- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
hát azért 500ft-nél többet veszítesz rajta... én +500-ért inkább megvenném a boltos VGA-t, amiről tudom hogy 100%-ig új, nem próbálták vmodolni stb
persze vannak emberek akik megveszik 500ft-vl olcsóbban, de azért közel sincs annyi mint aki megadná azt a +500ft-öt a boltos versionért
-
elit_hun
őstag
válasz
barnam_ #5010 üzenetére
200 euró szerintem nem lesz, inkább 250...de arra jó lesz hogy sok-sok használt HD2900 lepje el a piacot
leviske: én nyitnék, de most nem fogok nekiálni kezdőhsz-t írni...majd ha holnap hazajövök és látom hogy nincs, akkor írok egy kezdőhsz-t
Keldor: Csak tudod, nem mindenki olyan mint te, az emberek 99,85%-a(beleértve engem is) nem azért veszi a HW-t hogy letesztelje és mondjon egy véleményt, hanem azért hogy menjen rajta rendesen game...Te tipikusan az az ember vagy, aki nem érti meg hogy nem mindenkinek van ideje/pénze/kedve azt csinálni amiben te az örömödet leled...És ez 90% hogy veszítek rajta...pl én egy ilyen "próba" helyett inkébb elmentem haverokkal bowlingozni+moziba+játékterembe, 6-8K volt, na most ezért a pénzért pont le tudtam volna tudni egy cserét pl HD2900pro-ról 8800GTS-re
-
elit_hun
őstag
válasz
djtoomi #5002 üzenetére
szerintem várd meg a HD2950-eket, úgysem jön még 1-2 hónapig valamirevaló game a witcheren kívül, az meg futni fog rosszabb gépen is
haart: mondom, 2. töltésnél lefagy, 0 enemyvel taliztam
spiercell: Tudom na, ez olyan mint hentelős FPS-ben sem azt fogom nézni hogy ez csak 4* AA 8*AA helyett...
nem kéne szólni egy modinak új topicnyitás ügyében?
-
elit_hun
őstag
válasz
spiercell #4998 üzenetére
vááá, gyorsan rohanok venni új VGA-t, mert már nem bírom elviselni azt a ronda DX9-es vizet
hops, csak egy kis gond van, akármit csinálok (mindent trükköt kipróbáltam...) a 2. töltésnél mindig kifagy
Ez olyan mint mutatták a Crysis DX9 vs DX10 vidit, a DX10 csak azért volt szebb mert a DX9-be "elfelejtettek" betenni 1-2 dolgot...pl soft shadowst stb-tHaart: de mégis az fogja meg az embereket
-
elit_hun
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4650 üzenetére
Szerintem a 7.9 már támogatja.
Vandit: És nem is drága
-
elit_hun
őstag
lol, ez olyan mint nemrég msn-en megy a duma a VGA-król, X1950pro vs 7900GS vita, mondom hogy X1950pro valamivel jobb az újabb játékokban, erre ő: ja de a 7900GS-t azért elégé jól lehet tuningolni
00roli00: próbáld ki a Rivatunert
Tuco Ramirez: majd úgyis kiderül az igazság, de szerintem jól húzható kari lesz belőle
-
elit_hun
őstag
válasz
Tuco Ramirez #4446 üzenetére
De a HD2900pro-t is lehet...nem is akárhogy
De +0ft-t szerintem megér a nagyobb Vmem+kicsit fejlettebb architektúra
-
elit_hun
őstag
-
elit_hun
őstag
válasz
Mákos7észta #3793 üzenetére
akkor meg menj és vedd meg, húzd fel XT szintre és örülj a 8800GTS 640MB verő karinak, ami 60K volt
P00By: most mindenki örökké ezzel a 256/512bites dologgal fog szivatni
-
elit_hun
őstag
ok, akkor bocsi, én még mindig abban a tévhitben voltam hogy a HD2900XT 512bit, a pro meg 256...ha viszi a HD2900XT órajeleit akkor nagyon best-buy
-
elit_hun
őstag
válasz
Mákos7észta #3785 üzenetére
nem tudom, lehet én vagyok az elmaradott, de mintha csak 256bites lett volna a hd2900pro
-
elit_hun
őstag
válasz
Mákos7észta #3778 üzenetére
Látom nem tudsz dönteni: HD2900XT 512MB is coming... or Pro version... or HD2950Pro
Ha van időd akkor várd meg milyen lesz az 2950pro, de szerintem megéri a +pénzt a HD2900XT
-
elit_hun
őstag
válasz
Armando_19 #3695 üzenetére
wow, várjuk az eredményeket
60K, az elégé jó ár érte
-
elit_hun
őstag
Hmm, találtam egy tesztet, lehet fake, de azért belinkelem: link elégé jónak tűnik
mod: csak nálam bugos a linkelés?
mod: 2, kössz Achi, kicsit lekéstem a linkel...
mod 3 na már vágom
-
elit_hun
őstag
Egyelőre úgy tűnik Salvatore-t rakom be, csak kéne tőle egy márkameghatározás, CPU óraajel, illetve talán egy kép ahol fent van elegendő adat
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Ha nem túl nagy probléma nektek, felraknám a 8800 listára a legjobb 2900XT eredményt
Meg próbálom egyedül megkeresni, de azért megköszönném ha beírjátok nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Temu
- Milyen videókártyát?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest