Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
McW1
tag
Szerintem is nagyon jó a demo alapján, szinte mindenki a Homm3-hoz hasonlítja, és engem el is kapott a klasszikus fílingje.
Zene, art, grafika, stílus, remélem így is marad és ezt a vonalat csiszolják tovább
-
myckey
veterán
* egyelore orom es bodottag van !
lehetne finomitani a muzsikan es a dallamokon, egyik jobban tetszik, masik kevesbe adja...terkep grafikajan is lehetne modositani, akar az egyebeken is.
De osszessegeben regota varok egy melto folytatasra, kedvenc ez a game, persze a classic reszek !
Abszolute bizakodo vagyok
-
myckey
veterán
válasz
olcsoleves
üzenetére
Nekem leginkabb a rajzolas es a hangulata tetszik, muveszi erteke...igazabol a narralast nem figyeltem .
Itt a zenevel egyelore nincs gondom ,de az biztos,. hogy ez hatalmasat dobott mindig is a srozaton.
-
olcsoleves
csendes tag
Az intro nekem először kicsit darabos mozgású volt, aztán mégis valamennyire magával ragadott az animáció és az art, viszont a narrátor csaj hangsúlyozása és kiejtése egészen botrányos nekem, kivet az élményből. Persze ízlések és pofonok, örülök, hogy legalább másnak bejön.
Az ötödik rész zenéje kapcsán a monoton igénytelenség és trehányság jut eszembe. Van egy alapdallam, amire felhúzták a főmenü, meg a legtöbb frakció zenéjét. Én nagyon érzékeny vagyok erre a megúszós kreativkodásra, különösen a korábbi részek dallamai mellett. A 4 main theme a mai napig felmossa a padlót a többi résszel, a térképen mászkálva pedig az összes terep soundtrackje zseniális (egyik a Witcherben is visszaköszön). -
myckey
veterán
az intro elegge bejovos, tetszik az animalas es az art !
mondjuk nekem nem sok maradt meg az otodik felvonasbol, igy a zenere nem panaszkodom...ami a gepigenyt illeti, megy tokeltesen, hiba nem volt. patika a futas is.
-
Silenzio
addikt
Nem csoda, hogy elhalasztják, mert ez jelen állapotában egy rakás szar. A gépigény korrekt, a minimum gépigény is az egekben ahhoz képest, ami épp nálam volt (7 éves ultrabook 7 gen i3-mal, 8 giga rammal, Intel HD620 IGP), de fut a cucc. Valamiért 1080p high-ban indul, volt vagy 5 fps, levittem minimumra, lett 15, aztán levittem 720p-be, úgy már faszán futott. DE:
- minden betöltéskor visszaugrik 1080p-be, és behazudja, hogy 720p-n fut
- a tutorialnál már az elején elakadtam, mert nem szedtem fel az aranyat, ugyanis az 5000-ből 2000-et elfelejtett (!) lerenderelni, nem volt a pályán
- aztán csak végigtoltam az elsőt, majd indítottam a második tutorialt, ésss...... betöltötte újra az elsőt, csak épp GUI nélkül, azt elfelejtette lerenderelni, így aztán nyomtam egy ALT+F4-et. És nem a szar hardver okozozza, havernél ugyanígy zajlott minden, csak ő egy a paletta másik végén található géppel próbálta ki (pl. az én CPU-m 4300 pontot kap CPU benchmarkban, az övé negyvenötezret, meg van benne 128 giga ram egy RTX 5600 társaságába)n. Az 5090-ese most pihen, mert lábát törte, és nem tud felmenni a hálóba. -
olcsoleves
csendes tag
Anno már sikerült alfakulcsot szereznem hozzá, akkor fél óra után megköszöntem a lehetőséget, játszhatatlannak éreztem még. Akkortájt jelentették be először a csúszást, és rögtön meg is értettem az okát.
Ahhoz képest ez a demó ég és föld, úgyhogy jó látni a fejlődést. Életem legjobb játékélményeit okozta a 3. és a 4. rész a sorozatból, úgyhogy nem kis szó, hogy érzem a vájbot. Nem sokat tudtam eddig pörgetni, de amit eddig tapasztaltam, az tetszik, jó az irány. Egyedül az intró nem tetszik kicsit sem, meg a főmenü zenéje még olyan, amit nehezen vesz be a gyomrom az általam nagyon nem kedvelt 5. részből átemelt dallamok miatt. -
myckey
veterán
Tok jo sztm !
Klassz a zene, tetszik az art es a grafika is , hozza a classic jatekstilust is.
Jofele ! -
jófejsrác
senior tag
2x futottam neki a játéknak, de sajnos nem kapott el - pedig vártam mint a messiást. A Hota mai napig pörög minden jósággal együtt.
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni az art dizájnnal sem a grafikával. Zenék sem jönnek be sajnos ( a térképválasztó zene az klassz). UI sem annyira kézbarát elsőre.
Persze lehet csak az a bajom, hogy a hoom3 olyan szent Grál ami után bármi kijött nekem nem tetszett
-
JasL
őstag
Ez jó sok eladást fog generálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest