-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fater38
tag
válasz
KurtCobain #60628 üzenetére
Őszintén szólva az áfa fizetésén átsiklottam.
-
Fater38
tag
Nos én arra értettem ,hogy nem vennék olcsóbb telefont Kínából,hogy annak akinek nincs sok pénze vagy nem akar költeni sokat telefonra,ne keljen aggódnia,a vám,az áfa és úgy általában az egész procedúra miatt.A régi allview telefonokat nem ismerem,a véletlen hozta,hogy most egy ilyen márkájú készülékem van(P5 Quad),de megmondom őszintén az elmúlt fél év alatt semmi negatívumot nem tudok mondani róla.Simán van olyan minőségű mint a "régi" Zopo vagy Huawei telefonjaim.
Nem utolsó sorban két év garanciát adtak rá. -
Fater38
tag
Hátha találtok egy-két érdekességet.
-
Fater38
tag
válasz
gabranek #59633 üzenetére
Szia!
Ezt a típust nem ismerem,de nekem egy Allview P5Quad van és maximálisan elégedett vagyok vele.Összeszerelése is rendben van anyaghasználat is.Ezt például a kamera miatt vettem és nem csalódtam,gyönyörű képeket csinál. Support is van a telefonjaikra stb.szerintem vedd meg nyugodtan,
próbáld meg kideríteni,hogy ki-hol gyártja,mert tuti ,hogy átcímkézett modell,az enyém eredetileg Xolo Q800 vagy Polytron W7450 és még ki tudja hány típus,amiről elég sok leírást találtam és persze sok főzött romot is-egyik jobb mint a másik(szerintem).
Csalódni biztos nem fogsz .
Üdv. -
Fater38
tag
Bocs,hogy beleszólok,a Zopo-m is 86-tal kezdődik.Szerintem a Cubot is.
-
Fater38
tag
Üdv Fórumozók!
Nem tudjátok véletlenül,hogy az Android(pl.4.1.2)hol tárolja azokat a kis képeket amelyeket először felkínál egy kapcsolathoz beállításra?Nálam 12 képet kínál fel,vagy a fényképezőt.Azokat a képeket szeretném szerkeszteni illetve kipótolni-bővíteni.Ja és ott azon a helyen hagyni.
Köszönöm.
-
Fater38
tag
válasz
cappa72 #58409 üzenetére
A választ köszönöm,megfogadom amit írtál.Egyébként csak azért foglalkozom az eredeti rom mentésével mert még garanciális a telefon,viszont a lengyelek kicsit lebutították a romot,ezért szeretném az eredeti Xolo romot rátenni,sőt arra van frissítés is,és elég sok jó főzött rom van hozzá.
-
-
Fater38
tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a topikot,mert érdekelnek ezek a telefonok.A "régi" ZP100 -as telefonomnál sok hasznát vettem ennek.
Most sikerült beszereznem egy újabbat-Myphone Next néven fut,illetve Allview P5 Quad néven is.
Cappa mester írását követve sikerült menteni Mtkdroidtools-al a romot,sőt a root is meg maradt.
Próbaképpen betöltöttem Flashtool-ba a kapott scatter file-t és ez az üzenet fogadott.
Valamint a flashhtool így néz ki.
Kérdésem az lenne,hogy így is neki merjek állna a rom frissítésnek,mert van hozzá jó pár darab,vagy valami nem stimmel?
Ezek ellenére a Flashtool vissza tudja állítani a mentett romot?Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged