- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikoca
senior tag
olyan bajom van a 2900xt-mmel, hogy mikor bekapcsolom a gépet és kiírja az alaplap nevét meg a biosba csíkos a kép, de mikor elindul a windows ott már nem. de viszont ha teszek fel drivert akkor ujraindításnál kékhalált ad. ötlet?
-
harcikoca
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14698 üzenetére
gyári
-
harcikoca
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14696 üzenetére
terhelés alatt 80fok felett van a videokari 100%os fordulaton
-
harcikoca
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14692 üzenetére
most raktam rá új pasztát mert azthittem hogy azlehet a baj, de ugyanúgy melegszik. ebben a bios újrarakásban tudnál segíteni? mert nemtudom hogykell.
-
harcikoca
senior tag
az normális hogy a 2900xt-m mindenféle terhelés nélkül a windowsban 60 fokos? és ha elindítok 1 játékot a venti szinte egyből fullon forog mert úgy melegszik. valaki tudna segíteni?
-
harcikoca
senior tag
valaki tud 1 jókis kártyahúzogató progit ehhez a karihoz?
-
harcikoca
senior tag
az normális, hogy játék közben szinte maxon kell forognija a ventinek, hogy ne melegedjen túl a kártya?? csak azért kérdem mert eléggé állat 1 nagy hangja van és zavaró
-
harcikoca
senior tag
1 hipro 700w os tápnak lazán vinnie kéne a 2900xt-t ugye?
-
harcikoca
senior tag
amúgy a lapom elvileg tud hybrid crossfire-t, ezt össze lehet hangolni a 2900xt-vel?
-
harcikoca
senior tag
az a gond, hogy nemnagyon van cash venni 1 újat ... de egy 550est lehet kapni 4500ft ért
-
harcikoca
senior tag
nemtudom még, hogy milesz.. van a gépen még 2év garancia remélem megtudom oldani, hogy ráfizetéssel becserélem ezt a tápot 1nagyobbra
-
harcikoca
senior tag
nemtudom még, hogy milesz.. van a gépen még 2év garancia remélem megtudom oldani, hogy ráfizetéssel becserélem ezt a tápot 1nagyobbra
-
harcikoca
senior tag
de sztem egy noname 550wattos lesz belőle
-
harcikoca
senior tag
másik gépbe van a kártya, és abban egy athlon II X2 250es proci van, és az előző táp egy lc420pfc volt
-
harcikoca
senior tag
valaki megtudná mondani, hogy hány wattos táp kellene a 2900 xt-m hez? van a gépben még 1 vinyó és 1 dvd író.
-
harcikoca
senior tag
közben eldurrant a táp.. asszem nem bírta a kártyát...xD úgyhogy mind1
-
harcikoca
senior tag
ja és a 3dmark 06 sem indul el nemtudom miért.. beadja az indítóképet, és ott áll.. vártam rá több mint 1 órát és semmi, ja és párszor újra is raktam
-
harcikoca
senior tag
hi, megvan a 2900xt de nemtudom elindítani a catalystet, mert mindig ezt adja be próbáétam már újratenni a net2.0-t és a 3.5 öt is de akkoris ezt írja [link] ja és a gép mióta beleraktam a kártyát néha gondol egyet és kikapcsol... valaki tudna segíteni?
-
harcikoca
senior tag
akkor az xt majdcsak jól fogja már tekerni
-
harcikoca
senior tag
asszem 2900xt- lesz mert azt tudok jó árért
-
harcikoca
senior tag
kössz a tippet
-
harcikoca
senior tag
shift, gta4.. stb a legújabbakkal
-
harcikoca
senior tag
hi, videokarit szeretnék venni, és nem tudom, hogy egy geforce 8800 gts 640 mb-t vagy egy hd 2900xt-t vegyek, valaki tudna mondani valamit hogy melyik lehet a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest