- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanyee75 #84376 üzenetére
Saját telefonodra gyártott twrp-t akartál feltenni?
Biztosan root-olt a telefon?más megoldás; adb-s
feltételezzük, hogy a /sdcard/twrp-recovery.img rendelkezésre áll.
ekkor:
adb shell
su -
dd if=/sdcard/twrp-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recovery
De ezt csak akkor alkalmazd, ha érted is, mit jelent. Ez ugyanis nem kérdez/ellenőriz, hanem cselekszik. -
b0bcat
addikt
válasz
sanyee75 #75906 üzenetére
Ha a plusz költségbe az itthoni sarcot is beleérted, akkor arra érdemes készülni (27% áfa és még 1500 Ft cserébe azért, hogy hetekig ülnek rajta
).
Én telefont rendeltem tőlük kétszer is, de mindkettőből több hét elteltével refund lett, mert nem sikerült annyi idő alatt postára adniuk. Azóta sem próbálkoztam náluk. (Mások gond nélkül rendeltek onnan sokszor, de ez engem nem vigasztal.
)
-
b0bcat
addikt
válasz
sanyee75 #75902 üzenetére
Nincs extra költség. De ha onnan rendelsz, készülj fel lelkiekben, hogy csak hetekkel a fizetés után adják postára a csomagodat.
A panda banda az elsők között kezdte el a pofátlan kamuzást a nem létező raktárkészletről, amit mára szinte minden webshop eltanult tőlük.
-
citkar
addikt
válasz
sanyee75 #74110 üzenetére
Jó a T100s is. Annyiból jobb is, hogy nagyobb a tábora, Ioceant kevesen vesznek, kevés telefonnal is van kinn a piacon, ennél fogva egzotikusabb is
Ahogy elnéztem az X8-t és az a pár szó amit mondtak róla, azt sugallja elég jó, valószínűleg erre cserélem az X7-m. Számomra csak egy hátránya van, hogy 5 col fölé mentek. -
-
b0bcat
addikt
-
bozsozso
őstag
válasz
sanyee75 #64424 üzenetére
Sajnos egyenlőre tanácstalan vagyok, szükségem lenne dual sim-es mobilra, de a full active-ból nem nagyon van, mint a linkeltek sem azok. Jóval nagyobb a választék amik "eldobják" a másik sim-et a hívás idejére. Csak az a baj, hogy az átirányítgatással nagyon körülményes lenne számomra. Röviden csak annyit, hogy 1 hónapban 2hétig van nálam a 2. sim és akkor mindig állítgatnom kellene az átirányítást ha nem állítom akkor meg nem elérhetőség esetén hozzám jön be a hívás.
-
Komplikato
veterán
válasz
sanyee75 #64221 üzenetére
Tippelek, az a régi négymagos Qualcomm proci van benne, ami a 119 dolláros ZTE készülékben is.
Mondjuk a szövegben SaNsung van írva és beleírta, hogy klón, de nem értem miként lehet a készüléken is Samsung felirat? Ezért nem kapnak a kínaiak? vagy emberünk ráapplikálta eredeti borítását?Mondjuk 4.4 rendszer az van, csak szvsz nem régi Qualcomra és nem MTK-ra.
-
Zeki
nagyúr
válasz
sanyee75 #63771 üzenetére
Kizárólag EU-n belül lehet 100% biztosan hazai vám és Áfa nélkül vásárolni. Mert akkor másik EU-s országban lettek ezek megfizetve, a bolt által. És nincs kettős adóztatás.
Ha az Unión kívülről rendelsz, akkor nagyon nagy az esély a vámolásra.
Ha teló kell, írj Hungobungonak, az árak a végső árak. Erre valóban nem jön semmi. -
axlfsi
veterán
válasz
sanyee75 #63766 üzenetére
OKé, értem, meg írtátok is sokan. De engem az érdekelne pl., hogy Ti sem láttátok még a 10. nap után sem a csomagotokat? Engem ez aggaszt picit. Mondjuk, pont letojom, ha még pár napig nem látom továbbra sem, indítok egy dispute-ot PP-on azt majd jelentkeznek
Mellesleg, mi az, hogy a TN szám HOLLAND?!
(Hollandiából jön a Panda csomag? ... aligha hinném).
-
CSAVI38
tag
válasz
sanyee75 #62127 üzenetére
Há nem tudom mikor jelenik meg, mert elég sok cikk vár előtte. Egyébként pont egy thl100 is
De nagyjából az van a mit már többen leírtak:
Pozitív:
-nagyon jó kijelző, nagyon jó fényerővel (szinte csak minimumom használom), automata fényerő beállítás jól működik
-teljesen magyar alapból(eddig egy menüben volt angol, illetve zenelejátszóban magyar ékezetes betűk helyett kínai van a számok címében)
-Normál telefonáláskor kiváló a hang és a mikrofon is
-Gyári ui jól néz ki, bazi gyors, de vannak hiányosságai (pl némely programban fekete háttér előtt sötétszürke betűkkel jeleníti meg a dolgokat, ami ugye olvashatatlan, elfelejti az 1x1 kirakott widgetteket újraindítás vagy más program installálása után.
-Fényképezőgép gyors, van led, makróban jó képeket csinál
az egész gép nagyon gyors alapból , játékban, mindenhol
-jól össze van rakva, ne recseg, nem ropog
-van értesítés led
-Wifi nagyon jó és erős
-Bluetotth nagyon jó
-GPS szuperül müködik.
- működik a gesture vezérlésnegatív:
-akksi szerintem kevés, normál használat mellet max. 1 nap. Alvó módban és telefonáláskor szinte semmit nem fogyaszt, de a mobilnetes böngészés, játék és furamód sok fényképezés esetén behorpad az akku az erőlködéstől.
-fényképezővel alapabeállításnál a szokásos kínai minőséget hozza, állítgatással még úgyahogy lehet jó képeket csinálni
-videó még gagyibb, szerintem túlságosan mossa a képet és a hang szinte nulla (állítólag ez szoftveres hiba és talán javítja következő ROM-ban)
-szintén a mikrofon hiba miatt kihangosított telefonáláskor is csak kb 3 cm-ről müködik, mert azon kívül nem hall a másik
-nem megy a mostani ROM-ban ablack sreen vezérlésHa javítják ők vagy valamelyik ROM mester a szoftveres gondokat, akkor teljesen istenkirály telefon lesz, így csak simán király
-
hungobungo
senior tag
válasz
sanyee75 #61581 üzenetére
Van nálam egy THL T100s, nagyon makulátlan kis telefon, és még gazdát keres
Tekintve, hogy szinte még meleg, senki nem tudja megmondani, hogy mennyi frissítés várható, kínai informátorom szerint 4.3 vagy 4.4 hamarosan jön az octa core mediatek-alapú telókra. Hogy melyik gyártó fizet a fejlesztőknek a frissítésért, az már az ő döntésük. Jó hír, hogy ota frissítést támogatja a teló.
Saját véleményem, hogy az Android 4.2.2 abszolut nem elavult rendszer, ezen a telón pl. 2014 január 10-i build van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest