- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
motoflug #117506 üzenetére
Volt egy érzésem, hogy ezt nézted ki. Már rá is akartam kérdezni, de megelőztél.
Én is nézegettem, de aztán mégsem mertem megrendelni, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett volna gond, meg ugye ott a PayPal. De aztán mégsem. (Meg nem akartam heteket várni, és áfát fizetni, aztán itthon vettem egy használt telefont.)És talán pont az általad említett reviews miatt döntöttem úgy, hogy nem veszem meg. Ugyanis azok nagy részben csak érdeklődők kérdései, és nem vélemények a telefonról, vagy a webshopról. És az értékelés pedig hazugság.
Hogy alá is támasszam: az oldalon, amit linkeltél, megtalálod az én kérdésemet, és a rá kapott választ. Amire "adtam" én öt csillagot. Érdekes, mert én véletlenül sem csillagoztam a válaszukat, sőt, az oldalra a kérdés után még csak nem is kattintottam, ugyanis már az emailükben elolvastam a válaszukat.
Íme.
Egyébként érdekes, hogy van itt egy másik olyan telefon, egy kicsit drágában. Azt hiszem ez nem a koreai változat antennával, és talán multilang lehet. Nem tudom, mert nem hasonlítottam össze. Az biztos, hogy drágább.
Maga a LG G Pro 2 nagyon tetszik (pláne ennyiért), és lehet, hogy egyszer be is rendelem innen, vagy az ebay-ről, ha lesz kidobandó 50.000 forintom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest