- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Ez teljesen természetes dolog, ilyen a normál működése.
Például kíváncsiság miatt követem a Galaxy S24U topikot is, ott éppen a napokban futottak a srácok egy kört ezzel a témával: náluk is pontosan ugyanígy működik (és persze a Sáomi csoda 100 Watt sem folyamatosan kínálja meg ennyivel a tölteni kívánt eszközt). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hasonló, "csak" 145 ciklus 100% és a telefon összevissza van töltve időben és helyeken is.
Tehát, autóban, irodában, otthon vagy mittomén...és 95% főlé szoktam tölteni, éppen meylik töltő akad a kezembe, néha a macbook pro 140w-os töltőjével is.
Komolyan nem érdekel ez az egész töltési mizéria, mert amit az Iphone mutat az az Apple legnagyobb baromsága.
Ha ez a mérő 80% alá esk, kb lehet akkut cserélni, de 70-75-nél biztos. Na most nálam a 75 még azt jelenti, hogy az aksi bőven jó lenne. Ha cserélni kellene, akkor mutasson 20- 30%-körüli értéket, ne 80-at.
De eladáskor legalább degradálja a telefon árát (is) ez a hülyeség. -
mindthecrap
aktív tag
-
Stauffenberg
nagyúr
Annyira jó fóliák vannak manapság, én azt nem hagynám ki, már csak azért sem, mert inkább az szedjen össze mikrokarcokat, mint a pőre kijelző és gyakorlatilag észrevétlen, hogy fent van-e a telefonon.
A tok meg egyéni dolog, van barátom aki biztosítás miatt nem félti a telefont leejtés esetére sem, mert gyűlöli a tapintásukat és ha már szép a telefon, nem akarja bebugyolálni. Én nem vagyok ennyire szabados gondolkozású...
De mindig valami arany középutat keresek abban, hogy egy tok ne legyen túl vastag, de valami alap ejtés védelem legyen benne. Most éppen ezt használom mert sárgulás ellenállást is ígérnek (meglátjuk): [link]
-
nVIPER
senior tag
Tegnap este lőttem pár videót LOG-ban Blackmagic-el. Ég és föld a különbség a gyári apphoz képest, persze ez nem agyontömörített verzió. Egész jó eredményeket lehet belőle kihozni, de lehetőség van más formátumokra, H265 pl, ami szintén jó lehet. Egyelőre ki kell mondani, hogy elveri az összes telefont videóban, de azt nagyon. Már 1,5 hete nálam van a 15 pro, egyébként akkuban egész kellemes csalódás, rosszabbra számítottam. Egész nap nyüstölöm, regeteget telefonálok, több e-mail fiók folyamatos szinkronja, youtube music, és youtube videó. Munkám miatt lövök pár képet is. Reggel 5-től este 22-ig 20-30% marad az akkuban, úgy hogy dual simmel használom. Melegedésnek nyoma sincs. Sztem nem sikerült rosszul.
-
madkiller
őstag
Rádugta, még ventilátorok magsafe töltöre is. Amiket úgye ő árul és be is mutatta őket a videóban. Talán a videó lényege ez : -clickbait cím és saját termékek bemutatása értékesítése.
Csak ezzel azt éri el, hogy akinek nincs az már fújja is hogy szar az akksi, mert sokan nem fogják végignezni a 10 perces szarját, amiben az 5 percben elmondja olyan az akksija, mint a 14nek lehet napi 8-10 óra képernyő idő csak ő nem átlagosan használja. Ezt a címet feldobja a 170k követőjének, h szar az akksi a 15 PMben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest