- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
RVR400 #116161 üzenetére
Igen, pár napja már néztem én is.
Hogy nem 6580 van benneDoogee X5
mind a 3 verzió összehasonlításaMost vettem észre hogy a Kimovil szerint hiányzik az LTE frekik közül a
B7 2600MHz
B20 800MHz
Ez meg hogy? -
válasz
RVR400 #116161 üzenetére
Eustock hivatalos válasza:
Tehát felezett memória és tárhely a különbség az x5 Pro készülékhez képest, minden másban megegyeznek.A linkelt oldalon pedig ez olvasható:
FIGYELEM!!Ebben a készülékben 1GB RAM (memória) és 8GB ROM (belső tárhely) van, ezért is olcsóbb mint a testvérmodell.
Minden másban megegyezik a Doogee X5 Pro készülékkel. -
Outlander
addikt
válasz
RVR400 #116138 üzenetére
Azért mondtam, valaki szereti ha fáj... ennyi... aki el van 512 megával vagy 1Gb-al, az tegye, de ne mondjuk már h elég, mert nem elég.
"átlagos otthoni gép sem úgy néz ki, hogy 8 GB RAM van benne, sőt még SSD-t sem raknak bele."
Pedig az átlagos otthoni gép az pont h már igényli a 4+ gb-ot, az ssd az valóban még opcionális, de 4 gb már kezd karcsú lenni, pláne ha 64 bites 8-8,1-10-es használ... mondjuk android és windows memóra használat gyökeresen más.
Amúgy meg inkább legyen "kihasználatlan" x memóriám, minthogy perceket várjak bárminek a betöltésére...
2 éve azért váltottam sony m2-ről, mert már akkor rohadt kevés volt, azóta minden többet "eszik".
Mondjuk ezeket is el kell adni.
Részemről off vége... meddő téma, mások az igények.
-
peestike
senior tag
válasz
RVR400 #116138 üzenetére
teljesen igazad van ebben, de nekem meg a tapasztalat mást mutat.
512 mega/1 giga ram-os telóim voltak eddig csak, de valahogy, ha minél kevesebb ramot mutatott a widget, annál lassabb, döcögősebb volt a rendszer. várakozás, malmozás, stb. míg valami elindul, vagy csak újrarajzolja a főképernyőt a launcher.
azt vettem észre, hogy ram ürítés után valóban jobb 250+ mega szabad ram felett, mint 100 mega alatt. (1 gigás teló esetén)
(viszont leborulok a lenovo s650 optimalizálása előtt, eddigi legjobb, amit láttam eddig., asszony használja minden xar közösségi alkalmazás fut, ami neki kell, mégis tökéletes a teló. )
-
-
Outlander
addikt
válasz
RVR400 #115470 üzenetére
Vagy a kép tárgya volt olyan.
Ha ennyien mondjátok akkor biztos jó, számomra ugyanolyan szar vagy jó, mint a jiayu g4sem, ulefone bet2 vagy az mlais m52(miután beállítottom snap cameraban a színeket, mert amúgy undorítóan szint téveszt az m52)
Szaal, én nem gerjedtem rá, igaz havonta max 3 képet csinálok, most számoltam össze a tavalyiakat.
Szaaal kamera oldalról irreleváns amit mondok. -
-
-
Outlander
addikt
válasz
RVR400 #115080 üzenetére
Ha eu-ból jön/jött akkor mik ezek az elküldve, megérkezett, illetve vámon jelzők?!
(#115076) Secretknight ,(#115077) RVR400Nekem olyan van h futár hozza ezeken az országokon át, most a helyi depóban, most a helyi futárnál, most átvettem...
Egyébként valóban, a tokot és glasst nem néztem..
-
nimfas
addikt
válasz
RVR400 #114916 üzenetére
Erre gondolsz:
"2) The second thing is that you have to turn on data roaming at two places.
Settings, Data usage, Card 1, Cellular data and
Settings, More, Cellular networks, Data roaming"Data roaming nem külföldön kell? Mintha már azt is próbáltam volna.... de asszony pont elment itthonról, majd ha hazaér este akkor teszek még egy próbát....
De az előző HSZ-ben linkelt frekik szerint a 3G-nek kéne mennie, nem? A Lenovo-hoz képest az LTE-ben van difi, az pedig a 4G lenne, nem? Vagy én vagyok nagyon tanulatlan
-
törölt tag
válasz
RVR400 #114688 üzenetére
Priviben már megírtam neki (mert kérdezte), itt pedig már többször írtam a megoldást.
Igen, Tasker plugin, tehát a funkciói közvetlenül az automatizálóból is kapcsolhatók. Azért tud teljes funkcionalitással működni, mert nem Android API -kat használ, hanem az MTK API -jait. Ezért, értelemszerűen csak olyan telókon működik, amik tudják értelmezni ezeket az utasításokat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #114460 üzenetére
Na basszus...azt nem is néztem, csak a pontot és azóta már kapott egy hard resetet is...
De tegnap megpörgettem egy kis Injustice-al, kiváncsi voltam mit bír a 6753 meg a Mali T720, illetve érdekelt mennyire melegszik a telefon komolyabb 3D-s terhelés alatt. Abból ahogy az akku horpadt játék közben a 4 órás SOT tipped reálisnak tűnik!.
-
Secretknight
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
RVR400 #114378 üzenetére
Volt a Gearbestnek egy húzós időszaka, amibe többen is beleestünk. Az is inkább a DPD hibája volt, mert jópár telefont "elhagytak".
De amennyire én tudom, vagy a Paypal, vagy a GB mindenkit kárpótolt (engem a Paypal elkaszált, ennek ellenére újraküldték a telefont 60. nap lejártával).
Az ügyintézésük kicsit lassú és körülményes néha, de ha elkapod velük a jó hangnemet, akkor gördülékenyen mennek a dolgok.
Szóval igen, én is csak ajánlani tudom. -
Beni2360
félisten
válasz
RVR400 #114355 üzenetére
Hát nekem vagy 2 éve volt egy telefon rendelésem amit egy fals Tn-rel adtak fel, el is tűnt soha nem kaptam meg. Refundot kaptam de még vagy 2 hónapig kaptam a leveleket, hogy netán, meg jól működik? jöttek hátulról. Azért egy 120 telefonnál aminél jelezve volt, hogy tn lesz és nem avval küldte és kockáztatott, érdekes és tanulságos volt gondolom számára.
-
Yag
tag
válasz
RVR400 #114288 üzenetére
Ettől függetlenül az Infra praktikus tud lenni telefonban. Az én TV-m hez elveszett a távkapcs. A boltban 5-6k egy normális univerzális, de a legutolsó amit vettem se boldogult a TV-vel. Így többet már nem költök rá. A telefon programja viszont 5 perc alatt levette és működésbe hozta, pedig egy NoName Tv. Annyit tudtam csak róla, hogy talán Panasonic szenzorok vannak benne. Nem három napja használom már és végre megint kényelmes fotelból bogarászni a csatornákat. Igaz, némileg öncélú a dolog mert a családból csak én tudom használni mert nálam van a telefon, de ez más kérdés. A következő telefonomba is lesz infra (prio szempont lett) mert erről a Tv-s mókáról már nem mondok már le.
Az is igaz, ha van távirányító akkor opcionálisan eldönti az ember melyik jobb és kényelmesebb.
Esetemben viszont a semmi és a telefon közt kell választanom. Így a semminél ez is jobb. -
törölt tag
válasz
RVR400 #114288 üzenetére
Mobil életet élek. A telót hurcolom, az a mindenes. Akkor tudjon is mindent, amire szükségem van! Pl. két letöltésvezérlő is telepítve van. Az ADM pro és a Ponydroid. Valamint a Terminal Emulator, a Servers Ultimate Pro, a Mirror OP, a Juice SSH, a HP nyomtató segédprogram és még akad egy pár (összesen 258 alkalmazás). Mert nem csak telefonálok vele.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #114284 üzenetére
Öööö... Ebben mi a vicces? Ez sok embernél így működik. Pl. karácsonykor ingyenes lesz a Telenor mobilnet. A Ponydroid tudja kezelni a data.hu -s linkeket. Miért is ne akasszak OTG -n egy 2TB -os, külső tápos háttértárat a telóra? A Servers ultimate kb. 60 féle szervert tud futtatni Androidon. Mi is a különbség egy soho NAS, egy Raspberry és egy teló között? ARM proci dolgozik szinte mindegyikben. Ahogy a legtöbb routerben is. Az Odroid XU -ban pl. konkrétan a Galaxy S4 Exynos procija dolgozik. Évek óta nem használok otthon sem PC -t. Csak, ilyen ARM kütyüket. Az egy dolog, hogy az emberek beskatulyázzák ezeket a kütyüket a teló kategóriába. De, ezek nem telefonok, hanem számítógépek, amikkel telefonálni is lehet. Ez csak szemlélet, hozzáállás kérdése.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #114246 üzenetére
M35i, Nokia 3310 és Nokia 8210 volt nekem is anno. Meg ebből az időből, Panasonic GD92 és GD75-ös telefonjaim. Szabad szemmel messziről is jól látható összegbe kerültek, és mai szemmel nevetségesen keveset tudtak.
Az már nagy szó volt, amikor saját hangot be tudtam állítani csengőhangnak a Panasonicra.
-
Hali1975
tag
válasz
RVR400 #114163 üzenetére
Hello,
En csak a batyamnak vettem,aki nemi hezitalas utan ezt valasztotta. Mutattam mas hasonlo kinezetu megbizhato ujabb tipust.
Elmondtam neki a hatranyait, de az o szokasaihoz ez is eleg lesz. Ez tetszett neki.
MOndtam neki, hogy vagy az ujabb socost valassza vagy varjon meg. Most akart egy ujat es eus raktarbol.Mlais is o valasztotta. Gyereknek lesz egy elso okostelefon ,aki valoszinuleg nem fog navigalni.
Batyamnak fontos volt az eu-s raktar.Ennyi
-
-
mtibi55
tag
válasz
RVR400 #113747 üzenetére
Az érintő az tökéletesen működik csak kép nincs. De a mostani kijelző az régebbi minta teló egy még újabb driver nem-igen jó hozzá. Az a gond hogy a régebbi amiből a kijelző van az 4.2.1 amibe meg bele szeretném rakni az meg 4.4.2. Nem tudom hogy viselné a régebbi drivert.
-
gipsztigris
addikt
-
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
-
Yag
tag
válasz
RVR400 #112506 üzenetére
Valóban. Felébreszteni a zárolt képernyőt arra is lehet használni hogy megnézzük mennyi az idő és nem feltétlen kell kézbevenni. Ideális rá a dupla kopp. Bár erre már úgy láttam kényelmesebb az ablakos fliptok amin állandóan (?) látni egy óra widgetet. Nem használtam még de messziről jól néz ki.
@aytukabozs:
Egyébként kezdem megérteni, hogy a ujjlenyomatolvasóknak is több fajtája lehet. Van olyan mi a képernyőt is felébreszti és van aminél elöbb fel kell ébreszteni a képernyőt ... mondjuk egy power gomb megnyomásával és utána lehet csak olvastatni a scennerrel. A jó kérdés még az lehet, hogy akár elöl van a scenner akár hátul az adott telefonon éppen melyik rendszer van szerelve ? -
7Sony7
addikt
válasz
RVR400 #112388 üzenetére
Szia. "Snapi 400-at manapság már nem ajánlunk, ahogy 6582-t és 6580-at sem igazán kellene, a 6572-t meg már rég el kellett volna felejteni."
Erre reagálva szeretném kérdezni, hogy a mostani új SoC -okkal szemben gyakorlati hátránya is van ezeknek, vagy csak "már van újabb ugyanennyiért" ?
Elég kicsi a tapasztalatom, de én egy snapi S4Plus-t használok (majdnem) teljes megelégedéssel, a nejem pedig egy 6582 est, Aminek a legnagyobb hibája az, hogy nem 10000mAh -az akkuja.
-
Upo
addikt
válasz
RVR400 #112371 üzenetére
Méretben nem versenyképes? Ha valamiben, akkor a méretben mindenképpen versenyképes, péklapátokkal dunát lehet rekeszteni, de mutass nekem viszonylag értelmes telefont max. 4.5"-4.7" méretben...
A V5 annak idején tényleg nem volt rossz, nekem még megvan és jól működik, nem érzem a 400-as hátrányát, csak azért lecserélni hogy 64 bit legyen, az e-penis lenne. 50e alatt még mindig nem tudok olyant ami méltó utódja lehetne, pláne hogy 5" vagy kisebb kellene (van 5.5"-s telóm is, azért mondom hogy a nagyobb az kizárt).
A lumiánál szerintem vagy a szép képet, vagy az árat kell felejteni. Esetleg használt 930 - 1020 ? Szerk:nem dual simesek, duplán off. Akkor nincs olyan, bár kérdés hogy ki mit nevez szép képnek, van aki a nokia 6230 képeire is azt mondja hogy milyen széééééép...
-
-
-
raulicio
senior tag
válasz
RVR400 #112238 üzenetére
Az R9 létezik, de az ára sosem lesz 200 USD körül, pedig annyiért simán venném. Ha 400 alá beférne valahogy az is csoda lenne.
űű
Nekem kicsit több mint féléves a tapasztalatom velük. DHL-el rendeltem tőlük és mivel kicsit türelmetlen lettem miután 2 hétig fel sem adták, nyitottam egy pp dispute-ot és csodák csodájára ezután kb 1 héten belül itt volt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #112238 üzenetére
Jaja.. Megtaláltam, ez már közelebb áll ahhoz az árhoz amit hihetőnek vélnék. (az más kérdés, hogy ennyit nem perkálnék Siswoo-ért)
A minap olvastam egy cikket. A címe lehetne az is, hogy "nem mind arany, ami fénylik.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged