- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hungobungo
senior tag
válasz
poffsoft #65391 üzenetére
Figyelmeztető jelek:
- 10138 pont Antutun (túl kevés egy mtk6589esnek)
- a ZTE V987 s a modell neve a screenshotokon - a v987 nem is így néz ki, mincs is "s" jelű
- a ZTE v987 nem 4.7"-os, hanem 5"-os - gondolom, vonalzót már nem tudtak mellé hamisítaniMintha régebben xiaomi hamisítványok lettek volna ugyanilyenek....
Amúgy igen, ez ugyanaz csak huawei 3C L-nek hazudja magát:
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Ascend-honor-3C-L-customized-Android-4-2-smart-phone-MTK6589-Quad-Core-1G-RAM/1689213465.htmlEz meg vmi daxian, talán ez az igazi "márkája", persze nem stimmelnek a paraméterek itt sem:
http://www.aliexpress.com/item/Daxian-5s-4-7-IPS-HD-display-MTK6589-Quad-Core-1G-RAM-4G-ROM-3G-GPS/1708887287.html -
RVR400
veterán
válasz
poffsoft #65393 üzenetére
Jah, most néztem végig igazán a képeket. Már azokból is tisztán látszik, hogy kamu. Láttál egyáltalán valahol hasonló típusszámú és kinézetű ZTE-t?
Na mindegy, végülis remélem, hogy szerencséd lesz, és visszajön valamennyi pénzed legalább. Jah, escalate utána az ali első körben felajánlja, hogy 20%-ot visszatérít visszaküldés nélkül.(#65394) b0bcat: Mali 544MP, 4.9-es kamera mikor 8-nak illene lennie, ha már nem 967-ről van szó, de kinézetre sincs ilyen ZTE sehol, és a V987S-re még a gúgli sem ad ki semmi hiteles találatot.
-
hungobungo
senior tag
válasz
poffsoft #65347 üzenetére
Szia,
aliexpress-en lezártad már a rendelést? HA MÉG NEM, NE HAGYD MAGAD! Indíts panaszt: Open dispute, ott jelölj be mindent ami ráillik az esetedre, írd le 2 mondatban hogy a telefon az eladó szerint ilyen volt, ehhez képest te ezt és ezt kaptad, meg hogy fake zte is volt, és "full refund"-ot kérj. Csatolj screenshot-okat a programokról, amik kiírják a telefon tulajdonságait.
SOHA NE kérj partial refund-ot (részleges visszatérítés), ne is fogadd el, ha véletlenül válaszolna az eladó, mert akkor azt várná az Aliexpress is, hogy visszaküldöd.
Mivel ilyen esetben mindig visszaadja az Aliexpress a pénzed, az eladó valószínűleg még válaszolni sem fog, mert tudja hogy szart adott el, a dispute process 4 nap alatt a te javadra le fog zárulni, legalább lesz egy gyenge telód ingyen
JÓTANÁCS: SOHA DE SOHA NE ZÁRJUNK LE EGY VÁSÁRLÁST SEM AZONNAL! -
tihibaby
senior tag
válasz
poffsoft #55459 üzenetére
Az emmc elvileg a flash memória,de hogy az alkalmazás mire szolgálhat,passz.
Viszont az biztos hogy egy régebbi egy magos telóm után,én is feltettem a Jiayu G3S-emre a NoFrills-t,és míg a régi telóval nagyon jól működött a program,addig a Jiayut teljesen megbolondította.
Belassult,furán viselkedett,és az Antutuban feleannyi pontot ért el,mint nélküle. -
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft #55150 üzenetére
Még mindig probléma van a batteryvel:
Szintén a rádiós egység eszik meg ykb. 60%-ot.
Kicseréltem az akksit, teljes feltöltés után kb. 5 óra alatt fogyott 10%-ot (ez tökéletes eredmény lenne), de ekkor felébresztettem, megnéztem a statisztikákat, visszament készenlétbe, viszont ezután óránként fogyott megint 10%-ot.
Tehát nem az akksi hibája, a telefonnal van valami.
Én is észrevettem, van olyan, hogy a készenlétben szépen felmelegszik a telefon (akkustat mutatja a hőfok emelkedését is), de az android statisztikák szerint semmi nem "futott", a telefon csak pihent.
Akkuzabáló folyamatot sem találok a statisztikában.Valami tipp, merre tovább? Mi lehet a nyűgje?
-
válasz
poffsoft #55145 üzenetére
Nekem a WakeLockDetector segített, hogy pár akkuzabáló programot kidobjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest