- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #129961 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor bogarászok...
-
zex
aktív tag
válasz
b0bcat #129936 üzenetére
b0bcat hozzászólásán megakadt a szemem! Hogy van az hogy a Xiaomi Redmi 4A ilyen "olcsó" magyar garival? Kb ennyiért tudnám külföldről is megvenni és akkor még nem beszéltünk a vámról meg a várakozási időről...
lletve tapasztalatok vannak-e ezzel a telefonnal? Gyakorlatilag egy alap telefonnak kellene (Facé, Viber, Watsapp, Gmail futtatására). Gondolom ez nem okoz neki problémát.
Illetve a fényképek minősége is remélem hogy a 20-30eFt-os noname kínai gyártókétól azért valamelyest jobb. Ugye?
-
zex
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #129893 üzenetére
Egyelőre nem, mert próbálok a kínaiakkal megbirkózni, ugyan is még garis a telefon. De olyan komoly ötletekkel állnak csak elő, hogy küldjem vissza Kínába, vagy visszaadnak 15 USD-t amit az ő honlapjukon tudok levásárolni... :S Egyik megoldás sem nyerte el a tetszésemet!
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Van egy Oukitel K400 PRO kínai csodám. Pontosabban a feleségemé..
Kicsivel több mint 2 hónapos, és a front kamerája nem működik. Lehet hogy már a kezdetektől nem is ment, nem volt használva ez a rész annyira. A lényeg, hogy próbáltam visszaállítani gyári adatokra, nem segített. Egyik telepített alkalmazás sem tudja kezelni ezt a kamerát...
Készítettem egy videót is a hibáról:
https://www.youtube.com/watch?v=OYTajFU_5v8
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Bízom benne, hogy nem hardveres eredetű a hiba és hogy szoftveresen valahogy megoldható a javítás!
-
zex
aktív tag
Köszi a tippet, megpróbálom (ugyan is ez a feleségem telója és most nincs nálam). Viszont nincs sok kép rajta, kb 50 db meg egy 5-10 kamerával készített videó. Zene meg egyáltalán nincs. Viszont emlékeim szerint már ezzel is próbálkoztam, hogy törlöm a galéria adatait, de mivel nem tudom pontosan, megpróbálom megint.
Task killert nem használunk, csak a stock Android fut a gépen...
Update: Közben felhívtam a feleségem és megcsináltattam vele a Galéria adatok és gyorsítótár törlését. De amint visszalépett a galériába mintha misem történt volna, a telóval készített képek továbbra is ott vannak, de azon kívül semmi új. Mindenesetre várunk még, hátha "észhez jön", de furcsa az, hogy gyakorlatilag változatlan maradt a galéria állapota.
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Android 5.1-es rendszeren a képgalériával vannak gondjaim...
Három telón is ugyanaz a hiba (Oukitel U7Pro, Oukitel U8, UMI Rome), hogy amikor a régi telóról átköltözök az újra, majd a fényképeimet is átmásolom az SD kártya DCIM/Camera mappájába, azok a képek az alap android Galériájában nem jelennek meg, csak amit a telóval lövök, pedig fájl szinten ott vannak.
Próbáltam a QuickPic galériakezelőt is használni, de érdekes módon ez sem akarja alapból megjeleníteni a DCIM/Camera albumot, csak úgy tudom előcsalogatni, ha a rejtett elemeket is megjelenítem. De ezt meg minden indításkor meg kell tennem, mert nem jegyzi meg a beállítást! :S
Van valami ötletetek, hogy ezzel mit tudok kezdeni? A régebbi Android (4xx verziók) galériakezelője sokkal jobb volt ezek szerint...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest