-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Nem. Csak az indiai verziónak Note 4 a neve, ezért a global ROM azt írja ki 4X helyett. De elvileg a színvariánsok ugyanazok lesznek mindnél.
A Manga téma pedig a Hatsuke verzió, de a simának is 4X a neve Kínában.
Egyébként éppen írom a tesztet a nem global verzióról, de ez az összképen nem változtat. -
Ájvé
veterán
"Gray, Gold, Black, Pink"
Persze ez nem hivatalos oldal, de keresd meg ott ha vagyon fontos.
Nem nagyon különböznek, 4X valami népszerű manga témára alapoz igen, de több színben is van. -
atee_13
őstag
1x már volt ilyen korábban, akkor nyitottam a portot működött átneveztem a kapcsolatot visszatártam és ment minden simán. Aztán volt egy kis gebsz a telóval nemrég és volt egy gyári visszaállítás és akkor előjött megint, pont gépen volt összekötve USB vel a teló mikor előjött ez a megakad a play szitu. Levettem az USB ről és akkor működött. Nem is értettem miért. Aztán kicsit később USB nélkül halt be a play akkor visszatettem USB re csak próbaképp úgy jó volt most hétvégén meg minden verzióban beadta a play letöltés. A ruter t-com os ZTE zxv10 h201l de gyanítom a telóval lesz valami huntcutság, ha minden kötél szakad akkor nyitok megint neki portot csak itthon 3 tv 3 telefon 3 laptop és egy tablet megy róla akkor minden át kell állítani. Aztán arra gondoltam hátha lehetne kevesebb macerával is trükközni.
-
sanzi89
addikt
Köszi a tippeket! Még nézelődők, mert ha pl vennék egy BV6000 akkor az már simán kielégítené a mindennapi telefonommal szemben támasztott igényeket, szóval lehet akkor többet áldoznék rá. Csak akkor mit csinálok az egyébként 100%-osan megfelelő Xiaomi Redmi 2 Pro-mal?
A családban van egy levedlett Lenovo A660, megnézem az mit bír, hátha még éppen megugorja a lécet.
-
Snapdragon 616 (MSM8939v2) van benne, nem 615.
A GPU persze ugyanúgy mindkettőben Adreno 405.
A kinézete pedig nagyon szép, érdemes élőben megnézni, nem kép alapján ítélni.Most épp egy Redmi Note 3 Pro-t használok, de az Axon mini szebb annál. Többen kérdezték, hogy miért ezt használom a ZTE helyett.
-
npnp
tag
Szia!
Jövök egy soproni szűzzel!
Z Max all in 1 tool helyretette a recovery-t. TWRP segítségével pedig lecseréltem a ROM-ot CyanogenMod 13-ra (6 valami android)
Elég csupasz így, de majd lassan belakom.
A hangerő fel + power kombóra most sincs recovery. Érdekes...
Még egyszer köszönöm
P
-
npnp
tag
-
Látod, én meg sem néztem alaposan a linket, első pillantásra azt hittem, hogy még ennyi ideig akciós az ár. Csodálkoztam is, hogy a hozzávetőlegesen 65 Eurós árhoh képest itt milyen olcsón lehet megvenni, de nem így van.
Így tényleg esélytelen, máris nem olyan jó vétel... -
aytukabozs
addikt
Ez a 90% káva/kijelző arány azért nagyon durva.
Pont azt nézegettem reggel hogy csak 4 mm-rel szélesebb, és 6mm-rel hosszabb mint a zenfone 5, ami elég sok embernek a 'még belefér' kategória volt itt egy időben.
Jó lenne ha kihoznának belőle egy 'mini'-t, mondjuk 5.7 collban
-
Rawulf
őstag
Ahogy nézem, a drágább típusokból szépen lassan elhalálozik az SD foglalat teljesen...
Eddig még nem hallottam/olvastam minőségbeli problémákról a Smartisan esetében.
Kínai haverom nem bírta ki és máris vett belőle egyet magának. Majd pár hét múlva megnézem élőben is, amikor Shanghaiból leutazik ide Shenzhenbe.
A szín nálam érdektelen, mivel úgyis valami tokba teszem mindig ezeket a telefonokat. -
robotomi1996
újonc
nos, azt hittem földhöz vágom a telefont, amikor már semmilyen telefonszámot jelszót ügyfél azonosítót és semmit nem fogadott el, még ha újakat kértem a neten sem. de a t-homi honlapján nagy nehezen eldugva sikerült meglelnem ezt a beállítást, és sikeresen módosítottam. köszönöm a segítséged!
-
Nem mindegyik 3s tudja, ez így van, és erre figyelni is kell.
Az biztos, hogy van már a piacon. Aki rögtön rácsapott, annak már lehet is.
A megjelenését tekintve nem vagyok teljesen képben, csak akkor kezdett el igazán érdekelni a dolog, amikor megláttam a r3/pro topikban, hogy létezik, és működik. Merthogy val'szeg arra kezd fájni a fogam - fiam r3pro-ja tetszik, és meggyőző, de én b20-as verziót akarok már régóta, így a 3s nagy esélyes. Kb. két hét múlva megjelenik, eu-n belül is lesz stock-on.
Azóta már nem csak ama felhasználó állítja a b20 működését. [link] -
SaGa59
őstag
Nem tudom, nekem gyanúsan átverés szagú a dolog, ugyanis a Yota eleve a prémium kategóriába és az 500 dodó fölötti árakra lőtte be magát, gyengébb vassal, csak az e-ink miatt. Még az „eredeti” ár is alatta van ennek.
De legyen valóság, már én is jó ideje szeretnék egy e-inkes telefont, de eddig még egyik se jött ki közülük. -
zex
aktív tag
Köszi a tippet, megpróbálom (ugyan is ez a feleségem telója és most nincs nálam). Viszont nincs sok kép rajta, kb 50 db meg egy 5-10 kamerával készített videó. Zene meg egyáltalán nincs. Viszont emlékeim szerint már ezzel is próbálkoztam, hogy törlöm a galéria adatait, de mivel nem tudom pontosan, megpróbálom megint.
Task killert nem használunk, csak a stock Android fut a gépen...
Update: Közben felhívtam a feleségem és megcsináltattam vele a Galéria adatok és gyorsítótár törlését. De amint visszalépett a galériába mintha misem történt volna, a telóval készített képek továbbra is ott vannak, de azon kívül semmi új. Mindenesetre várunk még, hátha "észhez jön", de furcsa az, hogy gyakorlatilag változatlan maradt a galéria állapota.
-
slezakimi
senior tag
Nem nem értem, hanem rosszul olvastam és azt hittem azt írtad az Open Camera tudja.
Marhára nem érdekel 70 megapixel vagy 12, ha rendes képet akarok csinálni ott a Nikonom.
Ha hirtelen kell valamire ez is jó.
Nem verem a fejem a falba pár Mpx miatt. Bocsánat ha megsértettelek. -
Bferibörs
addikt
az indoklásod okés, de 4:3-ban is csak 3 megapixelel dolgozik a free verza,ezért kérdeztem,hogy a pro tudja e - a 16:9-et és a telefon pixeleit kezelni ez a fontosabb mert nem 3 m.pixeles a telóm. Kozben megkaptam a választ,köszönöm a segítséget !
(tudja kezelni a telefon maximális felbontását a pro )
-
viktorhu
veterán
Köszönöm! És akkor ezt a handshaking-et tudja valaki, hogy kompatibilis-e a Qualcomm QC és az MTK Pump Express között? Nem találok róla semmit, de hátha próbálta már valaki.
Pump expresshez vennék gyorstöltőt, de QC certified-ot lehet mindenütt kapni - szóval ha kompatibilis, akkor van nagy választék, ha nem kompatibilis, akkor gyakorlatilag csak a mobilok gyári töltői léteznek hozzá.
-
-
zolipapa66
tag
A vernee már szóba került, és lesz több készülék is. pl Apollo lite
-
ZolkoW
őstag
ezzel csak azt akartam mondani előbb, hogy a redmi1-2 az relatíve nagy telefon a kijelzőjéhez viszonyítva, más szóval pazarló az előlappal. a Moto meg nyalván kompaktabb. de ha a R2 még belefér, akkor szerintem bele kell hogy férjen egy kompakt 5-ös is, még ha távolabb is lesz a sarok a hüvelykujjnak.
egyébként kevés 5.5 colos telefon volt a kezemben, én azt nem értem, hogy a lenti kezelőgombokat miért teszik olyan távol egymástól. az oké, hogy a kijelző bal felső sarka már messze van, ez ellen nehéz tenni. de hogy a menü/alk.váltó gombot ne érjem el, az elég béna.
-
ZolkoW
őstag
tudom, hogy a kijelzőméret is számít, nem csak a külső méretek, de utóbbiban a régi redmi pont akkora, mint az mi4-esem, és utóbbiban 5"-es kijelző van.
a választ logikailag a kérdés feltevőjének címeztem
a Moto gondolom a lekerekített hátlap miatt extra kényelmes kézben, amit átérzek, cserébe én meg azt nem szeretem, ha billeg az asztalon.
-
beg
veterán
4,7-ben mini erőmű
helio p10
"From what we have learned about the phone, the ZUK Mini will come in two variants both with a 4.7-inch 1280 x 720 display. The phones will come with options of either 2GB RAM and 16GB memory or 3GB RAM 32GB memory." [link]
-
citkar
addikt
Nem tűnt fel, hogy én is csak kérdeztem?
Szerintem kár húzni az emberek agyát a B20-szal, gyakorlatilag semmi sem utal rá, hogy lesz benne, eddig is áradoztak minden jóról és eddig sem volt sosem. Bemutatták Európában ugyan, mert később terjeszkedni akarnak erre fele is, ebben nincs újdonság.
Aztán, ha mégis lesz benne örülhetünk, hasznos lenne, de én semmi érdemleges erre utaló infót nem olvastam, így kár erről álmodozni egyelőre. -
ZolkoW
őstag
én inkább azt nem érzem, hogy a sz*r kis kompaktok miért kullognak még mindig gyakran egy jobb telefon fotómasinája mögött.. nem így kéne lennie, de szerintem így van. Ha azoknak a képeibe belenagyaítasz, ugyanúgy olajfestmény. de legalább néha a színek is pocsékak, egyébként ez zavar legjobban a telefonos képekben is, szóval nálam kb. itt a választóvonal: vannak a tömeg-rózsaszín-fátyolosak, meg vannak a normális színűek. a fenti OPO (vagy milyen) képen szerintem jók a színek, félsiker. az élességgel sincs bajom, szóval nekem megfelel. a csúcs Samuk egy ideje olyan képeket lőnek, hogy én már nem kötnék beléjük, persze ettől másnak lehet kevés.
-
dlaj
őstag
Tulaj és ahol még kapható, de van itt még másik verzióban is. Egyébként én sem rendeltem meg. Itt írtam, hogy miért.
-
csubuka
addikt
Értem. Ideje lenne már valami márkás kínai telót vennem amúgy. De az Uki jó
Mindig ez a kísérletezgetés... U7Pro van a családban, az egész jó darab, nekem jobban tetszik, mint a konkurens X6-os Dogi. De az Uki árban tényleg elől járó nagy akksis szerkezet és szerintem tényleg megy a gatyafelkötés Ukiéknál, hogy normális termékeik legyenek. Egy esélyt kap lehet akkor. *Ahogy nézem a tinyról célszerű okospostával.
-
-
IldiH
tag
Hoppá, várj csak, igen, kérdezted, válaszoltam. Konkrétan a naviban totál legyőzi a THL-t. Amíg ahhoz külső gps-t kellett használnom túrázáshoz, a K4000 simán (Wifi és net nélkül) centire pontosan mutatott az erdőben mindent. A fotói is százszor szebbek, mint a THL-é.
Ja, egész nap ment a locus + gps + fotóztam és úgy fogyott belőle 3%. (mondjuk sim kártya még nem volt bent) -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged