Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #114245 üzenetére
Mind a 3 Siemens volt nekem anno.Az M35i-t nagyon imádtam, bár azon el tudtam törni a készülékházat. Amúgy atombiztos volt, csak túlzásba vittem a határainak a tesztelését.
Sőt, az egyik kolitársamnak volt egy C35-öse (az is volt nekem előtte), amit leejtett a 4. emeletről az aszfaltos járdára, mert az ablakban kell telefonálni. Lement, összeszedte a darabjait, kicsit igazított a deformálódott készülékházon, visszatette az akksit, bekapcsolta, és telefonált tovább. Más kérdés, hogy a hátlap már nem ment rá, az akksit is alig tudta beletolni, és ki kellett cserélni a készülékházat. Mondjuk ezt egy mostani telóval nem hiszem, hogy ilyen arányú amortizációval meg lehetne csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest