-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #103366 üzenetére
Köszönöm szépen!
Például itt találtam is egyet, de szerintem nem éri meg jobban, mint ha Kínából rendelnék, mert erre a szállítási költség is rájön és kábé ugyanennyi lenne Áfával és kezelési költséggel a kínai webshopokból is.
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #103303 üzenetére
Elcsodálkoztam, mert még a közismert kínai webshopokban sem találkoztam a bennszülött valuta jelével.
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #103299 üzenetére
¥ Ez a számok előtt álló jel UFO eredetű?
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #103291 üzenetére
Nem sérült sehol, csak érződik hogy lötyög, ha nyomogatja az ember a bal alsó részt. Mit tudnak csinálni vele?
-
válasz
aytukabozs #103223 üzenetére
Mőlt héten volt a P6000 108.99-ért, az azért jobb vételnek tűnt ennél a 2GB RAM-mal
-
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103198 üzenetére
3. telefon vasarlasom kinai shoprol, de eddig meg nem utkozem ilysemi problemaba. Mint kiderult tud varni meg par napot, igy nem refundolunk.igy "tanulopenznek" meg belefer ez a par nap.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #103198 üzenetére
Live chat is kamuzik
Persze dear friend, van 3 raklappal, csak nyomd a buy gombot.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #103179 üzenetére
Igen.. a bütykölés az jó!!! Nem is értem a nők miért veszekednek miatta állandóan!!!
-
kukapista
csendes tag
válasz
aytukabozs #103036 üzenetére
Sajnos nem találtam app ot , a bot tipusa Z07-Is. Ha van ötleted jelezz, kössssz
-
válasz
aytukabozs #103079 üzenetére
Én csak kijelölöm a sort és középső gombbal beillesztem. Van a linux-nak haszna is
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #103079 üzenetére
Asztali nézet ... hm. Valóban lehetne benne szerkeszteni cserébe a hsz-eket csúszgálhatom jobbra-balra. Ettől eltekintve megértelek ha tökéletességre törekszel ami a hsz-ekben elhelyezett hivatkozások 100%át jelenti. Lehet hogy csak én vagyok "laza" ebben a kérdésben, de ha olykor, véletlenül pár hsz-ben csak passzívan jelenik meg a link se lenne akkora baj lévén, hogy asztali PC-ről nem olyan bonyolult művelet kimásolni és beilleszteni mint url-t. Ettől eltekintve úgy látom még is. Természetesen a jövőben törekszem majd, hogy az általad preferált linkek a megfelelő minőségben kerüljenek be a topicba. Előre is elnézést kérek majd mindettől függetlenül, de ha úgy látom hogy a műveleti bonyolultság nem áll arányban a beillesztendő link munkaigényével akkor továbbra is statikusan használjam a beillesztéseket. Nem miattad, de talán megérted, hogy lehetnek olyan helyzetek amikor mobilról nem sok idő van arra, hogy piszmogjunk egy belinkeléssel. Ettől talán nem érzem úgy ha mobilról fórumozok akkor diszkrimnatíve minden műveletet úgy kell csinálnom mintha teljesértékű pc-ről fórumoznék.
-
KTU
addikt
válasz
aytukabozs #103075 üzenetére
Épp most kereste ilyesmit, ami eddig úgy néz ki bevált Scanbot - PDF Document Scanner
Nagyon jól körbevágja, "kihúzza",és automatizálni lehet, hogy melyik felhőbe küldje a PDF-eket.
Több darabot is összefűz, egyszerűen használható.(#103077) atee_13: ha még itt vagy neked is szól!
-
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #103075 üzenetére
köszi a segítséget
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #103054 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy nem tudtam kifejteni a kérdést, de most hogy asztali PC-ről írok, talán jobban meg tudom tenni pár mondat erejéig. Mivel tegnap mobilról böngésztem és néztem még a fórumot is nem volt lehetőségem a szerkesztő felületen a link beszúrására, persze így most utólag hogy szóvá tetted a link meglétét vagy nem meglétét való igaz beírhattam volna manuálisan is a [URL = http ://] [ /URL ] de mivel nem használom napi szinten így ha egy perjelet is rossz helyre teszek sem lenne linkelt hivatkozásom így inkább csak natúrba tudtam betenni.
A jelzőfény tényét azért kérdeztem, mert ha már ráleltem erre az összehasonlítós oldalra amit szerencsére itt találtam, gondoltam az egyik összehasonlítási alapm a hivós-jelzőfény meglétét vagy hiányát is bele tudnám venni. Már ha ez a compare oldal ezt taglalja egyáltalán. Mivel erről a telefonról biztosan tudom, hogy van előlapi értesítő ledje, így gondoltam ha meglelem azt a sort ami ezt írja akkor az összes többi telefonról is megtudom, hogy van vagy sincs rajta értesítő led. Tudom hogy ez nem egetrengető kérdés de ha már egy kritérium tud lenni és választást megkönnyítő kérdés vagy tény akkor figyelembe venném. Kár hogy az ilyen részletes specifikációs oldal nem tér ki erre és arra, hogy esetleg ablakos flip-tokkal használható-e. Na ez már aztán gondolom végképp nagyon szubjektív választási vagy döntési kérdés, de számomra még ez is számíthat egy telefon kiválasztásánál ... azért köszönöm. -
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #103064 üzenetére
Tènyleg pofás ez a TCL . Mondjuk nálam a noti LED hiánya , telefonvásárlásnál kizáró ok .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #103058 üzenetére
Tudom, csak a gyártók közti nìvóra akartam rávilagìtani . Most hirtelen ezek , ès ìgy jutottak eszembe .
A TCL meg , ha itt van 40-45 körül , mèg bomba áron lesz akkor is ! Szvsz
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #103044 üzenetére
Jaja.. az is lehet... Először valakinek a blogjában akadtam rá... talán coolboyéban. Nem volt az rossz teló.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #103036 üzenetére
Esetleg asphalt 8, vagy beach buggy blitz.
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102992 üzenetére
bocs, telefonról nem volt időm írni. Meglepett az ára. BestBuy gyanusnak írtam.
-
dokee78
félisten
válasz
aytukabozs #102895 üzenetére
Telekomos vagyok,akkor az UMI jó lehet.
Na nee,1600 akku,már nem kell.
-
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #102909 üzenetére
Igen, elég árérzékeny a dolog. A méretet ismeri (én mutattam neki), úgyhogy az bejövős.
.
(törékeny, 50 kg alatti, alig 20 fölötti lánykáról beszélünk egyébként)
.
Mondjuk egyébként is érdekes, hogy ahányszor a városban járkálok, szinte mindig ilyen csajszik kezében látom az 5,5-6 collos lapátfonokat, amit még én is sokallok a magam férfitenyerébe. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #102887 üzenetére
-
Bali222
tag
válasz
aytukabozs #102879 üzenetére
Ki fogom próbálni mozgás közben is előbb-utóbb, most ennyire futotta. Egyébként meg csak összehasonlításnak írtam amit írtam.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102879 üzenetére
Letöltök valami navigációs progit rá, és kipróbálom, mennyire pontosan navigál.
-
válasz
aytukabozs #102861 üzenetére
Még az itt írogatók egy része is rácuppan a nagyobb számokra, még ha tudja is a szíve mélyén, hogy nem lehet valós, a"nép" pedig még inkább így gondolkodik.
Hiába no, szeretünk hinni a mesékben.Emlékszem, anno volt egy híres kiállítás, ahol minden fotó egy SE K800-assal készült. Persze a titka nem a kamera volt, hanem a fotós. Ez igaz ma is, de szeretnénk elhinni, hogy akár mi is képesek lehetünk egy ilyenre - ezért is vonzó a nagyobb szám.
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #102849 üzenetére
Esetleg még OpenCamera, meglepő a tudása.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102845 üzenetére
Számomra ez a fotós dolog amúgy nem igazán lényeges, így nem is vártam sokat tőle, és az sem kizárt, hogy csak én nem tudom jól beállítani.
A nappali fotók már jobban érdekelnek.
BTW, milyen fotós app-ot javasolsz kipróbálni?
-
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #102796 üzenetére
Később felteszek a MEGA-ra pár darabot és közlöm a letöltő linket.
A videoval nem vagyok kibékülve. Lehet, valamit nem jól csinálok.
Az álló képek jók, de túl széles látószögű és állandóan 2.0 rekesszel fényképez. A HDR érdekes, mozgó téma sem lép bele, mint a volt telefonommal (Honor 3X). Panoráma könnyen kezelhető. A kamera kezelhetősége kiváló egyébként.
Igaz, egy Oly E-PL5-tel hasonlítom, hát azt meg sem közelíti. -
Lecs@
addikt
válasz
aytukabozs #102706 üzenetére
Sikerült. Töröltem minden USB eddig felhasznált USB portot PC - ről USB Deview- el. Bódogság van. Indul a legújabb Rom, Root
Köszönöm !
( naggyon jó teló lett ez is !
)
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #102683 üzenetére
Akkor ki kell kapcsolni azt, hogy csak a teló lehetődégeit engedje és manuálisan összerakni a rögzítési paramétereket.
-
válasz
aytukabozs #102670 üzenetére
"minden relatív"
Valamint nőttek az igényeink/elvárásaink. 10 éve még ki gondolta volna hogy zsebben hordható kütyükkel elfogadható képek készülhetnek. Most pedig ezeket az elfogadható kategóriákat is kritizáljuk. Már egy bridge gép is sokkal jobb képeket készít, de azt már kicsit körülményesebb a belső zsebben hordani állandóan. Tovább is mehetünk, egy tükörreflexes váz zoomobjektívvel még nagyobb, egy profi fotós azonban ezt is megkritizálja. Mondván hogy a fix fókuszú objektívek mindíg jobb képet készítenek. Tehát hordjunk magunkkal egy vázat + 3-4 objektívet fotóstáskában, ami olyan kb 5-10 kg között van valahol ......
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #102672 üzenetére
De igaz !
A JiaYu - k közül a G4s kamerája jó , egy barátom most vett G2f- et , ő elègedett vele ..
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #102670 üzenetére
Nem ìrtam sem Doogee , sem Elephone telót . A v5 kamerája meg szerintem is gyengus . Coolpad f1 viszont jó ! Rendkìvül jó !
-
beni26k
csendes tag
válasz
aytukabozs #102651 üzenetére
Számítana, ha az elephone, dodge meg a többi márka nem filléres vacak lencséket és gyenge elektronikát használna a kamera moduljaiban, ezzel csökkentve az telefon költségeit. Nagyon szépen hangzik, amikor ráírják a dobozra/weboldalra hogy Sony IMX214/IMX135 kamera modul, de így sok értelme nincs.
Érdemes megnézni, hogy az Apple 5 és a Meizu M2a mit hozott ki ugyan abból a Sony képérzékelőből.Jól látszik a lentebb linkelt elephone sample képeknél, hogy az egész kép homályos, gyenge a dinamikatartomány és a színek is borzasztóak.
Ez a legnagyobb baj a THL/JiaYu/IOCEAN/DODGE/Elephone/uLeFone/INEW -meg a tököm tudja még hány hasonló kínai cég van-, ahhoz, hogy olcsón tudják adni a telefonjukat, valamin spórolni kell.
Én 1 hónappal ezelőtt álltam telefon vásárlás előtt, volt rá max. 250$-om, végigtúrtam telefon tesztekért a kínai/indai oldalakat, a ZTE Nubia, Xiaomi, 1+1, Meizu, Oppo, Huaweitől láttam csak normális képeket. Így esett a választásom a Meizu M1 note-ra (Sample: [link] [link]). Ráadásul 60e alatt megúsztam.
-
válasz
aytukabozs #102651 üzenetére
Hát....valószínű, a képérzékelő biztosan jól beleszól, elvégre komplett kameramodul van bennük. Az appot nemtom, kezdő droidos vagyok, még nem is merném piszkálni, a képek is úgy készültek ahogy jött a teló, a kamera-beállításokban sem állítgattam semmit.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #102632 üzenetére
Csatlakozom... nekem nincs ötvenezrem, hogy én próbálgassak új modelleket, az elismert és bejáratott márkák helyett.
Mosógéppel és porszívóval már megszívtam az újító szándékot. -
dokee78
félisten
válasz
aytukabozs #102629 üzenetére
Mert igazából az Elephone P6000 szimpi is 50k-ért.
De aggaszt az az "ál" 13 MPixel.Neked van valami Best Buy ajánlatod ennyi pénzért újban?
Persze Lollipop és 2 GB RAM alap legyen.
64 bites Snapdragon,de MTK is jó.Ezeket szedtem össze egy Hardveraprós tagtól:
Elephone P6000
UMI Hammer
Ulefone Be Pro
Xiaomi Redmi 2 (2/16)Coolpad F1 (régebbi SOC már,talán nem is 64 bit)
Jiayu G4s (régebbi SOC már,talán nem is 64 bit) -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #102629 üzenetére
az kimaradt hogy ulefone=star (az egyik
), ha ez így mond valamit
-
pusi1981
aktív tag
válasz
aytukabozs #102623 üzenetére
Köszi!
És telefon tipusokat is tudsz nekem ajánlani amivel nem nyúlhatok nagyon mellé? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #102619 üzenetére
-
imis
senior tag
válasz
aytukabozs #102610 üzenetére
Köszi.
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #102610 üzenetére
teljesen egyetértek..lassan 3 hete csak megy az össze vissza irogatás a jiayu s3 gari ügyében...és még semmi konkrétat nem tudok..( teló még persze nálam)...mármint kinai oldalról!
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #102542 üzenetére
Sztem nem. Egy olyan miniPC -vel próbálkoztam, amit a Play konkrétan SGS2 -ként azonosít. De így sem volt kompatibilis. Ráadásul, az csak egy dolog, hogy a build.prop -ban átírod. A GB -hez tartozó API Level csomó helyen szerepel és a szülinapp -ban tuti, hogy definiálva van, hogy ICS alatti API szinten nem fut.
-
Magnat
veterán
válasz
aytukabozs #102542 üzenetére
Szia,
nem kell a build.prop-pal trükközni, fel lehet tenni Play nélkül is, itt írtam, hogyan: [link]
(Én mentettem ki az apk meg az obb fileokat az LG G2-mről, hogy a te készülékeden futni fog-e, kiderül) -
imis
senior tag
válasz
aytukabozs #102539 üzenetére
Érvem nekem is lenne, mert a honor 6-t néztem ki, de 160$ az elég barátságos, hogy néhány kisebb kompromisszumot kössek. Egy repedt 2 éves Thl w8 után szerintem nem rossz választás, ha összejön annyiért és lesz türelmem kivárni
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
aytukabozs #102527 üzenetére
És a képernyője milyen? Szerintem a dual aktív olyan kényelmet jelent, hogy megfontolandó ez a modell. Nincs hozzá fogható ár /érték arányú? Persze OTGs, ugye? Magnetométeres? Esetleg nfc?
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #102510 üzenetére
Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
-
Attti73
tag
válasz
aytukabozs #102500 üzenetére
:-( Pedig már azt hittem, hogy megtaláltam az igazit :-)
-
Attti73
tag
válasz
aytukabozs #102495 üzenetére
Ezt most szarkasztikusan kel érteni? Alig használtakkal tele a net 60e körül.
-
Attti73
tag
válasz
aytukabozs #102408 üzenetére
Köszi, de tényleg kicsi a tárhely és inkább kerüljön kicsit többe, de jó lenne, ha magyar garisat tudnék venni. Inkább legyen kicsit használt garis, mint új, kínából.
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #102453 üzenetére
jó helyen jársz cicamica
-
zerotol
csendes tag
válasz
aytukabozs #102415 üzenetére
De azzal nem lehet semmilyen probléma hogy az egyik kártya kizárólag adat? Szolgáltató sem tudja szűrni, vagy ilyesmi?
-
synar
őstag
válasz
aytukabozs #102411 üzenetére
Egy fórumtárstól, aki külföldről rendelte. Szerintem kaphatja így bárki, ha kifog egy esti műszakot a kínai gyártósoron.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #102401 üzenetére
Kolleganak rendeltem onnan megbizassal, csutortok este adtam le a megrendelest es kovetkezo hetfon delutan vittek ki neki a telot.
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102392 üzenetére
Igen, ezt a cikket olvastam korábban, gondoltam az óta csak gyűltek a tapasztalatok.
Akkor jó lesz ez. Rendelés lesz belőle.
Köszi. -
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102392 üzenetére
Az a csajos igen. Fehér és cirádákkal a hátén és talán a tetején. A munkatársam is csajos
)
-
Tomi0703
addikt
válasz
aytukabozs #102374 üzenetére
Rendben, koszi.
A telora esetleg valaki?
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102384 üzenetére
Ez befektetés. Megveszed 2 dollárért, majd utána te tudod 500-ért vágni másoknak.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102374 üzenetére
Vagy íbéjről rendelsz vágószerszámot kb. 2 dollárért.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #102368 üzenetére
228$ retekgyors postaval es afa nelkul.
De megerte, lassan 9 honapja mar.
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102340 üzenetére
Sejtettem hogy ilyen is van. Egy telós cég mindig akad.
Volt a kezemben már Elephone, Alcatel 2S, Newman, ZTE ezek kellemes meglepetésekkel szolgáltak, föként hogy egy ZTE Blade gyürödik már harmadik éve a kezeim közt. Ettöl eltekintve ha jól ertem pl. egy ZTE Blade V5 akciósan 100$ körül még jónak is számit? -
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #102323 üzenetére
Igen, a Leagoo jól indult, de most lemaradt az elite sorozattal, mert ők még a régi MTK procikat pakolják az új készülékekbe.
(#102323) Igen, majd az lesz benne.......talán, de így harangozták be, és nagy durral indultak, hogy csak most, csak ma, csak nektek 160 dodóért mindent, aztán mégsem.
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #102313 üzenetére
Azért a gyári oldalakon is hazudnak rendesen!!
A legújabb a P7000, ami szintén nem IMX 214-el jön...... -
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102313 üzenetére
Egyet is értek. A gyári oldal sok mindent megmutat.
A kérdés már csak az, egyéb esetekben hogyan lehet a gyári oldal nyomára bukkanni ?
Pl. próbáltam lecsekkolni ezt a telefon. Van 5,7" es és mini változatban 5" ... a paraméterei se tűnnek túl puritánnak. A gyári oldalára viszont nem bukkantam rá. :MAXON X3 : [link]
MAXON X3 Mini : [link]
bár látom, hogy több oldalon is árusítják keresőben csak a saját oldalát nem leltem.
Ez a teló pl a 4.2es android és a 2000mAh akksi miatt csak cöcö kategória nálam. De cserébe szép -
ripo05
tag
válasz
aytukabozs #102317 üzenetére
OK. Köszi, a válaszokat. Egy kérdés: micro sd-t is lehet Kínából rendelni vagy inkább inkább érdemes a http://www.mymemory.co.uk/ oldalról vagy itthonról? (Arra gondolok, hogy adnak egy 16GB-st ami 3 hónap múlva tónkremegy esetleg.)
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #102167 üzenetére
Első olvasatra azt hittem wwenigma írta
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #102159 üzenetére
Köszönöm, közben én is bújtam a netet és gyanítottam hogy nincs benne mert nem volt felsorolva a leírásokban.
Közben nézem a már említett umi hammer-t, egész jó ajánlat 124$-ért, 2/16, szenzorok, gps rendben.
A fent linkelt UK küldős mellett tudtok még eu-ból (nem igazán van bizalmam a 155 értékeléses AKINGBUY eladóban)? A nemrég sorolt boltokat és chigont néztem, nincs sehol eu raktáras. Itt az aprón sem találtam. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #102131 üzenetére
Én is innen gyűjtöm a linkeket.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #102035 üzenetére
No úgy néz ki hogy feloldotta az nng az ip alapú korlátozást is, ugyhogy aki eddig emiatt nem tudott iGOlightozni az most már tud...
-
válasz
aytukabozs #102083 üzenetére
(Star) w450 töltői vegyesek. Volt használható is, és volt full-vacak is.
Lenovo, ZTE, Jiayuk többsége eddig ok (egy g2f-es volt fura rozsdás belű). -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #102083 üzenetére
Álljon át a Darth Vader. Lenovoé is pöpec
-
v-man
őstag
válasz
aytukabozs #102073 üzenetére
igen, 54 dollár volt. (na meg plusz áfa, de még így is megérte az árát)
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #102049 üzenetére
-
válasz
aytukabozs #102035 üzenetére
No látod arra már nem emlékszem... Gondolom "bevallottam", hogy magyar vagyok.
Viszont ott a másik pont, ahol elcsúszhatott a dolog: magyar IP címről
Nálunk egy időben a Digi romániai IP tartományból adott IP címet az otthoni előfizetésünkhöz.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
aytukabozs #101771 üzenetére
Most jutottam el csak odáig, hogy kipróbáljam a jbart programot, nos nekem nem .zip kiterjesztésben van, hanem .7z-ben, ez gond?
Esetleg átcsomagoljam zip-be?Ezt a romot szeretném magyarítani.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102029 üzenetére
Nekem ICS alatt fut.
(Gyári állapotú Haier W910-en.)
-
válasz
Magyar a gmail fiók amivel próbálod letölteni?
Magyar? Egy gmail fiók hogy lehet magyar? Eleve @gmail.com a vége mindnek...
-
atee_13
őstag
válasz
4.1.2 fut rajta
Egy sima regisztrációt csináltam hozzá anno. Más appokat letölt. Hogy tudom meg, hogy magyar e a gmail fiók?
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #102014 üzenetére
Nem kért brandet, sőt szidta a samut. Akadas mentes működés volt a kérés.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102014 üzenetére
Azért a THL nem annyira rosszul csengő név, és nekik is van bőven 100 dollár alatti telefonjuk (T6S).
Ettől függetlenül igazad van, nem mindenkinek felel meg egy B brand. Számukra mindenképpen drágább a mulatság, de nem feltétlenül járnak jobban.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
aytukabozs #101993 üzenetére
Türelmes ember vagyok, de ennyire azért mégsem.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
aytukabozs #101978 üzenetére
Jogos lehet, életemben nem kellett még gapps-ot telepítenem, nem tudom mik a buktatók.
(#101979) Viktor0610
Akkor elébe menve az egésznek, van olyan opció amit egy laikus is megért?
Első(?) droidos telefon, nem hiszem hogy rom telepítéssel akarja kezdeni. Ja és egy hölgy az illető. -
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #101972 üzenetére
......
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #101965 üzenetére
Nem vagyok mérges!
"Az megenyhít kicsit ha elárulom hogy én már akkor le "NEM rendes iGO"-ztam ezt a release-t mikor még te sem tudtad kipróbálni? "
Viszont erre ne vegyél mérget!
....mármint arra, hogy mikor próbáltam először NextGen-t!
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #101959 üzenetére
De azért elég merész dolog NEM rendes iGO-nak nevezni valamit amit még a posztod megírásakor le sem tudtál tölteni, és ki sem tudtál próbálni, tekintve, hogy két perccel azelőtt kaptad a letöltőlinket.
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #101955 üzenetére
Nem parancsol itt senki! [link]
(#101957) aytukabozs
Az, hogy előbb megnyitották a csatornát, az már a Google műve és nem az NNG-é.
Az NNG csak holnaptól kezdi küldeni az emaileket azoknak akik feliratkoztak.
Miazhogynemrendesigo?????? Ez az új ún. iGO NextGen
-
aleister
veterán
válasz
aytukabozs #101911 üzenetére
Tudom.
De a 2GB-s verzió egy ROM-ot jelent. Ezt. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #101873 üzenetére
Telitalalat, koszonom
-
dudikpal
senior tag
válasz
aytukabozs #101870 üzenetére
Jovanna
Megszültem a döntést (amire rásegített egy 20 dodós kupon
), megrendeltem, aztán meglátjuk hozza e az elvártat.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #101870 üzenetére
Ennek fényében minimum furcsa, hogy az egyik Mlais M52 tesztben hol 39, hol 42 ezer pontot hozott a készülék.
Az első MTK-s telefonom 3000 pont körül hozott Antutuban.
-
aleister
veterán
válasz
aytukabozs #101863 üzenetére
Rootlással ugye nem lehet téglásítani, csak rossz ROM beírásával? -
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #101839 üzenetére
De az MT6752-vel kizárt a 3X ezer pont Antutu-ban.
-
válasz
aytukabozs #101826 üzenetére
Úgy értettem, hogy ne nano SIM-es legyen, mert céges kártyát nem nagyon tudok cseréltetni.
-
kmarci25
veterán
válasz
aytukabozs #101826 üzenetére
Én sem találtam adatot erről. Akkor kénytelen leszek kipróbálni. Köszönöm!
-
ekrisztian
őstag
válasz
aytukabozs #101808 üzenetére
Lehet, mivel magyar a magyarnak nagy barátja, ez a verzió pont arra van, hogy megnézze a telefonod, warezkodsz e egyéb igo verzióval
-
motocoder
aktív tag
válasz
aytukabozs #101808 üzenetére
[link]
Aki valós forgalmi adatokkat szeretne használni ,annak ott a waze a play áruházból.
A TAXI-sok is azt használják. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #101806 üzenetére
Ha jól kerestem vissza, akkor eddig nem derült ki, hogy milyen teló. MTK Engineer -ben biztos nincs lehetőség az egyik slot deaktiválására?
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #101698 üzenetére
Miért? Mi az a V5??
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #101698 üzenetére
hopp csak nem birtad ki , leirtad
V5 dealernek néz valaki
másrészt meg ..azé van ilyen nagy kertje mert : Divatos megjelenés
( most látom hogy még alsó gombsor sincs)
zolipapa66: neeeee
-
Víz Elek
senior tag
válasz
aytukabozs #101680 üzenetére
Köszi a választ,
És valamilyen módon nem lehetne mégis magyarosítani a romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest