- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Crytek #42893 üzenetére
Hát, én sem osztom a véleményed. Ugyanis nagyon sok külföldi vásárlásra is él a wordwide garancia. Azaz mindegy a vásárlás helye, a szervíz elfogadja. (pendrive-ban pl. lelevelezte egy fórumtárs, hogy x márkát, ha külföldön vesz, itthon is tudja gariztatni). Ha pedig itthoni árnál/minőségnél jobbat tudok venni kintről, akkor azt választom, mert mindenképpen megéri, árban is és a későbbiekre gondolva is.
"De ti tudjátok a ti időtök és pénzetek!"
Szakfórumban rákérdezni, hogy melyik a legjobb minőség, kb. 1 perc, rákeresni külföldi webshop-ra, másik 1 perc. A harmadik, pedig a konkrét specifikáció keresés, google-al. Így a második ki is hagyható. Pénzben pedig nincs bukta, mert az bukik ma, aki Mo-on vásárol, mert sokkal drágábban vesz mindent, mintha netről rendelné. Itt is legalább 5-8 fórumból rendelnek a fórumtársak telefont és alig-alig fordul elő pénzügyi bukta. -
szpali
addikt
válasz
Crytek #42880 üzenetére
szerintem nem túlzás... elég sok kártyát (és olvasót) rendeltem már a mymemory-ról (CF, SDHC, microSD és Lexar olvasó)
volt olyan SDHC kártya, ami itthon 24.990 (jelenleg 19.990) volt, kintről pedig ~8500 Ftmicro SD-vel is lehet spórolni, nem is keveset
szóval szerintem megéri kintről rendelni (főleg, hogy hétfőn megrendeled és pénteken már a postaládában vár)
-
anonym1s
őstag
válasz
Crytek #42768 üzenetére
Hali,
Probald meg a framaroot nevu programot, sok mtk processzoros telefont ismer es ami nincs a listaban, nem jelenti hogy nem tudja, csak arrol meg nem kaptak visszajelzest.
En ezzel csinaltam a galaxy s2 telefonomat.
Ja, telefonra kell telepiteni, es visszazarni (unroot) is lehet vele.Compatibility for MTK devices (Boromir exploit only) :
Alcatel OT 4030D S'POP
Alcatel OT 8008D Scribe HD
Alcatel OT 997D
Alcatel OT Idol 6030X/6030D/6030H
Amoi N828
ASUS Memo Pad HD 7
Chinese Star S7589
DAXIAN XY100S
Explay HD Quad
Explay infinity II
Explay Polo
Explay Surfer 7.32 3G
Explay Surfer 8.31 3G
Fly IQ440 Energie
Fly IQ441 Radiance
Fly IQ442 Miracle
Fly IQ443 Trend
Fly IQ446 Magic
Fly IQ450 Quattro Horizon 2
Fly IQ451
GoClever Fone 570Q
Haipai I9389
Highscreen Alpha GTX
HKC Q79 3G
Huawei U8836D G500 Pro
IconBIT NetTAB Space 3G Duo
iOcean X7
Jiayu G2
Jiayu G3S
Jiayu G4
KENEKSI Beta
Lava iris 405
Lenovo IdeaPhone P700i
Lenovo IdeaPhone S720
Lenovo IdeaTab A3000-H
Lenovo IdeaTab S6000-H
Lenovo P770
Lenovo S820, S920, A390
Micromax Canvas HD
Motorola RAZR D3
Newman N1
Oppo findway U7015
OUMEI X5
Philips W536
Philips W736
Prestigio MultiPhone 4055
Prestigio MultiPhone PAP 4505DUO
Sharp AQUOS SH837W
Star S5 Butterfly
TeXet NaviPad TM-7055HD
Texet TM-5277
THL V12
THL W100 (130711)
THL W200
ZOPO C2 Platinum
ZOPO ZP 910
ZOPO ZP300+
ZOPO ZP900 Leader
ZTE V880G/H
ZTE V987 Grand X Quad
Waiting feedbacks ... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Crytek #42774 üzenetére
Nem kell root elviekben, ROM függő.
De próbáld meg, hogy a build-et (build szám) bökdösöd, CM alatt a fejlesztői lehetőségeket ezzel elő lehet csalni.
Csak ötlet, hátha.
Példa: nem rootolt Haier W910-en a magyar ROM-mal volt ilyen beállítás. A gyári angol ROM-mal meg nem.
-
-
gg72
veterán
válasz
Crytek #42079 üzenetére
Akksiról nem tudok még nyilatkozni, mert csak 4 órája van bekapcsolva, eddig folyamatos mókolás melett esett kb. 10%-ot.
A GPS nálam megy szépen, lakáson belül egyből megtalálta a helyem a térképen.
Fotót majd készítek.
Skype-ot nem próbáltam.Gyuc: tudom, hogy van hozzá pót fólia, csak nem tudom rá merjem-e tenni egyből, igaz bármikor tudok újat rendelni hozzá.
-
RVR400
veterán
válasz
Crytek #42116 üzenetére
Nekem is 30-ától van egy ilyenem, de nem geekbuyingos:
2013.07.31 23:33, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.30 23:31, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.26 07:59, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedViszont nem úgy tűnik, hogy ma kézbesítették volna...
-
GIJoe
addikt
válasz
Crytek #41301 üzenetére
Említették itt hogy a GPS attól függ hogy Chingliang, hogyan hajtogatja a gyártósoron az antennát bele, tehát ha elég bátor vagy megoldható.
LógaGéza: Az lesz a helyzet vele, mint a ZTE olcsó tegra3as telójával.
Én presellben sosem rendelnék telefont, egyrészt a paypal védelemből fogy az idő másrészt hogy cserélik ha elfogy hamar? -
citkar
addikt
válasz
Crytek #41141 üzenetére
Nekem két kínai telefonom volt, de én pl egyiknél sem tapasztaltam egyiket sem ezek közül.
Két nap alatt a 2000-es aki kb 30-40%-ot zuhant ha csak telefonálni használtam, mindig fel tudtam venni könnyedén s soha nem panaszkodott senki, hogy szerinte ki lennék kapcsolva, amikor be voltam.
Bizonyára vannak telefonok amelyeknek vannak hibái, de a legdrágább Ferrarinál is előfordul.
Ugyanakkor nem muszáj Kínából rendelni valóban s ha bevált a régi telefonod kár is lecserélni.(#41140) Bogyoka
Örvendetes, elfogadható SoC, de egy 6589-essel (akár kissé drágábban) lenne jó vétel. -
-
tolvaj!
őstag
válasz
Crytek #41130 üzenetére
hát pedig már legalább két embernek van is. nézz be a topicba.
-
-
megint én
őstag
válasz
Crytek #40133 üzenetére
Hát ja... Én mondjuk ezért nem vennék Cubot gt99, Vowney V5, és vannak ezek a Star meg ilyesmik. Jó-jó, néhány embernek bejön az élet, és fasza. Lehet én vagyok a maradi, de valahogy nekem bizalomgerjesztőbb, az ha mondjuk Lenovo, És szerintem az sem utolsó szempont, hogy már rengeteg ember van idehaza is akinek Lenovoja van, és félszemmel de követem a topicot, és csak egy két ROMbuhera miatt tönkrementet olvastam. Ilyen egyéb telókból meg érintkezési hiba, meg az érintőképernyő nem reagál frankón, és hasonlók. Én jómagam is Lenovót vettem, és habár nem akarok inni előre a medve bőrére, mert még nem jött meg, de már az anyaghasználat sem ugyan az mint a nonameknál. És mint a nálam jóvalta tapasztaltabb kollégák írják, ezek a nonameg beleraknak minden szart, pl névlegesen 13mpes kamerát meg minden szart ami jól hangzik, és az 5mpes, de minőségi kamerásokkal jobb képet lehet csinálni. Szóval papíron lehet szép valami, de nem mindig olyan szép az a valóságban is.
-
-
válasz
Crytek #39660 üzenetére
Két egész napja már
Azért ha az időeltolódást és a szombatot is beleszámítjuk, akkor nincsenek annyira csúszásban...Könnyen meglehet, hogy még hétfőn is ezt fogod látni, de nem ezt kívánjuk. Azért egy kis türelmet jó magunkra venni. A sok várakozás után persze megértem, hogy mikor végre lett döntés, akkor szeretnéd mihamarabb a kezedben fogni, de érdemes kicsit várni. A minideal az a bolt, ahol szinte mindig egy nap alatt postáznak (nem is értem, hogy csinálják, néha már aznap küldik a tracking számot), de még az antelife a nagyon reklámozott 24 órájával sem ilyen gyors. Más cégek pedig sajna még lassabbak.
-
válasz
Crytek #39618 üzenetére
Akku méret, design, anyag használat..
Én igazából kifejezetten 720p kijelző felbontású telefont kerestem (és max 5"-os méretben), max $300-os árcédulával.. Számomra ez a legszimpibb egyenlőre! A Jiayu G4-et vártam nagyon, de egyenlőre számomra csalódás az a telefon (a GPS és a kapacitív gombok háttérvilágításával kapcsolatos problémák miatt). -
-
weinmaker
őstag
válasz
Crytek #39361 üzenetére
A GPS pedig nem csak a navigációkhoz fontos számomra, hanem sporthoz is. Totál elkezdtem hajlani a Lenovo A820 felé, bár nekem már az a felső méret kategória, de hogy mindenki panaszkodik a GPS részére az baj.
A nagyobb, hogy ahogy látom ez majdnem mindegyik csájnafonnál így van. Tényleg ennyire kaksi, vagy ezek túlzások.
Pedig már azt is elfogadtam, hogy nincs led (zseblámpa nuku, elég nagy a mérete).
Van valakinek olyan amibe jó a gps, elfogadható a fényképező, és pingpongasztal méretű? -
Maximum1
őstag
válasz
Crytek #39340 üzenetére
Lehet rosszul írtam, 7órát ezzel kommunikál.
Tehát napi 7 órát használtam a blút, vagyis a kb. 65 órából 21 órát ment.
Wifi vagy 3G az folyamatosan megy váltják egymást ezzel az app-al, este csak lehalkítva van. -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #39161 üzenetére
En a Motorola Atrix 4G vasarlasat szivatasnak eltem meg...
Jott ra a jokis gyari ICS frissites... Nem!...
Szerintem Motorolat csak akkor erdemes venni, ha Amerikaban elsz.
Az Amcsi Atrix tulajok kaptak vasarlasi kupont, hogy Atrixukat Motorola termekre csereljek, ha jol tudom. -
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #38289 üzenetére
UHUHU kezembe akadt végre egy costok
és megnéztem LG 2X-emhez képest mekkora lenne ez a Cubot.
Hát lehetnek bármilyenek az első tesztek ilyenem se lesz rohadt nagyVékonysága az jó mert az LG-m a nagyobb aksi végett dupla olyan vastag ,de sajnos a vékonysága ellenére nagy .
Így jártam ez van. Nézelődök tovább max 4.3'-ig!
-
b0bcat
addikt
válasz
Crytek #38281 üzenetére
Nem lehet, hogy ez Kínából rendelek kínai telefont dolog nem neked való?
Folyton csak elégedetlenkedsz: nem elég gyors a proci, nem elég a RAM, kicsi az akku, nincs elég gari, lassan ér ide, stb... Menj be valamelyik magyar boltba és vegyél egy Galaxy S4-et!
Az tud mindent, és rendes garanciát adnak rá, tudomásom szerint 2 évet.
Mi, a többiek (Kínából való rendelés-függők?
) megértettük, hogy kompromisszumokat kell kötni, ha ilyesmire adja az ember a fejét.
P.S. No offense.
-
-
válasz
Crytek #37846 üzenetére
MTK-s cuccokhoz elérhető átparticionáló program.
MTK6577-hez
MTK6589-hez (ez épp a 4BG-os telefonokra optimalizált)Más platform esetén, pl. az LG 2x-ed esetén az lehet a megoldás, hogy felcseréled a /system/etc/vold.fstab fájlban a tárhelyek csatolási pontjait. Persze ehhez root jogosultság kell, és csak saját felelősségre.
szerk. DJGABI megelőzött
-
vegyszer
addikt
válasz
Crytek #37809 üzenetére
Az átpartícionálási művelet során egy furcsa jelenség lesz az eredménye a folyamatnak :
-14MB kivételével az egész belső tárhely (a system, és a többi "sallangot" leszámítva) a data partíció része lesz.
-lesz egy 2,77GB belső tárhelyed, és egy 14MBos SD kártyád.
-lefuttatod az internal sd tiltó scriptet, és a 14MBos partíció tiltódik, DE INNEN SD KELL a megfelelő működéséhez.
-az sd lesz az sd. Ami az alapértelmezett telepítés helye lehet.Lenovo A820 készülék esetén nekem így van két hónap óta. Tökéletes.
-
válasz
Crytek #37809 üzenetére
Próbáljuk meg tisztába tenni a fogalmakat.
A játékok, amikről írsz, azok a /data partícióra akarnak felrakni több GB-nyi adatot, vagy pedig az SD kártyára?
Ezeknél a kínai telefonoknál a belső 4GB tárhely felosztásra kerül, ami azt eredményezi, hogy van egy ún. "belső SD" kártya, de inkább belső SD tárhelynek nevezném.
Ezen kívül pedig ugye van a fizikai SD kártya, amit te raksz a készülékbe.
Igen ám, de a "belső SD" hozzácsapható a /data partícióhoz, aztán a fizikai SD-t meg lehet láttatni belső SD-nek.Tehát akkor az alapkérdés az, hogy hova akarnak a játékok olyan nagy adatmennyiséget telepíteni:
- /data partíció
- belső tárhely (nevezhetjük belső SD -nek)
- fizikai SD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged