- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizse
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag keskeny(kb.65mm), gorilla glassos üveggel telefont keresek max. 60e. körül.
Tudnátok ajánlani olyat ami már többeknek bevált?
Jiayu 5 nagyon tetszik, de sok véleményt nem találtam róla.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Mizse
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani hasonló kinézetű telefont mint a ZOPO ZP980.
Leginkább a hátsó kamera elhelyezés a fontos.Kösznöm!
-
Mizse
csendes tag
Köszönöm a segítséget!!!
-
Mizse
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég láma kérdésem lenne. Van Pandawill-en 351 pontom, ami azt jelenti, hogy $3.51 dollár kedvezményem van. Ezt hogy tudom érvényesíteni vásárlásnál? -
Mizse
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, hogy mit gondoltok az alábbi telefonról?
Hasonló árkategóriában lehet találni ilyen tudású telefont? A képernyő mérete lehet kisebb is.
Játékra nem használnám.
A lényeg igazából az, hogy ha nem tetszik akkor még el tudjam adni legalább az árában.A válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!MM
Link:
http://www.geekbuying.com/item/Star-N8000-5-5Inch-IPS-QHD-Screen-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-SmartPhone-1GB-4GB-8-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Air-Gesture---Black-323784.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged