Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banderasz77 #85624 üzenetére
Nem érdemes rendelned, mivel nem is fog eljutni a vásárlási szándékod a Minideal-hez, csak a kártyatolvajokhoz...
tozso76 #85642
Ha meglesz a megoldás, én is kíváncsi lennék rá, mert ilyet még nem hallottam.breakout123 #85644
Nehéz kérdés. Nekem sokkal jobban tetszik a Zenfone, viszont az akkuja gyengébb, mint a ZTE-é, illetve ez utóbbi kisebb méerekkel rendelkezik. Az MTK 6582 kevesebet fogyaszt, a Snapdragon 400-as és az Intel 2580-as többet, de ez utóbbi kettő nagyjából hasonló étvággyal rendelkezik. Emiatt magamnak a kettő közül biztosan a V5-öt választanám, az a 15% extra nafta nekem kellene.
Bár a Zenfone olcsóbb (180USD), mégis a méret és az akku miatt a ZTE-t választanám. Viszont a proci miatt nem kell aggódnod, a támogatás már nem probléma az Intel esetén. Néhány játék van nagyon Qualcomm-ra optimalizálva, de ott az Intel nyers ereje átsegít a 400-ashoz képest.
Ez a nem támogatott intel proci lassan olyan lesz, mint az, hogy az akkut először töltsd 16 órán át. Azért, mert régen ez volt, még nem jelenti azt, hogy ma is így van, de ez erősen megragadt a tudatban.Hagyjátok már ezt a kijelző területének a számítását! Minden bántás nélkül: aki nem tudja kiszámítani otthon magában, annak okostelefon helyett inkább matek korrepetálásra kellene költenie.
Snakeiboy #85652
Levitték az árát, de nem csak itt. Ha a minideal rendbe jön, akkor ott pl 180-ért fogod megtalálni, már hetek óta annyi.Még nem nagyon hallottam panaszt a telefonjaikra, csak épp itt a fórumon van néhány felkapott telefon és csak azok mennek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest