Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zero977
tag
Igen, de kinéztem még a Lenovo P780-t (245 dollár), meg a ThL W8S-t (229 dollár), ezek nem sokkal olcsóbbak, és csak négymagosak. Az a kérdés, hogy a ZOPO márka meg a 8 mag ér-e 259 dolllárt. Én a 4 maggal is maximálisan meg voltam elégedve, de ha ilyen kicsi az árkülönbség, miért ne a többet válasszam. Kivéve, ha van valami indok.
Igazából fogalmam sincs melyiket rendeljem, idáig Thl W8 volt, de azt most megvették tőlem, és sűrgősen kell egy mobol
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest