- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
beni26k #102666 üzenetére
"Számítana, ha az elephone, dodge meg a többi márka nem filléres vacak lencséket és gyenge elektronikát használna a kamera moduljaiban, ezzel csökkentve az telefon költségeit. Nagyon szépen hangzik, amikor ráírják a dobozra/weboldalra hogy Sony IMX214/IMX135 kamera modul, de így sok értelme nincs."
Eltöprengtem T.kollégák mit is jelent az a szakkifejezés hogy kameramodul, (például IMX214/IMX135 kamera modul) . (pont) Ez az én értelmezésem szerint egyfajta egységet (unit) jelent,, egy telefon - alkotó alkatrészt,
olyan junitot amely nnn Mpixel-es ccd-t , zárat , elektronyikát és egyéb kis mini strukturális elmeket tartalmaz kompakt módon. ÉS a lencsét is ami lehet akár zafir akár kvarc akár óccóplexi IS szintúgy.
azaz arra gondolok tehát, hogy nincsen olyan hogy egy ulefánt olifánt beszerez száztizezer Sony IMX214-es kameramodult és azokra jól ráfröccsönti az olcsóplexi lencséit, szemben a felelősségteljes geek fogyasztóbarát A-brand-es gyártók gyakorlatával (akik egy zafirkőbányával kötöttek beszállítói szerződést)
-
janaman01
addikt
válasz
beni26k #102693 üzenetére
átlagos hagnszórónak nem nevezném..inkább az alatti...pl egy coolpad f1 simán leveri mindenben...a gyári galéri, sokszor mire bead egy képet , megőszülök
mindegy ..nem vitatkozok senkivel..és nem bántom a szemed fényét...
hát ja a jiayu legalább jelzi a nem fogadott hivásokat..ha csak egyszer csörren meg a teló
és igen a jiayunak meg a beszédhangszórója a kaka, a meizuval legalább lehet telefonálni ...persze ha meghallod hogy keresnek
illetve mire az emelkedő csengőhang eléri a maximumot, de addigra meg sajnos lerakják, igy hivhatsz vissza mindenkit, persze irodába ahol csak a légy zümmög , ott tökéletes
power gomb hiba, kijelző hiba és még sorolhatnám az szerintem hardveres...mindegy én itt lezártam..és ez miatt nem esek neki senkinek...
-
janaman01
addikt
válasz
beni26k #102690 üzenetére
akkor kifogtál egy jó darabot..használd egészséggel sokáig( és ezt most komolyan mondom)...nálam is van egy....de nem sokáig ...
regényt lehetne irni róla mi a probléma velük...
WOT-H-A-C: kamera ügyben meg kell emliteni, hogy kellő fényviszonyok mellett valóban jó képeket lő...viszont kevés fénynél már erősen romlik a szint
illetve sokszor zöldes árnyalatú képeket lő, illetve a videó igencsak beszaggat ha nincs elég fény..
-
silver10
aktív tag
válasz
beni26k #96706 üzenetére
Eza az MTK chipset GPS probléma nagyjából igaz volt az MT 6595M megjelenéséig. Mindenkinek csak ennyire jó navigációs tulajdonságokat kívánok. Pedig van célhardverem is . Hamarosan rendelek egy MT6752-essel ketyegő telót a lányomnak. Úgy sejtem abba is jó lesz. Eddig azt hallottam róla, hogy renben van a GPS chipje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest