- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
1. Nekem néha azt mutatja hogy netem, de nem tolt be semmit (mobil net), repülő és vissza
2. iMessage néha hiba csatalok be képet, nem csinál semmit csak 2. vagy 3.ra
3. Síri néha makacs, hiába beszélek hozza
4. szem követés… inkább nem is írom
5. volt nem fogadott hívásom, nem mutatta csak miután felodottam, ugyan ez iMessagenel is - ez talán kétszer volt eddig
6. első nap valamiert nagyon merült, töltés után jó lett!
biztos van meg, de most ez jutott eszembe -
joey04
titán
-
joey04
titán
Nem baj, az a baj, hogy kardoskodsz mellette úgy, hogy rendesen ennyi idő alatt le sem tudtad tesztelni, valamint a fent leírtakat nem veszed figyelmbe, az átlagusert pedig ezzel megtéveszted. Én is bétáztam, nekem is volt olyan, ami olyan fasza volt, mint egy stabil rendszer, de tisztában voltam vele, hogy benne van a pakliban, hogy a kövi verzió alatt összefossa magát a rendszer, vagy egy app. Ezzel tisztában kell lenni.
-
joey04
titán
Tehát tulajdonképpen már mehetne is véglegesbe igaz? A béta azért béta, pléne a dev, mert azon kívül, hogy bugos lehet, szimplán változtathatnak is valamit. Szóval lehet, hogy beta 1-2 alatt nincs gond, aztán beta 3 alatt beszarik valami, pl egy fontos banki app. A véglegesre ez kialakul és a fejlesztők is tudnak reagálni.
-
joey04
titán
de nem a magyarósi féle. Szimplán gyengébb. De volt ennél rosszabb telefonom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest