- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
válasz
aytukabozs #102317 üzenetére
OK. Köszi, a válaszokat. Egy kérdés: micro sd-t is lehet Kínából rendelni vagy inkább inkább érdemes a http://www.mymemory.co.uk/ oldalról vagy itthonról? (Arra gondolok, hogy adnak egy 16GB-st ami 3 hónap múlva tónkremegy esetleg.)
-
ripo05
tag
100 USD körül keresnék kintről rendelhető telefont, 1GB ram-al, némi játékokhoz. Gyereknek lesz első telefonnak, nem baj ha nem full hd és nem megy rajta a tegnap megjelent legújabb játék. :-) Mi a véleményetek pl. Lenovo P780-ról? Tudom régi, de ma a Pandán még 100 USD alatt is lesz.
-
ripo05
tag
Ha fontos, hogy a GPS pontosan és jól működjön, akkor MTK-s telefonokat, ne nagyon nézzek? Vagy ha igen, melyiket? (Igazából 4" környéke lenne az ideális, de elnézve a kínálatot 5 lesz belőle...)
-
ripo05
tag
Kérlek mondjatok nekem telefonokat, amik tudják a következőket:
- 4-4,5 kijelző (Végső esetben az 5 coll nem gond.)
- állapotjelző led
- WCDMA: 900 MHz (Vodafone miatt)
- legalább 1 GB ram
- Gorilla glass
- dual sim (Ha csak egy van az beleférhet.)Persze minél olcsóbb, annál jobb. :-)
Nekem nagyon tetszenek a Lenovok (p780, s750) de azok nem tudják a 900 MHz-et.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest