- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Szerintem a Zafir védőréteg miatt látjátok ezt amúgy az iphone on van egy kék pötty fénytörés is általában a bevonati réteg miatt mig androidnál ilyent nem láttam de még mindig nem tudtam eldönteni melyik zászlóshajó teló a jobb, én 6 évig iphone os voltam és most marha szokatlan az android nem ismeretlen csak számomra az hogy minden mindennel egyszerüen össze van kötve az ios ban az felbecsülhetetlen. Ja és persze egyértelműbb meg szebb is a 15 pro max.
-
Joachim21
őstag
Ha jól működik, és nem merül le látványosan hamarabb, minek nézegeted és feszkózod magad? Kell a stressz?
-
tothl
addikt
Igazából már mindegy, megrendeltem a simát.
Az a helyzet, hogy a panzer glass feljött, az iStyle -os fólia meg iszonyat rossz minőség 17 ezerért. Nem üveg, hanem műanyag és van egy fátyolos fehéres árnyalata, teljesen letompítja a színeket. A helyén marad, de ilyen áron inkább ne.
Levi
-
-
Airness23
csendes tag
köszi az infót! Mennyire ér ki a fólia a kijelző széléig? Teljesen? Esetleg ha képet tudsz feltenni, az hasznos lenne.
Nekem a 13 pro faxon volt, azon tökéletes volt. A 15 pronak viszont más kicsit a kijelző széle. Attól tartok, hogy nem fut ki teljesen az üveg a kijelző széléig, illetve, hogy a fekete keret a kijelzőből takar lenne. Reddit beszélgetésekben a leggyakoribb üvegfóliák esetében ezek a kompomisszumok vannak. A torrast dícsérik leginkább.
-
mrThomi
addikt
13 mátyás
jesszus...
bárhol fellevegősödhet ha pl erősebben nyomsz rá körömmel, vagy hideg meleg után éri kisebb behatás, ezek mind eltolhatják az üveget/fóliát vagy alatta képződik levegő és bubisodik, illetve ha a tok kicsit megtolja a szélét akkor beljebb is lehet ilyen.
-
Joachim21
őstag
Nekem sem volt gondom átállni a 13PM-szal 10 év Samsungozás és HTC-zés után. A 15 most a második iPhone-om, és nem hiányzik a droid, meg a Samsung Exynos sem. Kell egy nagy adag kalandvágy hogy belevágj, de ha nyitott vagy gyorsan át tudsz állni, neten minden is fent van amire szükséged lehet.
-
ADAM1337
nagyúr
Alapvetően nekem sincs bajom vele fold3/s23 után (közbe becsúszott egy magic5 pro is.) ami dealbreaker lenne.
Nekem eddig a negatívak között az alábbiak vannak:
-Kamera ha 5x zoomba szeretnél valamit távolról makróba fotózni, pl 3d nyomtatást a fejhez nem tudod odarakni a telefont, random szenved vele melyik optikát használja.
-A feloldás olyan néha mintha 30hz/fps lenne, UI lassú számomra. (S23-mam van mellette, illetve utolsó androidos telefon egy magic5 pro volt)
-Webes tartalmakat nem tudja kezelni 60hz felett, görgetés nincs olyan mint az androidon mintha accel-es lenne, nem tudom mi rá a megfelelő szó.
-Bmw-be a BT-re rámenés néha hektikus és nem írja a számokat ki nem tudom a fedélzetiről váltani a spotify-t, de ez valószínű az autó sw-je lesz mert rádióra nyomva majd vissza media-ra ez megjavul, és már írja a borítóval együtt a spotify zenéket. (2016 F30)A pro viszont még egyelőre nekem is több:
-Kamera alapvetően még mindig a leggyorsabb fotózásra és sokkal jobban adja vissza élethűen amit akarok, a távoli makrón kívül.
-Videózás szintúgy a legjobb amit használtam itt tárgykövetés stb.
-AoD widget még mindig szimpatikus igaz lehetne belőle több is ez a 2db igen csekély szerintem.
-Kijelző messze a legjobb amit használtam ha ki van rajta használva a 120hz (pl genshin-nél olyan folyamatos)
-Hw itt ugyancsak a genshint tudom felhozni, vagy a waze alap módját a leggyorsabban pozicionál be.
-Imessage veszteség nélküli küldése jó dolog fotók stb
-Magsafe, autóba már magsafe-re átálltam a céges s23-hoz is szereztem magsafe-es tokot és nem is értem eddig miért nem használtam ezt a szabványt. -
Stauffenberg
nagyúr
Nekem 14PM van, de a tesztek szerint a 15-ös szériában is látszik amikor a normál kameráról a telekamerára ugrik, kivéve kevés fénynél, amikor nem használja a telét, hanem a normálból vág ki még jobban, ott tényleg nem látszik a váltás, hiszen nem is vált.
Ez csak videóra igaz, fotóban használja éjjel is a telét éjszakai módban.
-
joey04
titán
Lehet nekem van baj az ingerküszöbömmel, de semmit nem veszek észre soha.
Semmilyen változás se pozitív se negatív irányba. Sőt, bekapcsolva a 13-at, fel sem tűnik, hogy azon még csak ios 16 van. Semmit nem érzékelek, csak annyit, hogy a menüben más számot mutat a verziónál...
-
Zsolt,72
senior tag
A szilikon is MagSafe
.
Nekem nagyon pozitív meglepetés volt, ugye iPhone 13 esetén már kifutó modell és szerintem kedvező áron jutottam hozzá egy ProductRED változathoz. Kifejezett szempont volt a MagSafe rögzítés. Jól bevált, bár az eredeti ára kissé borsos, mégis úgy döntöttem, a jövőben is ennél maradok újabb iPhone esetén is.
-
Elit3Zotya
addikt
Ezt megértem, de egyiket sem használom amiket felsoroltál..
Coleman.B jól leírta, nem én vagyok a célközönség.
Sajnos én csak ilyen egyszerű vagyok, nem is mobillal fizetek, nincs más apple termékem..stb
De mivel hardveresen eléggé a csúcs a teló, így kikellett próbálnom, mert érdekelnek a kamerás újítások, hogyha valami másabb mint a többi, hogy mennyire jól működik a rendszer(bár itt is találkozni laggolással pl a widget oldalon, ha újat akarok hozzá adni.)
Na de most már abba hagyom, nem akarom magammal tele szemetelni a topikot..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest