- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogyisnem
tag
válasz
KurtCobain #65626 üzenetére
Oké vettem, nem offolok itt. Bár kínainak kínai :-D
-
dehogyisnem
tag
Szia Somé. Ugyan nem pont ez a topik. De pillants rá a wayteq talk 5h fórumaira. Én sima S-t cseréltem le rá. Az SIII-at csak a fényképező rész miatt tartom meg. Nekem nagyon bevált. Ugyanúgy használom ahogy te is szeretnéd. Adat + telefon két kártyával. kérdezz nyugodtan.
-
dehogyisnem
tag
válasz
svgyula #61843 üzenetére
Szia!
Egyik fórumtárs érdeklődött a típusról én meg nekiláttam összefoglalni a tapasztalataimat. Próbáltam objektív maradni, helyenként nem sikerült"Fikázni jó, hollárihollárihó" Mint később írtam, a GPS megoldódni látszik.
Hogy miért nem választottam jobban támogatott (fórumokban kitárgyalt) készüléket? Látatlanban a föld túlsó oldaláról postázott kütyükben nem bízom meg annyira, ezt meg valakinél láttam és megtetszett a mérete meg az ára is. Választhattam volna egy NOTE3-at is + 1 kilóért, de nyilván nem kell magyarázni miért nem azt vettem meg.
Amúgy mivel nem találtam neki való fórumot ezért csatlakoztam be ide.....
beszéltem:
Tibor -
-
dehogyisnem
tag
Szervusz(tok)!
Annyira nem sötét annyira a kép. A GPS végül magára talált, pedig fele annyi holdat lát mint az S3. Az akku így este 8 felé ment csak 50% alá. Mint kiderült gyárilag rootolt a készülék, nem is értem hogyan! Adatkapcsolat 4 nap alatt 50 megát evett meg (2 gigás csomag) ennek fele véletlenül Play Store volt.
Leszedtem a fóliavédő fóliát így a touch is jobb lett, valszeg szoftveresen lehet még javítani rajta. A Bluetooth A2DP funkciója a gagyi autórádiómmal jól passzol, ki tudom választani, hogy az A2DP átvitelt, vagy a kihangosítót vegye figyelembe, jobban konfigurálható mint más droidos telefonnal. Navigációs szöveg alatt a zene elhalkul, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. A kijelző fényereje félgázon is erősebb mint az S3-nak fullon. Néhány felesleges háttérfolyamat kilövésével érezhető sebesség növekedést sikerült elérni. Az antutu persze kíméletlenül megmutatja a két készülék közötti difit. Ez persze a vételárban is megmutatkozik.Az árra visszatérve. Ahhoz a kellemetlen emberfajtához tartozom aki gombokért High-End kategóriát akar. És ez valahol jól is van.
nálam a 60 ropi a lélektani határ egy készülék beszerzésénél. Végül 50 ropiért vettem meg ezt. Nem hiszem, hogy ennyiért kaptam volna jobbat, de nagyobbat biztosan nem. A kínai beszerzés maceráját pedig nem hiszem, hogy el tudtam volna fogadni. Így maradt a hazai beszerzés, így gari is van rá.
Összefoglalva:
Habár a hosszútávú megbízhatóságáról még nem tudok beszámolni, az a benyomásom, a készülék megéri az árát. De nem többet és nem is kevesebbet.Beszéltem: Kérdezzetek
Tibor -
dehogyisnem
tag
Helló Uraim!
Wayteq Talk 5H Tapasztalatok
Vettem egyet mert a látásom már nem a régi, ez meg már csak elég nagy
Dual sim meg kell, h ne kelljen két kütyüt hordanom magammal. Más kérdés, h most is két készüléket használok. Ebbe mobilinternetes kártyát tettem másodiknak.
Pozitív vélemények:
Kijelző fénye jó. Hang erős, nem torzít. Nem recseg a ház. Fogása biztos, ha nagyon akarom egy kézzel is kezelhető. Olcsó, mert tényleg az. Laggolás sem sokkal több mint az S3-nál. Sebessége ennyi pénzért nem kifogásolható.Az MXplayer a normál videókat stabilan viszi, a 720-as .mkv már nem szépen fut, beletekerni nem lehet mert leáll (pendriveről próbáltam) a másik gyári lejátszónak meg nincs hangja. VLC-vel tökéletes! Még hálózaton is. Sőt a 12gigás 1080P is ful vele. Beletekerni abba sem érdemes. Ezen a ponton az S3 sem jobb ebből a szempontból Tehát a teljesítménye elfogadható.
Negatív vélemények:
GPS használhatatlan (egy navigyártótóltól ez ciki azért), akku furcsán merül, 2 óra alatt leugrott felére, aztán 1 óra alatt vissza is töltött, egész előző nap nem tudtam 70 alá meríteni. Wi-fi átlagos, néha eldob, 8 lépésre a router-től! Szolgáltatót is el tudja dobni a lakásban, ahol az S3 atom erősen vesz. Fényképet csak napsütésben érdemes csinálni vele, vakuja egy vicc. Érintőképernyő nem egy prémium érzés ha kimaradnak betűk az sms-ből. Majd cserélek fóliát hátha.Ja és el ne felejtsem egy minimális pixelhibát találtam, de nem igazán érdekel!
Helyenként nagyon kínai, több appnál is hiányoznak a husszú ékezetes karakterek ( Play Zene pld..) vannak helyettük kínai írásjelek. A recovery szintén full kínai
Az appok egy része nem fut kilép, leáll. Rendszermenüje néhol értelmezhetetlen
Hirtelen ennyi! Ha valakit érdekel még valami szóljon.
Tibor
-
dehogyisnem
tag
Halló valaki mondja már meg legyen kedves, hogy egy bejegyzésre hogy tudok úgy reagálni mint válasz és oda is kerüljön ne máshová...?
Tibor -
dehogyisnem
tag
válasz
pitrikzoli #61121 üzenetére
Van csak elkeveredett!
Írom priviben inkább -
dehogyisnem
tag
válasz
pitrikzoli #61121 üzenetére
Helló! Van! Már fogalmazom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest