Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dlaj

    őstag

    válasz motoflug #117506 üzenetére

    Volt egy érzésem, hogy ezt nézted ki. Már rá is akartam kérdezni, de megelőztél.
    Én is nézegettem, de aztán mégsem mertem megrendelni, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett volna gond, meg ugye ott a PayPal. De aztán mégsem. (Meg nem akartam heteket várni, és áfát fizetni, aztán itthon vettem egy használt telefont.)

    És talán pont az általad említett reviews miatt döntöttem úgy, hogy nem veszem meg. Ugyanis azok nagy részben csak érdeklődők kérdései, és nem vélemények a telefonról, vagy a webshopról. És az értékelés pedig hazugság.

    Hogy alá is támasszam: az oldalon, amit linkeltél, megtalálod az én kérdésemet, és a rá kapott választ. Amire "adtam" én öt csillagot. Érdekes, mert én véletlenül sem csillagoztam a válaszukat, sőt, az oldalra a kérdés után még csak nem is kattintottam, ugyanis már az emailükben elolvastam a válaszukat.

    Íme.

    Egyébként érdekes, hogy van itt egy másik olyan telefon, egy kicsit drágában. Azt hiszem ez nem a koreai változat antennával, és talán multilang lehet. Nem tudom, mert nem hasonlítottam össze. Az biztos, hogy drágább.

    Maga a LG G Pro 2 nagyon tetszik (pláne ennyiért), és lehet, hogy egyszer be is rendelem innen, vagy az ebay-ről, ha lesz kidobandó 50.000 forintom. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák