árak, én ennek ellenére igéretemhez hiven megrendeltem a Accelero Extrem hűtést,a Pro-rameg vagyok elégedve a kártyával, és meg is szeretném tartani amig csak lehet. Megirom majd az észrevételeket..
-
Lavad
tag
Üdv, több hozászólást is olvastam a Accelero Extrmem 2900 hűtőjéről.
Senki nem vett még ebből?
Nagyon gondolkozom a beszerzésén. Elvileg TTs-nél van is.
Akit érdekel egy teszt róla[link] -
Lavad
tag
Üdv, sikerült beszereznem nekem is egy 2900Pro kártyát.
Viszont olyan gondom támadt, ami most lehet nem ide tartozik, de ha szeretném frissiteni az ati drivert, / Catalist csomag / minden esetben azt kapom vissza hogy a telepitő nem talál
" kompatibilis eszközt" mindent megpróbáltam, eltávolitás, drviver cleaner ....de nem használt.
Manuálisan ha hozzáadom a driver készletett, frissiti, de pl a rivatuner nem hajlandó tunningot eszközölni
Van esetleg valami megoldás? vagy nyugodjak bele egy reinstallba...??OPrendszer Vista 32bit...
-
Lavad
tag
No, lehet én is vásárolok jövő héten...hűtés cserélhető már vmi jobb és "halkabb megoldásra? vagy még mindig csak házilag oldaható meg ?
-
Lavad
tag
Picco: Grat a kártyához!
Ha lesz infód megosztod hogy szerepel a kártya? Táp birja? -
Lavad
tag
Üdv..
Én is tanakodom pár napja 2900pro vásárlásán, de mint sokan én is a táp dillemába estem,
egy Enermax 375 -ös noisetakert használok jelenleg ami kb 27Ampert bir adni 12V-os ágon. elég lehet ez? esetleg használ vki ilyen tápot? vagy hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest