- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Van visszalépés gesztus, de csak balról húzva működik és applikációja válogatja, hogy ezt a kijelző legszélétől érzékeli vagy beljebb is, valamint minden applikációban kicsit máshogy van megoldva, vannak felületek amikről lehet és vannak amikről nem lehet indítani a gesztust és vannak menük amikből tényleg az égvilágon máshogy nem lehet kijönni csak a felső sarokba rakott X, Back, Cancel vagy Done gombokkal.
Majd kitapasztalod és megszokod, de nem olyan egységes, mint Androidon a rendszerszinten vezérelt, mindenhol egyformán működő vissza swipe.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
tegnapi naptól én is csatlakozok hozzátok egy 15 Pm kék titán társaságában. igazából még nagyon vegyes érzelmeim vannak, 13 év androidozás után nagyon szokni kell a dolgot valamint azt hogy nincs visszalépésre gesztus
mint kezdő ios felhasználónak van valami jó tanácsotok ? -
Jaded
őstag
válasz
Thewent12 #1196 üzenetére
Én annyit csináltam, hogy beléptem a parancsokba, csináltam egy külön mappát és apponként állítottam be pár dolgot amiket a rendszer felkínál.
Szerintem így is bőven sok, az a gomb nem fog nálam elkopni
Szerintem még gyári megoldásnak is elmenneha lesz kedvem majd még játszok vele.
-
kr:sz
tag
Sziasztok! Jelenleg egy iPhone se (2generation) használok. Néha már tapasztalok lassulásokat/fagyásokat, pedig annyi appot nem használok. Gondolkodom a váltáson egy iPhone 15/ 15 pron. Alapvetően szeretnék a jövőben esetleg videós tartalmakat is készíteni. Persze nem professzionális szinten, de jó lenne jó minőségben YouTube/insta sztori/ tiktok-ra. Melyiket lenne érdemes? Elegendő lehet csak a sima 15? A pro videó képességei egész meggyőzőek. A melegedés a pronál mennyire van jelen? Illetve a szoftver frissítés az úgy kezeli ezt a melegedés problémát hogy visszafogja a chipet? (Tehát ez tényleg szoftveres issue vagy tervezési?)
-
Thewent12
aktív tag
Valaki tudna linkelni egy értelmes videót vagy leírást az akció gomb parancsok testreszabásáról? Megnéztem már vagy 5 videót, de valószínüleg túl türelmetlen vagyok ezekhez, hogy felfogjam a lényeget...
-
sweatyy
csendes tag
Rendelt valaki mostanába Natúr Titán PM-ot hivatalos forgalmazó helyről? Mennyit kell rá várni?
Kékből már egész sok helyen van, Yettelnél már üzletben is kapni viszont Natur néha 1-2 felbukkan neten náluk, de máshol egyáltalán nincs. -
Manka76
senior tag
válasz
balint9605 #1188 üzenetére
Én is arról váltottam de semmi negatívat nem tudok mondani. IOS 17.2 van rajta hibátlanul. A legrosszabb része amit rá kelett fizetni a 13-ra.
-
Kevin8997
tag
válasz
Az icentre-bél van még újonnan, és a rejoy meg tele van újazerűvel ha 13 pm-re vágysz.
-
válasz
Én játszok is rajta újra egy pár hete (Clash Royale). Egy idő után megelszik, de csak annyira mint eddig bármelyik. Ebben az évben eddig még nem volt iPhone nálam, mint mióta ez kijött szóval simán ajánlom. Nem tudom mi, de valami megint vissza térésre sarkallt és nem bánom eddig.
-
Joachim21
őstag
válasz
Nem éri meg igazán, ha őszinte akarok lenni. De a melegedésből és törékenységből nem észleltem semmit. Lehet nem vagyok elég dúrva vele, vagy nem játszok és van életem a telefonon kívül is és emiatt nem.
-
balint9605
csendes újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy iPhone 13 pro-t használok mostmár két éve és alapvetően meg vagyok vele elégedve, de az akku lehetne jobb. Ezért elgondolkodtam egy pro maxon. A sima plus ki van zárva a 60hz miatt.
Az iPhone 13 pro max is megfelelne, de már nem lehet újonnan kapni.
Így jutottam el a 15 pro max-hoz. A kérdésem az lenne, hogy van-e aki a 13 pro szériáról váltott, mi a tapasztalata, megéri-e váltani? (A tesztek vegyesek ezzel kapcsolatban.)
Emellett kicsit megijedtem, mert melegedési, akku meg törékenységi gondokat olvastam több helyen. Tapasztaltok ilyet, vagy szokásos ijesztgetés volt?Köszi a segítséget!
-
kchris78
veterán
válasz
mindthecrap #1183 üzenetére
Mondjuk erdekes kerdes ez most visszagondolva, iphone 5-6-osaim nem kaptak foliat es nem emlekszem higy szepen szaporodtak volna a karcok.. Akkor meg talan nem is leteztek csak azok a muanyag foliak.. Talan a kijelzo uvegek is rorekenyebbek voltak de kemenyebbek?
-
Dzsosy
senior tag
válasz
ricshard444 #1175 üzenetére
Én tegnap raktam fel a Spigen Glas.tR EZ Fit HD üveget és nálam semmi buborék. Szinte nem is kellett használni a mellékelt kis spatulát. Meg is lepődtem. Persze én egyből a dobozból kivéve a telót raktam fel ezt az üveget. Lehet, hogy ez is számít.
-
Jaded
őstag
válasz
Nekem ilyen volt a minin, most ezt vettem a PM-ra is [link]
A minin két évet teljesített, gyári szilikon tokkal, hibátlan volt. Erre még nem jött meg a tok (Nomad), remélem azzal is jó lesz. -
joey04
titán
válasz
nekem ez van én nincs sehol levegő. igaz én totál béna vagyok én feltetettem ezt is hiába van keret hozzá
-
Joachim21
őstag
válasz
ricshard444 #1177 üzenetére
Kipróbálhatsz más alternatívát, folyékony/gél fóliát, vagy hagyod az egészet szerintem és használod üvegvédelem nélkül. Esetleg apple care+ (hardveraprón is van aki tud intézni) ha még játszik és akkor megint felesleges a fólia.
-
Joachim21
őstag
válasz
Ha mindenki szembe jön az autópályán...
a logikus következtetés, hogy a telefon nem sík.
-
ricshard444
veterán
Felraktam a Spigen foliat es a Tactical Aramid tokot.
Utobbi nagyon bejon, elobbi viszont, mint az elozoleg probalt 2 fele uvegfolia a szeleinel ismet levegos.
Nem annyi helyen, de epp elegge ahhoz, hogy bemenjen majd ala 1-2 heten belul jelentos por.Nem ertem miert nem fekszik ra rendesen egyik sem a telefonra, eddig meg soha nem volt gondom egyikkel sem es itt megis.
-
Az üveg az nagyon jó, abszolút pozitív a véleményem.
A tok is, bár azt kevesebbet használom, inkább a Tactical Aramid van rajta, de ha kell az erősebb védelem (pl. céges buli, stb), akkor megy rá a Benks (ArmorPro). Talán lehetne az oldala kicsit tapadósabb, de ennyi a kritika, a fém kamera keret, a gombok pontossága és ahogy "kattannak", hogy van perem, így arra esik a telefon, nem az üveg felületre, a nagyon jó magsafe, mind mellette szól.
ForRedGlory: Az durva, szintén előrendelés, máshol már írtam, épp külföldön voltam, kb. 15-20 perccel később nyitották meg csak az Apple store-t, és már akkor október közepére ígérte egyből. Ehhez képest okt. 2-án megjött. Nem, mintha hűde sokminden változás lenne 14PM-hez képest, de pl. az action button-t megszoktam, raktam rá pár shortcut-ot, így van értelme,hogy többmindent tudok egyszerre onnan elérni/elindítani.
-
xhege
veterán
válasz
HoppMaster #1163 üzenetére
Yettelnél ma reggel még elérhető volt.
-
HoppMaster
aktív tag
Most amúgy ennyire hiánycikk EU szerte a natur titán szín?
-
madkiller
őstag
válasz
ADAM1337 #1148 üzenetére
Nekem is ez az első iphoneom.
- Kamerában én is észleltem anomaliakat nekem a makró móddal van inkább bajom pl külső app, ami használja a kamerát igazolvány scanner ő vagy qr kódot kell valamivel olvasni homályos a kamera nem lehet vele scannelni, mert ebben az esetben nem vált át makróra.
-Feloldas lagot már szerintem 17.03tól Meg oldották, de ha esetleg nálad nem jó kapcsold ki a beállítások->főkepernyo és app könyvtár -> keresés megjelenítés a főképernyőn ki. Itt van a program hiba.
-Szerintem a görgetés csak lassabbra van állítva, mint az animációk egy 60hz iphonet mellé rakva látszik a különbség, az első napokban ez engem is zavart viszont pár hét alatt teljesen hozzá szoktam az animációs és görgetési sebességekhez. Ha Megfogod pl itt fórumon jobb oldalt a görgető sávot kimondottan gyors folyamatos a görgetés, ha hirtelen lehúzod.
-Nekem 2018as G01 van azon teljesen jól működik, igaz én Carplay használok, ami gyárilag vezeték nélküli már ebben a modelben. -
nord_
veterán
válasz
Szergej0818 #1138 üzenetére
De, ki lehet kapcsolni:
Egészség app - Alvás - Saját ütemezés pontban a szerkesztést kiválasztva, ha OFF-ba teszed a kapcsolót, csak a következő ébresztést kapcsolja ki. -
törölt tag
válasz
mindthecrap #1155 üzenetére
Sok hasznos apróság van kicsit vagy nagyon rejtve. Azt is szoktam javasolni, hogy a gyári appokat kipróbálni. Mert hiába van pl. jegyzet feladatra Microsoft OneNote is, abban a Spotlight nem keres, az Apple Notes-ban igen. Reminders egyre többet tud. Egyesével lehet 3rd party appok többet tudnak, de az integráció az Apple-nél a legjobb és ingyen van, reklám nélkül.
-
joey04
titán
válasz
HoppMaster #1154 üzenetére
Ez szerintem nem készülékfüggő.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
HoppMaster #1154 üzenetére
Ez azért eléggé lokáció függő, én Budapest 3. kerületbe vagyok és az s23-mat is 4g-n használom mert egyszerűen stabilabb. (Ahogy most fixen a 15 pro max-ot is.)
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
mindthecrap #1155 üzenetére
Valóban, én új belépőként még erőteljesen tanulom, valószínű andoridnal is ez lenne, csak azt 10 évig használtam volt idő az alapot megtanulni, utána meg már csak az újdonságokra koncentrálni. De eddig a számomra hiányolt funkciók 80 %a itt is megvan, csak be kell állítani. #M1995 köszi mégegyszer, már fel is iratkoztam az említett topic okra.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
#48138511 #1153 üzenetére
Jah, az egész iOS, MacOS szisztémára igaz, hogy kb millió apró és hasznos funkció van elrejtve, csak győzd megtanulni. Két-három-négy-öt ujjas gesztusok mást mást csinálnak ráadásul minden irányban is. Rengeteg YouTube oktató videó van órakon keresztül, 3 év után is mindig tanulok valami újat.
Arra pl egy év után jöttem rá, hogy ha 16:9-be fotózol akkor is elmenti a teljes 4:3 képet a szenzorról, és a szerkesztésnél elő tudod hozni a kép széleit
-
HoppMaster
aktív tag
5G-t tesztelte már valaki rajta, nem olyan, mint a 14pro-n, hogy vissza kellett váltogatni 4G-re?
-
törölt tag
válasz
Szergej0818 #1144 üzenetére
Elhúzás közben másik ujjal a kijelző felső sávban (ahol óra, akku ikon stb. van) megérinteni és felugrik, így több ezer képet ki lehet jelölni. Ez a felső sáv felugrás kb. mindenhol működik, weboldalak, hosszú listák. A scroll bar is hosszú nyomásra “megfogható” úgy meg gyorsan lehet oldal aljára jutni. A home bar swipe lapoz appok közt. Mail app vagy más pl. két ujjal lefele húzod a levél listán, akkor kijelöli a sok levelet gyorsan. Érdemes a rendszerben hosszan nyomni mindent, pl. CC-ben vezérlő ket, ikonokat. Shortcuts parancsokkal sok hasznos dolog, automatizálás. Spotlight kereső nagy királyság jegyzetekben, levelekben mindenhol keresni. Reminders nagy királyság.
Sok ilyen tipp van, csak a fő iPhone és iOS alkalmazások topikban inkább, hiszen ezek inkább iOS kérdések.
Ébresztés ütemezést a Health appban egyszer kell beállítani, utána a Clockban is elérhető már. Fent az ütemezett “sleep mode” alul egy sima alarm: [kép]A bedtime lock screen mutatja az ütemezett ébresztés idejét, ha rányomsz felkínálja a skip opciót holnapra: [kép]
-
Joachim21
őstag
Nekem sem volt gondom átállni a 13PM-szal 10 év Samsungozás és HTC-zés után. A 15 most a második iPhone-om, és nem hiányzik a droid, meg a Samsung Exynos sem. Kell egy nagy adag kalandvágy hogy belevágj, de ha nyitott vagy gyorsan át tudsz állni, neten minden is fent van amire szükséged lehet.
-
ADAM1337
nagyúr
Alapvetően nekem sincs bajom vele fold3/s23 után (közbe becsúszott egy magic5 pro is.) ami dealbreaker lenne.
Nekem eddig a negatívak között az alábbiak vannak:
-Kamera ha 5x zoomba szeretnél valamit távolról makróba fotózni, pl 3d nyomtatást a fejhez nem tudod odarakni a telefont, random szenved vele melyik optikát használja.
-A feloldás olyan néha mintha 30hz/fps lenne, UI lassú számomra. (S23-mam van mellette, illetve utolsó androidos telefon egy magic5 pro volt)
-Webes tartalmakat nem tudja kezelni 60hz felett, görgetés nincs olyan mint az androidon mintha accel-es lenne, nem tudom mi rá a megfelelő szó.
-Bmw-be a BT-re rámenés néha hektikus és nem írja a számokat ki nem tudom a fedélzetiről váltani a spotify-t, de ez valószínű az autó sw-je lesz mert rádióra nyomva majd vissza media-ra ez megjavul, és már írja a borítóval együtt a spotify zenéket. (2016 F30)A pro viszont még egyelőre nekem is több:
-Kamera alapvetően még mindig a leggyorsabb fotózásra és sokkal jobban adja vissza élethűen amit akarok, a távoli makrón kívül.
-Videózás szintúgy a legjobb amit használtam itt tárgykövetés stb.
-AoD widget még mindig szimpatikus igaz lehetne belőle több is ez a 2db igen csekély szerintem.
-Kijelző messze a legjobb amit használtam ha ki van rajta használva a 120hz (pl genshin-nél olyan folyamatos)
-Hw itt ugyancsak a genshint tudom felhozni, vagy a waze alap módját a leggyorsabban pozicionál be.
-Imessage veszteség nélküli küldése jó dolog fotók stb
-Magsafe, autóba már magsafe-re átálltam a céges s23-hoz is szereztem magsafe-es tokot és nem is értem eddig miért nem használtam ezt a szabványt. -
tothl
addikt
Csak, hogy egy sikertörténetről is beszámoljon valaki. Nekem ez az első almás telóm és a sok Samsung után egyáltalán nincs bajom vele, tetszik ez a gördülékeny, letisztult rendszer és szerintem minőségi érzetre is ott van. Igen jónak érzem a kamerát és a kijelzőt is. Nyilván itt is vannak hiányosságok de nekem eddig jóval több a pozitív csalódás mint a negatív.
-
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
#48138511 #1142 üzenetére
Nagyon köszi, ezért szeretek ide írni, mert egy csomó mindent én nem tudok. Nem tudtam, hogy lehet kijelölni elhúzással, én egyesével nyomkodtam
. Health appban kell az ébresztést beállítani, nem az órán belüli ébresztésben, és akkor lehet skippelni? Ezt sem tudtam, úgyhogy köszi.
-
törölt tag
válasz
Szergej0818 #1138 üzenetére
Több száz fotót kijelölök pár mozdulattal. Health app egyszer kell beállítani mi legyen a sleeping schedule alvás módban és esti záróképernyőn van skip holnapi ébresztőre.
Osztott képernyőt inkább ne várj, mióta vannak tepsi iPhone-ok, de az iOS nem nagyon követte le a nagy méretet. Fix ikonrács azóta is. Safari címsáv alulra került, kb. ennyi könnyebbség. -
Szergej0818
csendes tag
Lesz kínlódás az biztos, kérdés, hogy ezt szereted e. Meg lehet szeretni az ios-t, de a feljebb leírtakat nehéz elengedni.
Én még annyival kiegészíteném, hogy sok opciót több "gombnyomással" lehet elérni, vagy "nehezebb". (bluetooth, ébresztés, fotó kijelölés, stb.). Illetve számomra a legfájóbb pont ennyi idő után, hogy az ébresztőt nem lehet csak aznapra kikapcsolni. Ezt minden nap használtam, és itt nincs. Ahogy egy két automatizálási lehetőség is hiányzik. Osztott képernyő is hiányzik, talán ezt nem írták, de reménykedem benne, hogy a 16 pro már tényleg 6.9-es lesz, és hátha behozzák ezt a funkciót, és nem csak arra a telefonra...De hogy pozitívat is soroljak, annak ellenére, hogy a samsung a legstabilabb droid, volt olyan, hogy a messenger kifagyott, vagy nem jött bejövő hívás csak egy sms, térerő indoklatlan helyeken elment, gyenge volt. Itt még nem találkoztam ilyennel, meg a kezdeti laggok után most felgyorsult a telefon, köszönhetően gondolom a frissítéseknek. Akksi is jobb számomra, bár lehet azért, mert még új. Nekem a képernyőarány is jobban bejön, igaz nekem s21 ultrám volt. Illetve az, hogy egyből jönnek a frissítések, nagyon szimpatikus, nekem telekomos telefonjaim voltak, és hiába jött ki a frissítés, ők még ültek rajta néha egy hónapot is.
De ha újdonságra vágysz, akkor ajánlom, egy hét után már túllépsz a berögződéseken, és abszolút kezelhető ez a telefon is.
-
-
nVIPER
senior tag
Én sima S23-ról váltottam, már a D600-as Samsung korszaktól márkahű voltam, több, mint 10 év droid múlt után. Múlt péntek óta van meg a 15 pro. Hááát,, negatívan álltam neki, de összességében kellemesen csalódtam, meg kell szokni, itt totál más minden, mint droidon. Lényegében minden appom megvan, ami megvolt a droidon is.
Pozitív:
Face ID (nagyon féltem tőle, hogy milyen lesz, de eddig kellemes csalódás, szinte bármely pozícióból felismer).
Kameránál nincs agyonélesített kép, videóban verhetetlen.
Szerintem jó akkuidő (dual simmel használóm), napi átlag 2 óra telefon és 5-7 óra SOT, 3 e-mail szinkron, mellett is bírja a napot. S23 mondjuk ebben nem volt rosszabb, nagyon takarékosra sikerült. Térerő terén hasonló a két teló.Negatív (megszokást igénylő dolgok):
Tárcsázó és telefonkönyv..... Nos, ez valami fertelmes. Amit Samsungon megcsinálsz 2-3 érintésből, az itt a duplája. Nehézkes, keveset tud.
Billentyűzet: Nem az ékezetes karakterek barátja, megszokást igényel. Droidon Swiftkeyt használtam, ide is felraktam, így már sokkal vállalhatóbb, viszont kevésbé testreszabható, mint az androidos varjánsa.
A görgetés droidon sokkal gyorsabbnak hat. Ezt meg kell szokni.
Csengőhangok és értesítések hangereje, állíthatósága korlátozott.
Értesítési sáv lehúzása csak fentről megy, egykezes használatnál macerás.
Érintés pontossága itt valahogy máshogy van, mint droidéknál, talán nem olyan pontos, nem tudom. Szövegkijelölés is kicsit másabb, nehézkesebb.
Widgetek és ikonok elhelyezése korlátozott,, (de legalább van mappába rendezési lehetőség). -
ricshard444
veterán
Rendeltem egy Tactical Aramid tokot Spigen uvegfoliaval, mert ami most van az egyre levegosebb mindenhol.
Kivancsi leszek a Tacticalra, mert mar X ota vagytam ilyen tokra.
-
rizso
addikt
10+ év Android, javarészt Samsung (legutoljára S21U) után jöttem iPhone-ra. Kicsit több időt igényel megszokni, mint két Android rendszer közötti váltást (pl Samsung vs Xiaomi), de nem rosszabb, és nem is feltétlenül jobb, leginkább más.
Amit én valamennyire visszalépésnek érzek, az a böngészés, hiányzik az egykezes nagyítás, nem érzékel olyan pontosan böngészés közben, nehezebb egy egy linkre bökni.
Billentyűzet kezelésével sem vagyok még teljesen kibékülve, Android gboardot nagyon megszoktam. Sokszor jól jönne a jobb oldalról húzás (vissza funkció), illetve csak fentről lehet lehúzni az értesítéseket és beállításokat, samsungon ugye akár a kijelző alsó részéről is lehetett indítani ezt a mozdulatot (ami iPhone-on a search funkciót hozza elő).
Hívás körül is van néhány funkció, amit megszoktam, pl jobbra-balra húzás egy névjegyen, de ennek hiányát meg lehet szokni.
Ha nyitott vagy az újításra, akkor a legtöbb dolog tényleg csak megszokás kérdése. Én nagyon agyaltam, hogy S23U legyen vagy 15PM, de győzött a kíváncsiság és eddig nem bántam meg, nem találtam olyan hibát, ami miatt földhöz kellene vágni
-
No.01
addikt
Azt tudja valaki, hogy az új töltési opciónál a 80%-ig választásánál miként éri el azt?
Tölt ahogy tud és szimplán leáll ha elérte vagy addig korlátozza? (optimalizálja) -
formula01
senior tag
Mate 20 Pro-ról váltottam 15 Pro-ra.
Ami nagyon hiányzik az M20P/droid után az a hangrögzítő, Infra, rendszerszintű vissza gesztus, hangok külön állíthatósága, normális fájlkezelő, GBoard(van iOS-en is, de a droidoshoz képest ki van herélve, a gyári billentyűzet magyar nyelven meg szintén herélt, illetve a számsort nem tudod kirakni fentre.)
Ha ezeket el tudod engedni, és nyitott vagy az újra, és lelkiekben fel vagy készülve arra, hogy nagyon sok minden máshogy vagy máshol lesz, mint ahogy megszoktad, akkor érdemes váltáson gondolkodnod. Én nagyon megszerettem az iOS-t és ezt a telefont, de itt sincs kolbászból a kerítés, csak ha itt van vmi hiba, arra reagálnak, nem hónapokkal később kapsz egy updatet ha kapsz egyáltalán, mint droid vonalon.
Reálisan nézve, viszont szerintem biztos nem ér kb ~200-230e Ft-vel többet egy 15 Pro, mint egy S23, ha az ár érték arány is fontos.
-
Cry0
őstag
Sziasztok! S23-ról váltott valaki mostanság? Érdekelne a véleményük. Eddig android vonalon mozogtam, kacsintgatok az ios felé csak tartok tőle hogy meg tudom-e szokni. Tetszeni fog-e. És hátha kaphatok egy kis távpontot ha valaki hasonló cipőben járt mostanság.
-
válasz
ADAM1337 #1116 üzenetére
"A toknál jól látom, hogy a kamera széléhez nem ér ki?"
A Benks-re kérdezed? Hogy érted, hogy nem ér ki? Az egy maszív fém keret, kinteb b lóg, mint amennyire a kamerák.
ADAM1337: A 0 védelem azért erős, de tény, hogy ezeket a baromi vékony tokokat nem az extrém védelemre találták ki. Karcoktól véd, talán minimális eséstől is, de valóbn, elöl mivel nem áll kintebb, mint a üveg (az üveg vastagabb, mint amennyrie kiáll a tok), így pofára esésnél az üvegé lesz a védelem szerepe, nem a toké.
-
-
válasz
Ateszpapa #1110 üzenetére
Nekem van, jó nagyon, bár a magsafe nem olyan pontos, de ugye azért, mert nem mágnesek vannak körben,hanem fém. Ettől még jól tapad, csak el fel lehet rakni kicsit elcsúszva egy töltőre, akármire.
Hozzá Benks Sapphire glass-t használok, így nagyon kicsi a rés körben a tok és az üveg között. Valamint még egy nagyobb védelmet nyújtó Benks ArmorPro-t használok, ha kell, na, ott meg szinte nincs is rés körben az említett üveggel együtt.
A Spigen EZFit-et pont ezért szedtem le, mert túl nagy volta rés az említett tokokkal.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Ateszpapa #1107 üzenetére
Spigen ezfit szerintem teljesen jó, és most egy uag metropolis tokkal használom. (zöld kevlár)
Üveget speedshopból a tokot is onnan vettem, de ahogy látom az ali-s 5-6k-s uag copy ugyanaz sok eltérést nem látok a user értékelések alapján és még se 18k, mint amennyiért én vettem.
A Spigen mag armor (magsafe) túl csúszós volt nekem. -
rizso
addikt
válasz
Szergej0818 #1106 üzenetére
Nem baj, a szándékot is értékelem
-
Most melyik a BB kombó? (tok és fólia)
-
rizso
addikt
válasz
Big_Boss #1102 üzenetére
Akkor marad a megszokás, nincs húzás, hosszan nyomás, akármi, info és úgy hívok, majd rááll idővel az agyam.
Megint más: Samsungnál nagyon hasznos volt, hogy screenshotot hosszabbat is tudtam készíteni, menet közben tudtam görgetni, és a végén készítette csak el a képet. Így mondjuk egy hosszabb beszélgetés/weboldal/bármi belefért egy képernyőfotóba. Itt mivel lehetne ezt megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest