- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #5018 üzenetére
Hát azoknak nem...
majd talán a WoW2...
Gorneck: Hát nem tudom, én így csinálnám, szerintem nem lenne hülyeség. Viszont ilyen módszerre nincs is szükségem hála istennek.
Ha kell minden hardvert meg tudok nézni élőben, ilyen gondom remélem nem lesz. Meg ott van 1-2 nagyon jó oldal tesztje amiben megbízom. Illetve a PH fórum
Update elit_hun: Viccből mondtam csak a WoW2-t, de látom közben te meg szerkesztetted... Szerintem se lesz WoW2, bár nekem tudod mennyire hiányozna...
elöbb Sims3-aznék, mint WoW...
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #5009 üzenetére
Egyszerű... választani kell valamelyik kártya közűl, megvenni, letesztelni és eldönteni mindenkinek, hogy tetszik-e neki avagy sem. Ha nem eladja és megveszi a másikat... forgatni kell a pénzt és kész.
Egyébként én úgy látom, hogy itt ATi vs. Nvidia flame van nagyon keményen...
leviske: Már van, de ne is zavarjon...
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #4716 üzenetére
Igen és mivel fogod lehűteni a túlfeszelt R600-at? 100%-on hajtod a gyárit vagy hogyan gondoltad? Víz, kompi, szárazjég, LN2?
szacsee: Csak AA-ra gondoltam, ott is egy +20%. 8800-ak még így is nagyon durván megverik AA, AF-ben az ATi-kat, ezért is tértem vissza a Sötét Oldalra.
-
mcmike
őstag
válasz
elit_hun #4692 üzenetére
Na felraktam az RC4-et -> eredmény tök ugyanaz...
akkor itt nem a driverekkel van gond, hanem az XP-mmel. De mi? Normális uninstall volt, safe mode, driver cleaner, ccleaner, meg minden ami ilyenkor kell...nem most kezdtem az ATI driverekkel...
passz, holnap folytatom...
egyelőre elégedett vagyok, mert ami megy az gyönyörűen fut...
-
mcmike
őstag
válasz
elit_hun #4685 üzenetére
Na erre varrjatok gombot:
MOH:Airborne, Bioshock: megy gond nélkül
BF2142, Brothers in Arms EIB: frissítési frekivel elmegy a kép
A játékok mennek, működnek ekkor is. Nem fagynak ki, de a kép az elmegy...Egyébként nem találom hangosnak. Kb. mint az X1900XT gyári hűtőjének 50-60%-a...
-
Andrew_31
Modder
válasz
elit_hun #4672 üzenetére
Vannak kivételek, bár már nem emlékszem lett volna NV logó de lehet igazad van.
Mondjuk azért a játékér nem kár ,végignyomtam aztán uninstal.
Én az új TOCA-t várom nagyon.PL.:A TOCA2-nél haver egy 9800pron bekapcsolta driverben az élsimitást és eltünt az autó a pályáról.
Szegény kicsit ideges lett, meg szidta az NV-t de piszkosul.
Én írtam 8800 forumba is mikor ment az anyázás ,hogy melyik a jobb kari.
Hogy ezzen kár vitatkozni ,ezt döntse el mindenki, és mindenkinek szíve joga azt venni amit akar.
Nekem is volt AMD-m meg ATI-m mikor az volt a jobb ár teljesítményű.
Soha nem érdekelt ki gyártja ha jobb.
Egy baj van mostanában az AMD-val (és az ATI-val) ,hogy mindig késön jönnek ki az új cumokkal.Most is mire kijön az új AMD proci, addigra lehet már kint lesz a 45nm-es CORE2-ő. Ez van. Ha valaki már bevásáról a konkurens cég új trmékéből, az nem fogja gyorsan eladni ,hogy vegyen a másikéból. Föleg úgy ,hogy bukik rajta, nem is keveset. -
keIdor
titán
válasz
elit_hun #4659 üzenetére
Csaknem egy héttel a Catalyst 7.10 beta verziójának megjelenése után a Catalyst 7.10 RC4 is elérhetővé vált. Az új driver 32-bites és 64-bites Windows XP-re jelent meg Radeon 9000, X1000 és HD 2000 széria támogatásával. Ezenfelül az újonnan megjelenő HD 2900 Pro, HD 2350 és a három RV670-es kártyákat is támogatja.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
elit_hun #3787 üzenetére
nem..
512bit
és ráadásul viszi az XT órajeleit itt nézd meg
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
elit_hun #3783 üzenetére
nem tudom. A Pro version egy ugyanolyan XT csak kisebb órajelekkel... Így passz. Már nem tűnik olyan fasza kártyának, mint azelőtt
HD2950Pro meg nekem távolinak tűnik, én most akaróóóm
Így passz. Már május óta építgetem a gépet, és elfogyott a türelmem. Mindent megvettem, csak a leginkább változó alkatrészeket nem. VGA és CPU
És csak várok, a csodára. A kevesebb pénz is gátat szab a sok pénz szórásának, így vagy gyűjtögetek, vagy kisebb kompromisszum... Én a HD2950Pro előrelátható teljesítményére vagyok kiváncsi, mert ha 2900XT alá lesz belőve, akkor inkább 2900Pro @ XT lesz... DX10.1 nem érdekel, kacsa. PCI-Expressel nem kompatibilis a deszkám, így ezek nem érdekelnek.. Kizárólag a teljesítmény
-
Salvatore
tag
válasz
elit_hun #259 üzenetére
Sajna több képet nem tudok csinálni, mint ami fennt van, mert a karit már elvitték.
Szóval a kari Shappire márkájú: Mag:850MHz, Ram: 1050(2100)MHz volt.
Driver: ami jelenleg a hivatalos oldalról letölthető legfrissebb.
Proci sebesség az egyik 3DMark képen látható (3584MHz E6400)
Ram sebesség: 896MHz 5-5-5-15
Képek: #211-es hozzászólásomnál.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest