Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Igen, tudom, hogy ugyan az. De azért fog végül a választás mégis a XT-re esni... mert később monitort akarok váltani...az ennél nagyobb felbontás meg kinyírja az újakat.
Meg amugyis... gianninál elvileg 55k-ért lehet új XT-t kapni, a 70-es meg még nála is 59k. 
Csak azért kérdeztem az előbb, mert ha az AMD ugy dönt, hogy a 70-est részesíti mostantól előnyben driverek terén, akkor én többé nem veszek ATi Radeon-t.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg amugyis... gianninál elvileg 55k-ért lehet új XT-t kapni, a 70-es meg még nála is 59k.