- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Néhány hete is kértem Tőletek segítséget...kaptam is szinte azonnal...ezért újra kérdeznék.
Kedvenc unokatesóm szeretne magának telefont. Én rászabadítottam a minideal-re...nézelődjön csak.
Az elvárásai az alábbiak lennének fontossági sorrendben:
-jó akkuidő
-kellemes minőségű kamera
-max. 5"
-50 ezer forint környéke
-a Redmi 1s nem tetszik neki
Tehát nem fontos, hogy éppen 4.2.2 vagy 4. valami fut rajta illetve az sem számít, hogy az Antutu mit ír ki.Az én javaslatom a THL 4400 lenne.
Nem is olyan régen olvastam egy jó kis tesztet róla.Köszönöm szépen a tanácsokat
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #80173 üzenetére
Már a MINIDEAL is kitette a THL5000-et a kirakatba, úgyhogy akinek nem magas labda az készülődhet
-
Croraykin
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek valami információja a MINIDEAL-es emberekről? Napok óta senkit nem lehet elérni chaten és az emailekre sem válaszolnak?!!?
Köszi.
Bocs az offért....
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #79765 üzenetére
Szia!
Itt Minideal "brand" besorolás de ez csak egy példa nincs kedvem az összeset belinkelni.................
Ez nem betűsorrendben van. Mivel ez a webshop az itt "favorizált"(én soha nem vettem tőlük semmit!)
azért választottam ezt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GoldhandRent #79527 üzenetére
Az etotalknál vatsag a postaköltség. A minidealen benne van.
A to2c.com-on és a flossmall.com-on meg a coolicool.com-on lehet vámolásra biztosítást kötni. -
GoldhandRent
őstag
Kirakom újra, hátha egynél többen felfigyelnek rá és tudnak is segíteni
Kérésem:
- Note PRO-ról vélemény
- G4C és G4S - miért olcsóbb a 8mag ?
- etotalk vs minideal - melyik ajánlott?Sziasztok.. Hónapok óta nézegetem és várom, hogy a Xiaomi Note ára lejjebb csússzon. (közben öcsémnek is néztem az oldalon egy JiaYu G4c-t barátságos áron) Ez 2 hete meg is történt, 199$-ért kínálta az etotalk, de sajnos (vagy nem sajnos) lecsúsztam róla. Sajnos azért, mert így 15 dolcsival többe kerül, nemsajnos pedig azért, mert így jobban utánanéztem az oldalnak plusz itt is olvastam, hogy nem ajánlott onnan rendelni. Ezért ma minideal-en is megnéztem, hátha akad a kiszemelt telefon, szerencsére van, és nem is horror áron
Ha már itt jártam, megnéztem van-e JiaYu G4c is, és van (persze, hogy van), de kétféle változat.. Egyik 4mag 160$ másik 8(!!)mag 150(!!) dollár. Mi lehet itt a gebasz ? Segítsetek pls, már viszket a tenyerem a Note irántTelefonok:
Xiaomi Note
minideal: [Minideal Xiaomi Note PRO]
etotalk: [etotalk Xiaomi Note PRO]JiaYu G4c(s)
minideal: [Jiayu G4C 4mag]
[Jiayu G4S 8mag]
etotalk: [etotalk G4C 4mag]Válaszokat, tanácsokat, segítséget előre is köszönöm !
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Viktor0610 #79512 üzenetére
megbízhatóság szempontjából ? egyik ismerős fikázta (vagy nem tetszett neki) az etotalk, mert hogy rosszak a visszajelzések.. ennek utánanéztem.. az átvétel utáni garanciális biszbaszkodást nem szereti az etotalk
lehet inkább minidealről rendelek -
válasz
GoldhandRent #79511 üzenetére
Amennyire figyeltem, olcsóbb a Minideal.
-
GoldhandRent
őstag
Sziasztok.. Hónapok óta nézegetem és várom, hogy a Xiaomi Note ára lejjebb csússzon. (közben öcsémnek is néztem az oldalon egy JiaYu G4c-t barátságos áron) Ez 2 hete meg is történt, 199$-ért kínálta az etotalk, de sajnos (vagy nem sajnos) lecsúsztam róla. Sajnos azért, mert így 15 dolcsival többe kerül, nemsajnos pedig azért, mert így jobban utánanéztem az oldalnak plusz itt is olvastam, hogy nem ajánlott onnan rendelni. Ezért ma minideal-en is megnéztem, hátha akad a kiszemelt telefon, szerencsére van, és nem is horror áron
Ha már itt jártam, megnéztem van-e JiaYu G4c is, és van (persze, hogy van), de kétféle változat.. Egyik 4mag 160$ másik 8(!!)mag 150(!!) dollár. Mi lehet itt a gebasz ? Segítsetek pls, már viszket a tenyerem a Note irántszerk: pesrze NOTE-ból WCDMA és a 2GB ramos érdekel...
Telefonok:
Xiaomi Note
minideal: [Minideal Xiaomi Note PRO]
etotalk: [etotalk Xiaomi Note PRO]JiaYu G4c
minideal: [Jiayu G4C 4mag]
[Jiayu G4C 8mag]
etotalk: [etotalk G4C 4mag]Válaszokat, tanácsokat, segítséget előre is köszönöm !
-
Érdekes ez az oldal! Ingyenes DHL shippinget is ajánlanak és azt, hogy kérjük a szállítást dobozos csomagolás nélkül, hogy ne gondolják, hogy ez business csomag...Érdekes.
De a 176 dolláros ár olcsóbb, mint máshol a 165+DHL, még lehet, hogy érdekes is lesz az ismerősnek! Mik a tapasztalatok az oldalról amúgy? Antelife, panda és minideal ismerős, onnan már rendeltem, de ez nem nagyon. -
aytukabozs
addikt
Na ezt dekódolja nekem valaki:
új zopo telcsi 6582 soc, LTE, wtf?
Nem úgy van hogy tavalyig nem jött ki LTE képes MTK soc?
Ha nem a minidealen látom akkor elitézem azzal hogy kamu, de itt a telóra is fel van festve az infó...
Vagy annyira presell hogy még nem végleges és nem tudni milyen soc lesz benne? -
BullZeye
veterán
Minideal mennyire nevezhető hitelesnek mikor a súly/méreteket írják? Vannak olyantelefonok, amik ránézésre nagyobbak mint a másik, mégis kisebbnek írják...
-
aytukabozs
addikt
Akinek esetleg nem jár a minideal hírlevél:
1 nap, 20 óra, és 30 perc múlva g2f 100$-ért ott... -
Zeki
nagyúr
Ide is leírom, mert megjött a lányom rózsaszín hongmi 1s telója, alapból rózsaszín szilikon tokkal...
- a töltő átalakítónak van pereme, így nem megy bele a földeléses konnektorokba
- alapból egy olyan szofttal küldik, aminél pl. ha kamerázol, nem tudja visszajátszani. Lehet egyéb bugja is van.
Tehát eleve romot kell rajta updatelni. Tehát ez sem olyan, hogy csak kiveszem a dobozból, és használom.Mivel nem feküdtem rá konkrétan a telefon topikjainak az átolvasására, így ezek kellemetlen meglepetésként értek egy agyondícsért telefontól. Ja, a minidealtől rendeltem.
-
klogw
aktív tag
válasz
Laza... #78932 üzenetére
+(#78935) Krinyo
A minideales leírásában is interpoláltat írnak az előlapira. Mondjuk 13-ra a 8-at szokták interpolálni, szerintem az 5-öt nem is lehet.
-
aytukabozs
addikt
-
klogw
aktív tag
válasz
lorcsi #78575 üzenetére
A kettő között nincs összefüggés. a kérdés csupán annyi, melyik kínai webshopból érdemes (bármilyen telót) rendelni.
A minideal mostanában itt a legnépszerűbb, de van még pl. to2c.com, tmallbox, pandawill, 1949deal, antelife - ha kifejezetten telefonshopokra vagy kíváncsi. A legtöbb tapasztalat és legkevesebb panasz talán a minideallel kapcsolatban gyűlt össze mostanában.
Ha a kérdés arra irányult volna, hogy van-e valamelyikben akciós lenovo, arra mástól várj tippet. -
gipsztigris
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77802 üzenetére
Gyors EU-n kívüli beszerzéssel alulról súrolja az 50-et.
Minideal+DHL Express+TréfaEU-ból szerintem ennyiért nem kapod meg! Vagy esetleg nézel itt a hardveraprón "készletről" pár napos-hetes példányt.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
pinterto #77760 üzenetére
mindenhol... minidealnél 150$ tmallboxnál kuponnal 131$!
zopo zp 780 kuponnal 124$ + Original hard case and screen guard as gifts
-
samyr
csendes tag
Minideal-ra nem tudtok valami kuppont?
-
Chaser
legenda
válasz
revealed #77412 üzenetére
3-4 év múlva lehet a mostani csúcs telók sem működnek. De ez tetszett!
Hongmi 1S-t néznék, 4.7" IPS HD GG2, elég jó fényképező, talán sony, kijelző sharp/LG, MIUI felület. Már van több színben is. Tréfával DHL szállítással is belefér 200$-ba pl minidealről.szerk: tényleg, minihez van vkinek kupon kódja?
-
Vvarpi
tag
Látom már kapod a segítséget
Szia,Kollégám is így járt, neki sajnos nem tudtuk életre kelteni az idol x+-át.
Nem látta semmilyen gép sem és hiába volt rajta működő cwm, mivel nem lehet belerakni memóriakártyát így nem tudtuk rátölteni, újrahúzni a rendszert.
Ment vissza Minideal-hez, Ők azt mondták ismerik a problémát.
Remélem nem keserítettelek el és sikerül helyrehozni a masinát. -
LantosBerry8
senior tag
válasz
RVR400 #76966 üzenetére
Azért mert megbízható és gyors... Nem ez volt az egyetlen rendelésem onnan, csak az első nagyobb értékű... Eddig minden nagyon gyorsan ideért tőle (a rekord 6 nap volt) úgy, hogy mindig sima postával rendeltem
Nemrég a minidealtol rendeltem, de csak azért, mert az ebayes bevált helyemen nem volt az a termék, amit szerettem volna....
-
ejnyebejnye
tag
Most kaptam sms-t a DHL-től, hogy küldeményem érkezik, adjam meg email címemet a vamkontakt.hu-ra.
Ez azt jelenti, hogy fennakadt a vámon, vagy ebből nem következik ez? És ha nem adom meg, nem több az esély hogy megúszom?
Csak hogy ne legyen az offnál is offabb: Coolpad F1 jön a Minidealről.
Köszi -
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #76877 üzenetére
Nem, mert telefonra nincs vám, csak 27% áfa. De én inkább 15 USD ráfizetéssel inkább a minideal-től venném, mint az Aliról.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #76241 üzenetére
Ahol akció, ott vagyok én
Ezidáig. Most elég lett, minden eddigi akciós "vérestorkú" volt. Egyedül DG350-et vettem teljes áron, azzal nem volt gond furcsamód...
Pandás volt igen... minidealnél veszek bármit is legközelebb, rájuk mintha nem lenne ennyi panasz... Ez durván veszteséges lesz, kiszámolom, hogy a jobb, hogy szutyok pénzért eladom (mivel használható, csak idegesítő, de valóban hardveresnek tűnik... nem akarok ROMolni, az nem oldja meg szerintem max brickelem (ez nem mtk, hogy csak úgy hemzsegnek a feltámasztóprogik...) és akkor még jobban bajban leszek...)
-
csubuka
addikt
válasz
tisszekreny #76188 üzenetére
Igen, az trükk volt a minideal részéről, amikor HD-t írtak, plusz a frekisávoknál is jó ha csak 2100mhz-re építesz, az van a wcdma-ban mindenképp
A 850-900 kérdéskör: elvileg van ilyen is olyan is, így lehet hogy nem precízek a kiírások a webshopokban - vagy a gizchina hülyeséget írt és nincs 900-as
Nem tudom...
-
csubuka
addikt
válasz
tisszekreny #76179 üzenetére
Meg a freki savokon kivul figyelj a kijelzore es az Mes butitott chipsetre... Szuletett vegso dontes hogy igaz-e a minideal-es wcdma g2f hd kijelzo link? Amugy vennek ha igaz lenne...
*latszolag javitottak akkor hiba volt... Igy meg nem vonzo annyira...
-
nimfas
addikt
Minideal-re valami kuponja nincs valakinek?
Hongmi: most akkor a 1S változat melegszik-e vagy nem... akkuidő a sima változathoz képest?
Egyik ismerős akar venni egyet, de aggasztja a dolog....
Előre is köszönöm a választ! -
b0bcat
addikt
válasz
fateless #75914 üzenetére
"A legtöbb bolt azért nem azonnal adja fel a készülékeket, ezt nem árt tudni..."
Igen, ez közismert tény.
Bár az egyetlen Minideal rendelésem másnap útra kelt (tavaly nyáron), és a Geekbuying is 1-3 napon belül postázott a legutóbbi, botrányos, 12 napos teljesítésük előtt.
-
válasz
b0bcat #75904 üzenetére
Legutóbbi 3 rendelésem:
Árilis 12. - szombat esti rendelés (tehát 14-én hétfőn látják) - valódi postára adás április 16. szerda
Április 17. - csütörtök esti rendelés leadás - valódi postára adás április 22. kedd
Június 1. - vasárnapi rendelés leadás (június 1-3 legtöbb helyen szünnap, 2 Dragon Boat fesztivál) - valódi postára adás június 6. péntek
Rendszerint 3. munkanap postára adják. Nem túl gyorsak, lassabb a gépezet, Minideal és To2c általában gyorsabban dolgozik.
Nálam is előfordult már az eddigi 37 Pandawill rendelésből, hogy egy-két hetet is várni kellett a postázással, bár én türelmesebb állatfaj vagyok.A legtöbb bolt azért nem azonnal adja fel a készülékeket, ezt nem árt tudni...
-
klogw
aktív tag
válasz
DAVE_CH1 #75839 üzenetére
Korábbi thl-ek itt népszerűek voltak. Ez az 5000-es nem biztos, hogy megér ennyit, a 4400-as majdnem egy 100-assal olcsóbb a minidealen. A fullhd nem biztos, hogy sokat számít élményben 5colon a hd-hez képest, csak az akksit eszi. Amivel valóban több, az a Sony objektív meg az NFC.
-
testo92
csendes tag
válasz
Tharkoul #75829 üzenetére
Törmören : Minideal-es ár * 1,27 ( áfa amit itt kell majd fizetni a futárnak) a DHL + 16 $ de hamarabb itt van ( erre is vonatkozik az áfa ) de cserébe nincs vám kezelési költség, ami 1500 Ft ( ez akkor van ha ingyenes postával kéred).
De figyelmedbe ajánlom ezt a topikot és az összefoglalójátGarancia meg: 3000 Ft körül vissza kell küldened, aztán vagy kapsz újat vagy megjavítják és vissza küldik
szerk úgy látom ugrottak többen is a kérdésre
-
Tharkoul
tag
válasz
Depression #75827 üzenetére
Rendben, köszönöm. Amúgy ha mégis azt mondanám, hogy külföldről rendelem be (mert visszaolvastam amúgy posztolás előtt, és tudom amúgy is, hogy jóval olcsóbban is be lehet szerezni a telefonokat), akkor ha pl. ettől a minidealtől rendelek, akkor tőlük is van garancia? Illetve lesz meglepetés díj a határon, vagy az már fix összeg lesz?
-
testo92
csendes tag
válasz
gyuszito #75538 üzenetére
Helló,
Én azt csináltam, hogy beraktam kosárba és kiszámoltattam a végösszeget, ahol kiírta mindig a DHL árat, ha jól emlékszem a Minidealnél volt a legolcsóbb, 16 $, más oldalakon 26 $ vagy annál több.Bár nem tudom, hogy ez hogy változik több telefon vásárlásánál webshoponként.
szerk. + Minidealről van talán itt a legjobb vélemény ( feladják ahogy tudják és nem huzzák 1-2 hétig), szóval nem feltétlen a DHL-en múlik, sőt...
-
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75493 üzenetére
1 nem tilos, csak offba kell tenni.
2 a minideal az tuti megbízhatóbb mint sok más bolt ( igen itt a hangyásra gondoltamde az sem rossz bolt )
3 első körben nem HW- ra gondoltam ha jól elolvasod az elavultságot, hanem a gyorsuló tempóban történő program kiadásokat. Van nagyon sok hasznos program ami nem indul el már csak 4.x androidon... sőt hallottam olyan programról is ami frissítés után már nem indult el 2.3-as droidon, de 4.0-án igen. És igen, valóban drága a hobbim, de nem a telefonok és nem a számtek az, hanem a hangszeres zene... -
tolvaj!
őstag
válasz
tihibaby #75490 üzenetére
az lehet, de ha nagyon kell akor is "csak" 400 a minidealen. szerintem megéri az árát még így is, csak ugyen az áfa is rájön sajnos.... bár ha azt nézem akkor is cca 110E ből va egy olyan készülékem, ami stabilan évekig el van látva szoftver frissítéssel, és nincs kitéve a google 18 hónapos terméktámogatásának, hiszen eleve közösségi szoftver van a készüléken kezdetektől. Arról nem beszélve, hogy ez az architektura elérte a határát. innen már csak utasításkészlet váltással lehet tovább lépni, tehát a készülék egy jódarabig korszerű marad.
Amúgy meg a remény hal meg utoljára, én is küldtem egy jelentkezési emlit
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75411 üzenetére
Magadat, vagy minket győzködsz arról hogy jó lesz Antelife-tól rendelni?
Én vagyok az egyik páciens - nem a posta nyomkövetésével van a gond, mivel DHL-el rendeltem, ami kvázi azonnali.
Majd' másfél hét és három kör PayPal hiszti kellett hogy egyáltalán feladják, gondolom a gari is ilyen jó lehet.Amondó vagyok, nem sokkal drágább, legyen MiniDeal - na AZ korrekt jellemzően.
-
TedThomas
aktív tag
Minideal-es bemutató videóba volt hogy ha root-olod a telót veszted a garanciát.
Leírva ezt nem találtam az oldalon.
Bárkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
silver10
aktív tag
válasz
hun_gery #74713 üzenetére
Köszi a képeket. Szerintem erősen vállalható. A Rallys képen a szöveg ránagyítva kifejezetten tetszik. A telefont egyébként a bátyám egyetemista lányának rendelném.
Az első SP-je lenne. A topicjában látom, hogy vannak hölgyek is, akiknél közkedvelt. Végülis 5 " ellenére elég jó a mérete.(#74706) aytukabozs :
A topicot végigolvasva felmerült, hogy az eredeti rom nem tudta megfelelően kezelni a kamerát. A Minidealen, ahol nézegettem szembeöttlött, hogy specifikáció szerint a hátsó 8MP, (tudom, hogy nem minden a a szenzor felbontása) Antutu ugyanitt meg csak 5-öt írt. Pedig az nemigen csal lefele
. Úgyhogy ezt elég jól orvosolták egy John Do féle ROM-mal. Gondolom nem interpolált a 8MP. Ami állítolag változott már tavaly dec óta, hogy egyes shopokban már olyan "gyári romokkal" kapható amiben ez már javítva van. Ha elengedhetetlen, csak akkor flashelgetném, annak ellenére, hogy már csináltam ilyet. A Minideal jelenleg azért tetszene, mert az ár jó és nem kellene pl az Ebayről rendelni hozzá Nillkin tokot (akár okos flip tokot) mert jó áron az is van itt.
(#74716) hun_gery: Ezeket is nagyon köszönöm. És ezek szerint valóban LTPS a kijelző.
-
kcsa
veterán
válasz
aytukabozs #74655 üzenetére
nem most kezdtem én se a rendelést
De Minideal jellemzően nem hazudik. Most először rendeltem anteliferól. Van még olyan webshop ami szintén becsületes (egyelőre). Ha visszajön a pénz, onnan rendelek.
-
McReay
aktív tag
Akit esetleg érdekel:
minideal - 5$ discount codes:
- t100s for THL T100S
- t11 for THL T11
- w200s for THL W200S
- t200 for THL T200
- g4s for JIAYU G4S -
_Hodor_
tag
válasz
#46372352 #74193 üzenetére
Majd jönnek a profibbak a tippekkel, én csak azért osztom meg amatőrként a tippem, mert anno egy hölgynek é nis ilyen paraméterekkel kerestem telót. (végül meggyőztem h nagyobbat vegyen)
tehát: Jiayu G2F viszont én ahol hirtelen ránéztem mindenhol out of stock volt
Ui: minidealt és etotalkot néztem csak (ezekben bízok igazán) -
szunyooo
tag
Csak az Aliról feladják valami sima csomagban...Minidealnek meg lehet meg van a csomagolása és már az alapján is vámolják. nem?
-
szunyooo
tag
Ez a minideal.net megbízható?
-
DarknessHope
senior tag
üdv... olyan kérdésem lenne hogy az etotalk minideal stb oldalakról rendelt telefonokhoz létezhet és beszerezhető matt fólia?
lenovo s750 illetve THL W-100 a két kiszemelt telefonom egyelőre majd idő és anyagiak döntik el melyik. de jó lenen hozzá matt fólia... vagy esetleg lehetne univerzből vágni? bár ez elég lutri megoldás.
-
sanyee75
tag
válasz
Mcleod #74056 üzenetére
Az ár csak kicsit tér el. Biztos a minideal elképesztően drága...
Szerintem sokan bedőlhetnek, mert még mindig vannak ilyen eladók.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Thumas #73973 üzenetére
Xiaomi Hongmi, Inew V3, Huawei Honor 3C, Lenovo S660, Jiayu G4S (8magos), THL W200S (8magos), ZTE Geek V975 , TCl Idol X S950
Nézz szét a minideal.net-en, vagy a to2c.com-on.
Aztán amelyik tetszik arról kérdezz. -
aytukabozs
addikt
válasz
naggyula #73959 üzenetére
üdv
legolcsóbb web shopot ne keress, ilyen-így nincsen, az egyik telefon itt olcsóbb, a másik meg amott.
a megbízhatóság kérdése is bonyolult, (van aki szállitásban korrekt de aftersales ügyileg defektes, stb), de az utóbbi hónapok panaszait olvasgatva talán a minideal és a to2c boltok ajánlhatóak.
többet is találsz a témaösszefoglalóban, de minddel volt már valakinek valamilyen problémája.A fényképező a legtöbb kínai telefon gyenge pontja, itt a fórumon és a logouton rákeresve a legtöbb általad felsorolttól találni képet.
Azok a telefonok amikben minőségibb kameraszett van (huawei honor 3c, xiaomi hongmi, inew v3, stb azok meg a keretedből lógnak ki.)
-
betyarr
veterán
üdv!
ez a g5s valóban van a minideal-nél,vagy csak kitették nyálcsorgatásra?
esetleg valaki már találkozott ezzel a telóval élőben?nekem fura,hogy csak a minideal-nél érhető el... -
Mazsika
őstag
válasz
aytukabozs #73276 üzenetére
akkor jobban járok ha 10dodóval drágábban megrendelem a minidealtől!?
-
Jogi
csendes tag
Helló!
Új vagyok a fórumban, bár az írásotokat lelkesen követem.
A következő a problémám amiben a segítségeteket kérem.
Több dual sim-es telefont rendeltem kedvencem eddig a ZTE 967s volt amit a leírástok alapján többször romot cseréltem partíciót bővítettem. Váltottam és vettem egy Lenovo P780 telefont a Minidealtól rendeltem.
A Vibe rom 1347 4.2.2 rom szállították. A telefont Vrootal sikerült rootolnom. A CWM lecseréltem a Cappa által készített Lenovo-P780-CN-type-CWM-6028-recovery-by-Cappa72.img. Ezútán csináltam egy biztonsági mentést CWM mel és MTK droid tools 2,5,3.
A particiót szerettem volna bővíteni a meteos programmal ( meteos-mtk6589-rom-edit-4gb-en
) mint az egyik leírásban olvastam és már használtam más mtk 6589 telefonnál, de a következő történt.
Elindítottam a programot, 2,5 gb particionáltam elindítottam a recovery módot a program szerint, de nem indult el a telefon. Próbáltam újra indítani de a Lenovo felíratnál megáll a telefon. A recoveryt elindítom és vissza akarom állítani a mentésből a rendszert akkor egy kis idő után kiírja: rendszer system error. Nem tudom betölteni a mentést. A MTK droid mentés visszaállítást ahogy olvastam a flash tools kell elkezdtem a leírás szerint, de a kért (MT6589_Android_scatter_emmc.txt) fájlra kiírja hogy hibás nem lehet betölteni. Próbáltam új zip- t vibe rom ot felrakni recoveryból de nem engedte.
Teljesen tanácstalan vagyok. Nem lehet a meteos particiót valahogy recoveryben visszavonni, gyanítom a memória van összezavarodva.
Segítségeteket kérem.
Köszönöm. -
ATM_automata
őstag
Ezt most küldte a MiniDeal. Elindultak volna a 4.4-es MTK-s telefonok?
Látom már mások is ránéztek
-
Terentius
őstag
Jól látom, hogy minidealen 160$ a 8 magos Jiayu G4S?
-
kcsa
veterán
válasz
ekrisztian #73054 üzenetére
minidealtől rendeltem ugyanezt szombaton, és következő szombaton már a kezemben volt (jó, ebben segített hogy munkanap volt
)
-
hevizms
addikt
Nézegetem a minidealen a Jiayu G4S és a Jiayu G5S készülékeket és nem értem miért kerül 40$-al többe a 4,5"-os G5S mint a 4,7"-os G4S.
Ugyanaz a proci,ugyanakkora RAM és ROM.
Sőt az akku az olcsóbb G4S-ben még nagyobb is.
Szóval mi az oka az árkülönbségnek?
-
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #72617 üzenetére
minideal okés.
-
margithid
veterán
A Hongmi 1S-be most 32 vagy 64 GB-os kártya mehet?
Minidealen 32es van, csak azért kérdezem, de elvileg a snapi 400as processzor kezeli a 64est nem? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Vannak most rendelős kódok a minidealnél?
Thl T11
Jiayu G4S
Ezek érdekelnének, ha van hozzá kód. (ha nincs akkor is.)
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #71943 üzenetére
Kösz az infót, azért kérdeztem, mert ma rendeltem a minideal-től és sem ott sem a needromon nem láttam a magyar nyelvet!
-
_Hodor_
tag
Tiszteletem Uraim!
Barátnőm számára szeretnék telefont rendelni, egy ideje már nézem a mobilarénás fórumokat, a tapasztalataitokat, így könnyebb a választás. Ám kérlek segítsetek olyan szempontból választani a következők közül, hogy melyik ezek közül az a telefon "amivel a legkevesebb baj van". Értem ez alatt, hogy ha nagyon muszáj vétel után amatőrként rootolok/romot rakok fel stb (hála a jó leírásaitoknak), viszont oda adnám barátnőmnek, és mivel nem élek vele, nem tudnám minden nap állítgatni, meg próbálkozni a telón, ha ez meg az a cucc nem mükszik/beszarik rajta, tehát jó lenne ha az asszonynak nem lenne gondja vele. Íme linkek nélkül a típusok, és hogy melyik felé tendálok, oda írom példa ként a jelenlegi minideal es árakat (áfa nélkül).:
Xiaomi Hongmi: 160$ -a saját topicját olvasva egész megbízhatónak tűnik + kamera is talán ebben a legjobb (ami az asszonynak fontos valamiért) viszont sztem elég randa, de most ezt gondolom a legjobb vételnek
JIAYU G4C /G3C: 150$ körül- sztem a G3C gyönyörű, csak ezek MTK6582 osak nem 89T mint a hongmi+ a topicjaikat olvasva azt láttom hogy igen sok meló van velük, mire megtalálja a megfelelő rom-ot meg midnent az ember, így félnék ilyet venni a hölgyeménynek
CUBOT One: 170$ ugye az a gyönyörű htc one dizájn ami a G3C-nél is, ám mintha nem lenne akkora magyar tábora mint az előzőeknek.
Lenovo S820: 170$ -ez sem csúnya, viszont itt csak MTK6589 van T -nélkül (szemben a Hongmival)
+1 ami nem kínai ,mivel hogy lehet az a legegyszerübb, hogy ha neki nem kínából rendelek, a nehézkes garancia miatt
Motorola Moto G= legolcsóbban 53 ezer ft, viszont sd kártya bővítés, +akksi nem kivehető (ez nem tom para -e)
Szval ezek lennének, ha valaki megtudna erősíteni, hogy egy hölgynek, aki nem tudja magának folyamatosan mahinálni a telót melyik lenne jobb, azt nagyon megköszöném, és elnézést a hosszú levél miatt!
Köszönettel:
Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!Hodor! -
Tetran
csendes tag
Mától elérhető a Minideal oldalon a várva várt Iocean x8.
[link] -
kobipeti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #71778 üzenetére
Ha EU-n belülről jön akkor jó ár(már már gyanús)! Minideal-en 117 Dollár
-
kgymac
őstag
válasz
b0bcat #71734 üzenetére
Szia,
thl w100s (v3, minideal, mt6582) esetén is a gsm volt a fő fogyasztó, szintén simek nélkül. Egy későbbi rom update-ban bízom, hogy megoldja az ilyen merülést. Most a kijelző a legnagyobb energia fogyasztó , kb. 4-5 percenkét esik 1 %-ot. A korábbi w100-hoz képest fényes a kijelzője, alig lehet csökkenteni. GB-szal 7%-olyan, mint a másik minimális fényerő mellett. GB-ban (3.x előtti verzió) az automata fényerő szinteket nem lehetett beállítani, újabbal még nem próbáltam. Jelenleg Anyám használja, csak telefonálásra, így nem zavaró a merülése, 2 simmel már nem a gsm rész a fő fogyasztó.
w100 fórumon többen is panaszkodtak aksi szint mérési bibik miatt, nálam 1 hónapos teszt alatt egyszer éjszakai töltés után teljesen lemerültnek mutatta magát, csak aksi ki/be segített (100%-nak mutatta utána, a normál reboot vagy ki/be kapcsolás lemerültnek).
Marad a várakozás a rom frissítésre... -
Indy1
tag
Kupon a Jiayu G4Shoz (MINIDEAL)
JIAYUG4S==>>> -5USD OFF
184$ nem rossz (mashol 195-210 kozott) -
aytukabozs
addikt
Azért az durva hogy fél éve még az ilyen speckójú telòk 150-160 dolláron debütáltak, mostmeg 120 környékén.
A másik meg ami üdvözlendő hogy végre kezdenek 4 giga fölé menni tárhellyel (pl cubot s208 16gb).És hamár a jóvoltodból körbeszaglásztam a minidealen, bele is ütköztem egy érdekességbe lowbudget tepsifon kategóriában. ZTE q708u
(#71732) slezakimi
jó de ez nem smartwake (képernyőre rajzolgatós vezérlés) hanem van 1 + gomb a hátlapon.
-
ekrisztian
őstag
-
pluhm
aktív tag
válasz
Graphics #71489 üzenetére
Köszi! Még egy kérdés: a mobilaréna szerint az S860-ban 2 GB memória van, de a minideal-on 1GB van írva a telefonhoz (http://www.minideal.net/lenovo-s860-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-16gb-4000mah-battery-with-5-3-inch-ips-screen.html) Most akkor mi az igazság?
-
aytukabozs
addikt
válasz
sasa311 #71454 üzenetére
Bocs de nem teljesen tuti amit mondassz.
Bár ez szópóroller szempontjából tökmindegy, mert amennyiben sértetlenül rendelkezésre áll a teljes pakk amivel érkezett a hibás telefon, akkor is vissza kell küldeni és így cserélik ki minidealék.
Magyarán a visszapostát mindenképp bukja az ügyfél.
És mivel mindez benne van a return policy-ben, így a PP sem fog rábólintani a refundra. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest