- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
outdoor #133386 üzenetére
Engem a telefon szelessege es a hossza erdekel, a vastagsaga, ha 2 cm alatt van mar egyaltalan nem erdekel, hogy mennyi. Inkabb legyen vastagabb a keszulek, de nagyobb akkuval.
Alapvetoen 5 col koruli, ami nekem jo, bar letezik 14x7 cm koruli (csak kicsit nagyobb) 5,5 colos, de keves, a szelesebb es hosszabb pedig kenyelmetlen. -
Wolfskin
őstag
válasz
outdoor #133287 üzenetére
úgy emlékszem azon kívül semmi. de az annyira katasztrofális volt, hogy egyszerűen képtelen voltam használni. a fehér háttér kisüti a szemem, az összekuszált menük, a felismerhetetlen ikonok.... visszarakattam rá a kitkatot, de a! semmivel sem lett jobb, b/ egy hét alatt minden tiltás ellenére visszamászott rá a 6-os android (kitette g akkor figyelmeztetést, hogy óhatatlanul is hozzáért az ember. az meg se bezárni, se tiltani nem lehetett. naponta kétszer lett volna kedvem falhoz vágni, olcsóbbnak találtam, ha beteszem a fiókba és akkor vettem egy evolveo Q4-et (amiről már szintén írtam valahol egy félé oldalt, hogy miért szar, de annak a hibáinak 99%-a tervezői ostobaság)
a note 4-en jobb volt a kamera (sokkal) és a knox, meg az utolsó amin volt infra, meg sd kártya hely (az 5-ben nem volt). vettem hozzá Amerikából egy ghostek atomic vízhatlan tokot is pedig.
talán megoldás lehetne megrootolni és note 7-es romot tenni rá, azon van sötét téma. amennyire szertettem és jó telefonnak tartottam a note 3-at annyira gyűlöltem a 4-est. végül is utólag belátom, hogy kicsit túlreagáltan, végül is nem is a készülék dühített föl, hanem a mérhetetlen emberi ostobaság, amit a marketingesek fejlődés címszó alatt letolnak a torkunkon. tudod, amikor se pénzed, se ötleted fejleszteni, de muszáj mást eladni mint addig, akkor kicsit szétbarmolod, és eladod a változást.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
outdoor #117724 üzenetére
Nekem most volt a kezemben egy ilyen ennyiért ingyen van szvsz. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a hátlapja mint a tak0ny... elég csúszós, valami tok mindenképpen kell, de a gps elég jó, a wifi stabil, az akksija egész jól bírja, a használója messze menőkig elégedett vele. EU raktárból 22ben megáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged