- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
Sziasztok!
A feleségem Jiayu G4SL-je dobálja el mindkét kártyán a hálózatot. Gondoltam egy másik ROM megoldja a gondot valaki ajánlott egyet de nem segített. Ez ROM vagy telefon hiba lehet? Áprilisban lett véve de idáig nem csinálta. T mobilos kártya van minkét helyen, a gyári ROMmal kezte a hibát de az ujjonnal feltett ROMmal is produkálja. Az én telefonommal működik mindkét kártya tehát nem kártya kiba. Valaki találkozott e hasonlóval vagy megoldást tud e valaki?
Előre is köszönöm! -
sanyee75
tag
A feleségem Jiayu g4sl-je mostanában nem érzékel térerőt az egyik kártyán sűrűn és a másikat is időnként eldobja. Ez mitől lehet? Találkozott valaki hasonlóval? Idáig, 4 hónapja, nem volt gond vele
-
sanyee75
tag
Valamiért nem tudom feltelepíteni a twrp-t.A telefont rooroltam mobile uncle toolsban recovery mode-on belül twrp telepítés, úgy csinál mintha telepítené, megkérdezi újraindítom e recovery módban de vagy a gyári jön be vagy csak újraindul.Valaki tuja e mit rontok el?
-
-
sanyee75
tag
válasz
gipsztigris #82783 üzenetére
+1
Jöhetnek az összeesküvés elmélettel de ez teljesen logikus. -
sanyee75
tag
Aki Power bankot keres. Ha harmada igaz sem rossz bár a boltot nem ismerem. Valakinek van tapasztalata a shopal?
-
sanyee75
tag
-
sanyee75
tag
válasz
Ferenc1989 #77037 üzenetére
Nekem THL t100s-em van azt merném ajánlani, mert vékonyabb, gyorsabb, jobb de...a lenovo 780 azé' olyan vastag, mert egy nap alatt nem merül le, mint az enyém. Sajnos áldozni kell ha vékonyabb készüléket akarsz.
-
sanyee75
tag
válasz
Ferenc1989 #77032 üzenetére
Árban és tulajdonságaiban határozd meg a kritériomokat akkor lehet tud valaki segíteni.
-
sanyee75
tag
válasz
LantosBerry8 #76957 üzenetére
Mondon nem kötekedni akartam csak kérdeztem. Én előnyben részesítem a webshopokat. Nem nagyon bízom az ebay és alis eladókban.
-
sanyee75
tag
válasz
LantosBerry8 #76954 üzenetére
Nem kötekedni akarok de a garit hogy érvényesíted?
-
sanyee75
tag
válasz
ejnyebejnye #76937 üzenetére
Igaz. Akkor helyesbítek. Majdnem mindig
-
sanyee75
tag
válasz
ejnyebejnye #76935 üzenetére
A dhl mindig vámoltat. Bekérik a számlákat(PP+ amit a bolt állítottki). Ha nem adod meg akkor majd kitalálnak ők egy árat.
-
sanyee75
tag
Jiayu G4c-je van valakinek? Vagy kicsvel többért jobban megérné a G4s 1/4 oktás verzió?
-
sanyee75
tag
Sziasztok! A needrom-on van THL t100-ra 4.3-as android. Valaki próbálta már? Vagy megéri felrakni 4.2.2 helyett? Van e lényegi változás?
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #75006 üzenetére
Igazad van figyelmetlen voltam.
beg: tudom, hogy halad az idő de a t100 és az 5000-es között nem sok idő telt el én meg nem néztem utánna, hogy más fajta akkumulátor van benne
-
sanyee75
tag
Azt nem értem, hogy a thl t100-as 144.3*70.4*8.4mm,2300/2750mAh akkuval a THL 5000-es pedig 144.2 x 70.4 x 8.9mm, 5000mAh akkuval. A t100-ba nem lehetett volna nagyobb akkut belerakni. Vagy az 5000-res akku kamu vagy valamit kitaláltak, hogy majdnem akkora méretbe kétszer akkora kapacitást préseltek.
-
sanyee75
tag
válasz
hungobungo #74983 üzenetére
Remélem a THL azért foglalkozik vele.
-
sanyee75
tag
válasz
gipsztigris #74366 üzenetére
Az eredeti árán és ÁFÁn felül kb. 50%.....
-
sanyee75
tag
válasz
bodnarzoltan #74090 üzenetére
Nagyon szép az a telefon. Jó is? Iocean-ek GPS-ével volt gond.
-
sanyee75
tag
válasz
Mcleod #74056 üzenetére
Az ár csak kicsit tér el. Biztos a minideal elképesztően drága...
Szerintem sokan bedőlhetnek, mert még mindig vannak ilyen eladók.
-
sanyee75
tag
Valaki erről tud-e valamit? Valamint, hogy hol lehet jó aron TCL S950-es készüléket reális áron venni, mert nem értem, hogy itt a hangyásoknál az S950-es 338 dollár a belinkelt S970-es pedig 182 dollár...
-
sanyee75
tag
válasz
dio001 #71935 üzenetére
Nekem THL T100-am van ami gyors,szép de karcsú az akkuidő és az általad felsorolt készülékek legdrágábbja(akkor már a T11 jobb lehet).
Az Iocean készülékeknek gond szokott lenni a GPS-el(általad hardweresen buherálva jobb csak).
Jiayu-k állítólag nem rosszak de tulaj tud pontosabbat.
Szerintem Lenovo házatáján is érdemes körbenézned(nagy akku, jó support, jó anyaghasználat)
Az meg, hogy melyik proci fajta jobb...szerintem az MTK kölcséghatékony és megfelelően gyors de ebbe a vitába nem mennék bele(az én THL T100-am is csak 27000 hoz antutuban) -
sanyee75
tag
válasz
b0bcat #65464 üzenetére
Én két hónapig olvastam itt pár ezer hsz-t, rengeteg külföldi oldalon kerestem és youtube videók tömkelegét megnéztem mire kiválasztottam a nekem tetsző telefont és helyet ahol megveszem. De láttam annyi vaterás és apródos hirdetéést ami finoman szólva is pofátlan árakkal "dolgozott". Csak az a baj, hogy sokan nem is akarják beismerni, hogy nem értenek hozzá és bedőlnek egy jól megírt hirdetésnek.
Aki választás elött van még annak tanácsolom, hogy NE SZÉGYELJEN KÉRDEZNI (én is számtalan, gondolom másnak egyértelmű, kérdést feltettem), mert pl. itt ezen a fórumon rengeteg infót szereztem ami segített, szerintem, jól döneni. Ezúton is köszönöm nektek! -
sanyee75
tag
-
sanyee75
tag
válasz
Vjankovics82 #64944 üzenetére
cappa72 lesz szerintem a te embered.Az elmúlt napokban végigolvastam itt pár ezer hsz-t és ő volt sok ember "megmentője".
-
sanyee75
tag
válasz
Vjankovics82 #64942 üzenetére
Azt hittem annyira rossz, mert ha minden igaz talán holnap kapom meg az enyémet már Vámkezelési státusz frissült állapotban vagyok
-
sanyee75
tag
válasz
Vjankovics82 #64939 üzenetére
A gyári annyira rossz?
-
sanyee75
tag
Kedden rendeltem.Nem tudom DHL mikor ér ide
-
sanyee75
tag
válasz
Komplikato #64245 üzenetére
Mondjuk én nem merném megvenni.
-
sanyee75
tag
válasz
Botigta #64195 üzenetére
MTK6592 re még csak most fog jönni 4.4-es android és gondolom elöször a nagyobb márkák fejlesztenek rá. Valamint egy Hot Selling
nevű telefont én nem vennék. De az is feltűnő, hogy ilyen tulajdonsággal rendelkező telefon min. 250 dollár.
Egyébként szép de ezt a formát már láttam valahol -
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64031 üzenetére
Írtam Justinnak de mire végeztem már megint offline....de még b...tom tovább.Egyébként mi szokott lenni az átlag idő mire TN-t kap a csomag?
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64040 üzenetére
Azzal tisztában voltam de ha a készülék mellé a shipping calculatorra kattintasz azt írja, hogy free dhl...csak a megrendeléskor írja, hogy 25 dodó. Mondjuk kicsit kompenzálta az akció amivel majdnem 15 dollárral olcsóbb volt.
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64035 üzenetére
Most pont inaktív de megpróbálom elcsípni
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64031 üzenetére
Justint??Skypon?Már emailban érdeklődtem, hogy van e egyáltalán raktáron
-
sanyee75
tag
valaki tudja e a tmallbox-tól mikor kap az ember TN számot PP utalás után?
-
sanyee75
tag
válasz
hungobungo #63710 üzenetére
Mára már csak a hanyattegér ami miatt kuriózum
-
sanyee75
tag
válasz
CoolBoy323 #63705 üzenetére
A feleségem összetörte a sajátját én meg az SE Arc-omat odaadtam neki, mert azt mondta neki az tökéletes én meg majd veszek egyet magamnak. Ezen vérszemet kapva én azonnal odaadtam az enyémet, hogy szokja a jót, én meg a régi Pulse-omat használom...jajdenagyonráb...m.Lassú, rossz az akku....De holnap jön a fizu és ma még úgy néz ki, hogy itt egy THL t100-at veszek.
-
sanyee75
tag
válasz
benceman00 #63204 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 1 / 2
- Milyen program, ami...?
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest