-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogyisnem
tag
Szervusz(tok)!
Annyira nem sötét annyira a kép. A GPS végül magára talált, pedig fele annyi holdat lát mint az S3. Az akku így este 8 felé ment csak 50% alá. Mint kiderült gyárilag rootolt a készülék, nem is értem hogyan! Adatkapcsolat 4 nap alatt 50 megát evett meg (2 gigás csomag) ennek fele véletlenül Play Store volt.
Leszedtem a fóliavédő fóliát így a touch is jobb lett, valszeg szoftveresen lehet még javítani rajta. A Bluetooth A2DP funkciója a gagyi autórádiómmal jól passzol, ki tudom választani, hogy az A2DP átvitelt, vagy a kihangosítót vegye figyelembe, jobban konfigurálható mint más droidos telefonnal. Navigációs szöveg alatt a zene elhalkul, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. A kijelző fényereje félgázon is erősebb mint az S3-nak fullon. Néhány felesleges háttérfolyamat kilövésével érezhető sebesség növekedést sikerült elérni. Az antutu persze kíméletlenül megmutatja a két készülék közötti difit. Ez persze a vételárban is megmutatkozik.Az árra visszatérve. Ahhoz a kellemetlen emberfajtához tartozom aki gombokért High-End kategóriát akar. És ez valahol jól is van.
nálam a 60 ropi a lélektani határ egy készülék beszerzésénél. Végül 50 ropiért vettem meg ezt. Nem hiszem, hogy ennyiért kaptam volna jobbat, de nagyobbat biztosan nem. A kínai beszerzés maceráját pedig nem hiszem, hogy el tudtam volna fogadni. Így maradt a hazai beszerzés, így gari is van rá.
Összefoglalva:
Habár a hosszútávú megbízhatóságáról még nem tudok beszámolni, az a benyomásom, a készülék megéri az árát. De nem többet és nem is kevesebbet.Beszéltem: Kérdezzetek
Tibor -
Zeki
nagyúr
-
-
Igen, azért is írtam, hogy kamu... sajnos a Lenovok esetén is megjelentek szépen a klónok... mert azért a neve mégis jól cseng... aztán rácsapnak mint légy a tkny-ra...
Sajnos egyet értünk: a klónok háborújátol mentsen meg minket az Erő...(#61437) EG0
Na azt a szerb lenovoshop-ot megkukksizom este. -
EG0
aktív tag
A nemzetközi Lenovo ROM, ami még magyarul is tud, mindenesetre szintén gyári, nem egy buherált ROM. Úgy tudom egyébként, Szerbiában hivatalosan is van, az pedig mégiscsak Európa.
-
Komplikato
veterán
-
FatalEror
addikt
-
emiki6
veterán
Nem nekem lesz...
Igények:
- legyen viszonylag jó fényképezője (5-8 megapixeles)
- első sorban telefonálásra
- legyen jó minőségű és megbízható
- Nem kell, hogy "csúcs" hárdver legyen benne
- Legyen érintőképernyős
- kb 4(-5)"-os legyen
- Legyen androidos
- mobilnet, gps, wifi
- legyen jól látható külső fényben
- Bruttó 40-60 ezer forint között legyenKb. ennyit tudok most mondani. Tudom a kört nem nagyon szűkítettem le.
-
Jim-Y
veterán
Sajnos nem magamnak lesz a telefon, így a külföldről való rendelés nem játszik, csak a magyarországon (szolgáltatótól, gsm boltból, webshopból) elérhető modellek játszanak:/ Ezzel a kitétellel tudnátok ajánlani valamit? Maguktól az ALCATEL one touch 918D -t nézték ki, ha nem jön más/jobb ajánlat, akkor szerintem ezt veszik meg, ellenben már alig elérhető.
-
Kopi_52
csendes tag
Köszi, de ma már több órát túrtam a keresőben,.. a needromon is... mintha ez a tipus nem is létezne... ez egy Iphone 5 klón... több ilyen is létezik, de így hogy Alps 5I nem... ezért kértem a segítséget, hátha valaki találkozott már vele, vagy tud hozzá valami konkrétumot.
-
RVR400
veterán
-
-
Cpt. Flint
tag
"Valszeg Áfás számlát sem tudna róla adni."
nem vagy valami jóindulatú, ezt el se olvastad ezek szerint? (bár igazad van, végül is nem az van leírva, hogy ÁFÁ-s számlát ad, csak az, hogy a számla 27% ÁFÁ-t tartalmaz).
amúgy ez az ujgsm még mindig bizalomgerjesztőbb (normális leírások, ÁSZF stb.), mint a partnero; pedig attól is vásároltak már sokan. -
Bferibörs
addikt
valszeg más dolog, pld. a lenovó felhívja a figyelmet, hogy mo-n telefont nem forgalmaz így nem is javít.
viszont hazai forgalmazóink kötelezve vannak a termékeik garis javíttatására-ha ezt nem oldja meg,nem forgalmazhatja a terméket,-az persze más kérdés,hogy oldja meg.pld. ha kifut a 30 napos javítási határidőből kötelezik a termék árának vissza fizetésére vagy cseréjére.
-
Cpt. Flint
tag
azért ez nem ilyen egyszerű (pontosabban szerintem sokkal egyszerűbb). én a kereskedővel kerülök szerződéses viszonyba, azaz a jótállást neki kell biztosítania. az, hogy ezt hogyan teljesíti, nem az én problémám; viszont a jogszabályok őt kötik. ehhez nem írnak elő feltétlenül országos szervizhálózatot.
legfeljebb ő tovább érvényesíti a garanciaigényét afelé, akitől ő vette (ha magánimportban hozta be mondjuk ő is). gondolom ez benne van a nyereségében. -
-
Cpt. Flint
tag
én nem annyira a boltot ajánlottam, hanem a telefont, amit Mo-on lehet kapni (máshol is, a partnero gsm-nél 9eFt-tal olcsóbban is) és nagyjából megfelel az igényeknek. egyébként meg miért ne adna hivatalos garanciát?
-
rantotta
csendes tag
"Itthon MÉG nem sok lehetőség van.
Az antelife.com itthon is csinál lerakatot, na majd akkor lesz.
Addig
Samsung, LG, Sony,.Alcatel, Prestigio lehet.
Hogy ezekből melyik jó, passz. Nem ismerem őket."Samsung, LG, Sony,.Alcatel, Prestigio: mégis, ezek közül valamelyik ismert valaki által?
Pl. edigital behoz 86 találatot dual sim-re. -
aytukabozs
addikt
A K-touch szerintem nem noname.
Hosszú évekig a CHINA MOBILE kínálatában folyton ott volt a brand, de aztán agyonnyomhatták a versenytársak mert idén már indiai színekben versenyeznek, főleg feature phone kategóriában.
Bár a terméktámogatás hiánya végülis egy pixisbe teszi őket a noname telókkal. -
kmarci25
veterán
Vagy comebuy-os Xiaocai. Erre még vám sincs, mert a német raktárból jön. Apropó szerintetek mi az eltérés a Xiaocai X9 és a a Xiaocai X9S között? Azt látom, hogy az egyik MTK6589, a másik meg MTK6582, de ez a gyakorlatban, használat során mit jelenthet?
-
EG0
aktív tag
Oké, ez tény. Ráadásul itt is 5 mpx-t írnak ZOPO-ra.
-
poffsoft
veterán
azok, jó noname-k
Picit feljebb DOOGEE VOYAGER DG300Sajna a lenovo pont annyival drágább, mint amennyit nem vagyok hajlandó fizetni a rászitázott logoért.
zte meg so-so... Kap rendesen hideget-meleget... -
Mobildeck
tag
látom pont jókedvedben vagy, mire fel ez a kedves hangnem?
majd ha tudsz egy értelmes hozzászólást adni, azt megköszönöm, a fikázást, nyáladzást meg tartogasd máshova kérlek.a kérdésem csak az lett volna, hogy vajon mire lehet számítani az antelife-os presellekkel kapcsolatban.
szövegértés - CineDOG1 1-0 -
RVR400
veterán
Aliexpressen megbízható eladónél 277 USD körül van. Az kb 81-re jön ki ÁFA-val, stb-vel.
Ehhez képest nem éri meg Bár nem tudom, hogy ez mennyire tiszta.
-
Én már az 512MB-nál is írtam, hogy vastagon el lehet azzal lenni. Igaz, nem szoktam televerni a telefont mindenféle programmal (főleg nem játékokkal), és nincs 4-5-6 "asztal" a launcher-en (2 elegendő számomra) és nincs 30-40 widget sem kirakva. Mégsem vettem észre az állandó újratöltögetést...
A mostani Amoi már eleve 1GB-s és a free ram widget szerint most is van valami 530MB üresen. Persze ha elindítom a Böngészőt, akkor lejeb esik a szabad ram, de amikor már nincs rá szükségem, akkor kilövöm... A PC-n sem szoktam nyitva hagyni a Firefox-ot, ha tudom, hogy nem kell a továbbiakban (pedig 8GB ram van a masinában, szóval elférne!
)
-
zero977
tag
Igen, de kinéztem még a Lenovo P780-t (245 dollár), meg a ThL W8S-t (229 dollár), ezek nem sokkal olcsóbbak, és csak négymagosak. Az a kérdés, hogy a ZOPO márka meg a 8 mag ér-e 259 dolllárt. Én a 4 maggal is maximálisan meg voltam elégedve, de ha ilyen kicsi az árkülönbség, miért ne a többet válasszam. Kivéve, ha van valami indok.
Igazából fogalmam sincs melyiket rendeljem, idáig Thl W8 volt, de azt most megvették tőlem, és sűrgősen kell egy mobol
-
citkar
addikt
Mindent nem néztem végig, mert hát ide úgy se postáznak tudtommal.
Szimplán nem iszok előre a medve bőrére, akkor lesz biztos, ha kifizetted és kezedben a telefon. De ha drágább is lesz, nem muszáj itt vásárolni és mint írtam, a kínálat bővülése (mármint a vásárlás helyének a több lehetősége szempontjából) mindenképp jó, aztán meglátjuk. Összességében örvendetes lenne, ha tényleg nyitna itt egy raktárt és üzletet.fateless (#59595):
Igen. Nekem fura, hogy egy adott "telefonházba" eleinte 6589, majd 6589T, ezt követően 6582 SoC került, és most többen 6592-t raknak bele. Több gyártónál láttam ilyet és a telefon elnevezése is majdnem (vagy néhol teljesen) ugyanaz. -
raulicio
senior tag
Amúgy én is pont ezen gondolkoztam, hogy sokkal jobban járnánk, ha egy olyan eus országból szállítanának ahol jóval alacsonyabb az áfa mint nálunk. HA nem is luxemburgbi 15%-al, de a 19% német áfával már kiegyeznék.
A spanyol lerakatban, a Lenovo S650 pl 19%-a drágább mint a rendes webshopjukon és 21% a spanyol áfa...
-
vampire17
addikt
Gondolom hogy az ar azert ugyanaz mindket esetben, mert eloszor hozzajuk megy (a kinai meg az olasz raktarbol is) es onnan postazzak ki a cimre igaz?
Ez is jol hangzik:
Guarantee
All products sold by GrossoShop a warranty of 24 months.
The warranty is available directly from us. We rely on a team of technicians able to repair the terminals. We have availability of spare parts of all devices in the catalog.
Even if you have purchased from us and you have a problem with your smartphone or tablet, you can contact us on Live Chat or email, we describe the problem and send you a quote for the repair. Decide, then, if you send your device to our repair center in Italy!
-
icemad
nagyúr
-
raulicio
senior tag
az én dx csomagom meg sem érkezett. Először még sajnáltam is őket, hogy biztos a posta nyúlta le vagy valami, de a disputra csak egy zavaros kamu szöveggel jöttek, hogy gond volt a kínai postával de várjak 10 napot és biztos megjön. Persze claim lehetőségem meg csak 9 napi volt. Vártam amíg lehetett aztán ment a claim, azóta is jön a csomag...
Bár vannak csodák, valakinek szeptemberi csomagja jött mostanában....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged