-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Köszi a tippet, megpróbálom (ugyan is ez a feleségem telója és most nincs nálam). Viszont nincs sok kép rajta, kb 50 db meg egy 5-10 kamerával készített videó. Zene meg egyáltalán nincs. Viszont emlékeim szerint már ezzel is próbálkoztam, hogy törlöm a galéria adatait, de mivel nem tudom pontosan, megpróbálom megint.
Task killert nem használunk, csak a stock Android fut a gépen...
Update: Közben felhívtam a feleségem és megcsináltattam vele a Galéria adatok és gyorsítótár törlését. De amint visszalépett a galériába mintha misem történt volna, a telóval készített képek továbbra is ott vannak, de azon kívül semmi új. Mindenesetre várunk még, hátha "észhez jön", de furcsa az, hogy gyakorlatilag változatlan maradt a galéria állapota.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest