- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beran
tag
válasz
harcikoca #14691 üzenetére
Üdv.
Szerintem egy moddolt biossal van dolgod,és egy ilyen hűtő volt rajta ami igényli a bios moddolást hogy 100% forogjon,hogy rendesen hűtsön.Gondolom visszarakták a gyári hűtőt de a bios maradt moddolt,és természetesen a gyári hűtő 100%-on egy hajszárítóval vetekszik minden téren.
Vegyél fel msnre és segítek megoldani a problémádat.Adatlapon megtalálod.
-
Brumi˘
addikt
-
titan5
tag
válasz
harcikoca #14655 üzenetére
Az én ugyanilyen tápom is elkezdett szagosodni kb 10 perc játék után aztán a gép egy az egyben kikapcsolt és a tápnál 1-2 percig égett szagot lehetett érezni.Átraktuk a 2900 xt-t
egy 550W-os Chieftech tápos gépbe az már tetszett neki..a kis finnyásnak!!!
Játék alatt sajna elég hangos a gyári hűtő és nem is a legjobb hatásfokú bezzeg van vagy fél kiló.Egyetlen egy hűtőtípusról olvastam amit ajánlottak hozzá ez pedig a:
Thermalright HR-03 R600 típust + egy rá való 21 dB csendes venti ....de biztos elég borsos ár mert nem írta.
Nem tudom elhinni hogy nincs más vga hűtő ami megfelelne a 2900xt-nek.
Zalman VF 900CU v. a VNF 100 nem jó rá vagy valakinek van ilyen téren tapasztalata?
Ajánljatok már egy jó kis hűtőt tűrhető áron ehhez a karihoz a gyári helyett.....
Köszi -
lala42
őstag
válasz
harcikoca #14655 üzenetére
Szerintem nem igazán. Az az igazság, hogy ez a kari anno az enyém volt. Nálam soha nem ment 50 % fölé a venti. Nagyon meg voltam elégedve vele, de sajnos akinek eladtam le se xarta a gépét. Amikor megnéztem és kifúvattam belőle a port, (kompresszorral) kimenekült mindenki a helyiségből. Vastagon állt a gépben és a videokariban a por. Nem is csodálom, hogy beszart. Vett másikat, de szerintem az sem lesz nála hosszú életű.
A karit nekem adta (vissza), hogy lökjem ki. De itt a Ph-n találtam egy srácot, aki szerint nincs nagy baja és javítható. ( egy próbát megér
) Ezzel a karival Cod-4 Cod-5 és ehhez hasonló játékok fullon futottak 19" LCD-n 1440x900-on.
Tehát jó volt a kari.14656) epityesz
Nem tudom, hogy milyen a konfigod, és azt sem, hogy mennyiért adják a karit. Ezen ismeretek hiányában nem tudunk javaslatot adni. ( no és mennyi zsé van rá?) Ez sem utolsó szempont.
-
leviske
veterán
válasz
harcikoca #14644 üzenetére
Nem, a Hybrid Crossfire csak olyan videokártyával működik, ami megközelítőleg olyan sebességgel és technológiai adottságokkal bír, mint az alaplapodon lévő integrált.
Így például egy 780G/790GX/760G/785G/880G alapú alaplaphoz csak egy HD2400/3400 szériájú diszkrét videokártya rakható be HybridCFX-be.
Megjegyzem, túl sokat nem dobna a HD2900XT teljesítményét az a HD3200/HD3300 vagy HD4200... Ha meg arra gondolsz, hogy lekapcsolná az XT-t, mikor nem kell, az AMD esetében csak a notebook vonalon volt elérhető és ott is a Windows 7 megjelenéséig.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
harcikoca #14642 üzenetére
Vagy itt egy még nagyobb még olcsóbban!
450W, Delta...
ui:
úgy néz ki, csak ki kellett venni a HD2900XT, megfújkálni a slotot, és csiribí-csiribá, már megy is pci-e x16-ban a kártya!
(illetve egy furcsaság, egy integrált vga-s lapba raktam bele, de ott meg a rendszer egyáltalán nem akarta a drivert felismerni...
fel tudtam rakni, de ennyi, semmi mas, biosban PEG-re át volt állítva, úgy sem...) -
Lacpac
őstag
válasz
harcikoca #14638 üzenetére
-400 W-os Delta (12 cm)-Sata,PCI-e,PFC , TFV. , REV. - 5500 Ft
És nyugodtan alszol!
Én ezt venném a helyedben. -
kriszbon
őstag
válasz
harcikoca #14633 üzenetére
Azért szerintem a noname 550-es is elég drága lehet, ráadásul nem biztos hogy minőségi alkatrészekből van. Nézd meg inkább (Ezt) de (Ez) is megfelelne szerintem. Ezekben jobban meg lehet bízni mint egy nevenincs tápban, ráadásul ezek tudják is azt ami rá van írva, de a te döntésed természetesen hogy mit veszel.
-
-
14adam
addikt
válasz
harcikoca #14629 üzenetére
Milyen proci van melette? Tuning lesz a kártyán vagy procin?
Nekem az Fsp 300-as táp viszi lazán a gépemet,csak átalakítózni kelett a tápom csatlakozóit.Szar tápot nemérdemes venni egy 2900-hez,mert már jópár történetet halottam/láttam hogy elpukkantak a kondik és egyéb.De volt már olyan eset is amikor az egész gépet elvitte a sírba,és olyan is volt amikor csak a vga-t meg a lapot...
Ha van egy quad procid akkor egy Corsair vx 450-et ajánlanék,ha a hang nemlényeg akkor egy Gigabyte Superb 460 (Fsp belsővel szerelik,tehát minőség)
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
harcikoca #14629 üzenetére
Minőségi 400W-os megteszi mint pl CORSAIR PSU-400CX,de ha nevesincs akkor nekem az 500W-as ModeCom tápom igen hamar megadta alatta magát,így egy nevesincsebből kell az 550W sztem a min.
ui:látom Phenom-od van és ha veszel 1-2 HDD-t akkor nem árthat a CORSAIR PSU-450HX -sem. -
leviske
veterán
válasz
harcikoca #14598 üzenetére
A Shift-hez talán jobb lehet egy GeForce, mert tradicionálisan nVidia-'s játék, a GTA4 esetében már húzósabb a dolog, ott inkább a memória mérete számít nagyon. 512 vs 640 esetén lehet, hogy megint jobb választás a GeForce. Kivéve, ha 1GB-os HD29 is játszik.
Attól függetlenül az újabb motorokra épülő játékok jó eséllyel a HD2900-asoknak fognak kedvezni a G80-asokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest