- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vihor
csendes tag
Ezt ma kaptam minideal-től, hátha valakit érdekel. Zárójelben a kupon kódok.
JIAYU G3S Black our price is 187$(6.85$ discount 24mini)
Lenovo P770 our price is 193.99$(6$ discount 345ed)
THL W100 our price is 148$(11.99$ discount 44ABED) -
zsocy
őstag
szerk : sorry, ma mindenki megelőz
Sziasztok,
A mai Minideal hírlevéllel jött pár kód is, akit érdekel íme :
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen
our price is 187$(6.85$ discount 24mini)Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 154$(4.99$ discount 3abed)Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
our price is 193.99$(6$ discount 345ed)ThL W100 - 4.5" Android 4.2 Jelly Bean Phone - 1.2GHz Quadcore, 8MP, GPS - Black
our price is 148$ (11.99$ discount 44ABED)Nem próbáltam őket, csak kaptam.
-
Seraf723
csendes tag
Minideal:
LENOVO A3000 7" IPS Screen Android 4.2 4GB MTK8389 Quad-core 3G Tablet Phone
our price is 259.99$(SG Post)JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen
our price is 187$(6.85$ discount 24mini)Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 154$(4.99$ discount 3abed)Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 185.99$(SG POST)Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 519.99$Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart Phone
our price is 102.85$Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
our price is 193.99$(6$ discount 345ed)ThL W100 - 4.5" Android 4.2 Jelly Bean Phone - 1.2GHz Quadcore, 8MP, GPS - Black
our price is 148$(11.99$ discount 44ABED)mostmár nem tudom eldönteni, hogy rendeljem-e a W100-at az X1 helyett mert már nagyon alacsony az ára és folyton csökken, de ha nekem hirtelen visszaugrik majd 150re akkor morcos leszek
-
Ájvé
veterán
Sziasztok,
Sokat olvastam a fórumot és nézegettem a netet és mindent egybevetve egy Thl W100-at néztem ki magamnak. Most már csak a szín kérdéses, ez azért fontos, mert ha jól olvastam a fekete eléggé új lenyomat fogó, vagyis nagyon látszik rajta (bár silikon tokba annyira nem lehet zavaró), fehér esetleg nem annyira kényes (csak lehet jobban koszolódik?).
Látom írtátok ezt a Pandawilles akciót, viszont olvastam erről hideget meleget, megéri a próbát? 16GB-os kártya elég vonzó (bár van nekem saját, de minden ajándék vonzó). Kóddal Minidealen is 150$-ba kerül, vagyis árban nincs úgy különbség.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
válasz
banderasz77 #34697 üzenetére
Hányadikán rendelted?
Akarom mondani mikor vámkezelték?
Nekem vn egy ilyenem, és ma már átvenném:2013.06.26
13:38Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureVan rá esély?
Ugyanúgy minideal W100 -
banderasz77
addikt
Megjött a THL W100-am fekete színben, csomag/tartalom sértetlen, este üzemi teszt. Minideal
-
Pandawill.
Elég lebőgés THL W100 al... (Youtube)Remélem a Minideales működik
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
vampire17 #34639 üzenetére
Gizchina-s emberke az Android-cream-ről rendelte, na azokról még nem hallottam. Viszont 1.5GHz, 2 giga/32 giga, HD, tudja a 900Mhz-et, 7mm vastag, és 278 dollár ... Hmmm, elgondolkodtató. Mégha mondjuk a minideal-ről 300 is lesz. De így lassan már én sem fogom tudni, hogy mit vegyek és még évekig nyüstölöm majd a galaxyt!
Viszont nem Gorilla Glass-es és ha jól látom nem is dual sim-es. na, így már könnyebb dönteni!
-
Genji
őstag
ZTE V967S-t rendelnék Minideal-ről. Először is 180$-ért nagyon nem lövök mellé ezzel a készülékkel ugye? Másodsorban kérdezném van valami kuponkód amit lehet használni ehhez? Köszönöm szépen a válaszokat!
-
pusi1981
aktív tag
Kérdezném akik Thl w100 telóval rendelkeznek hogy magyar nyelvel jött e meg? A minidealról fogom rendelni. Ahogy olvasgatom velük van a legkevesebb baj. Paypal szájbarágós leírást hol találok?
-
Telegdy
aktív tag
Na nekem úgy néz ki hogy holnap (ma) itt lesz a Minidealről rendelt iOcean x7-es teló, amit 16.-án rendeltem meg.
Nem láttam az első hozzászólásban hogy erről lenne szó, viszont már olvastam erről valahol, hogy esetlegesen előre telepített kémprogram lehet a telefonon. Nem vagyok egy paranoid személy, szóval ha azt mondjátok hogy ez kamu vagy nem valószínű hogy ilyen történik akkor nem is foglalkozom továbbá ezzel, de érdekelne a véleményetek.
Érdemes erre vigyázni? (romcsere üzembehelyezés után közvetlenül, root és telepített alkalmazások átnézése, esetleg erre kitalált célszoftver?) -
daved14
tag
Na megrendeltem a vowney V5-t minideal-en most jön a jól megérdemelt várakozás....
Igaz Iocean X7 et akartam de felesleges a FHD.... na meg ez a 30$ is pénz
Akinek vowney V5 írhatna pár sort hogy mennyire van egybe a gép? -
akos727
senior tag
Ha tegnap 1 körül rendeltem minidealről, akkor már kellett volna kapjak tracking numbert? (ugye emailben kell kapjam?) Elírtam a telefonszámom, küldtem is nekik emailt, hogy javítsák, arra már jött válasz.
-
-
akos727
senior tag
Minidealről rendeltem egy telefont, de elírtam a telefonszámomat. jelenleg így néz ki: +36 003630xxxxxxx
küldjek nekik emailt a serviceminideal@gmail.com-ra, hogy javítsák ezt? Vagy lényegtelen teljesen, mert soha nem kontaktolnak telefonon keresztül?
-
SUPREME7
őstag
Új minideal hírlevêl, ha valakit érdekel:
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
#40993792 #34307 üzenetére
na korán keltem hogy tudjak velük beszélni de nincsenek fent!!! még a paypalon dispute keresztül se válaszolnak!!! tudom hogy 6 órával előrébb járnak! megmondták hogy nincs lenovo a660 akkor mire várjak 1 hét alatt minden ismertebb oldalon már volt neki 3-4 -szer is raktáron pl minideal stb
azt írták válasszak másik készüléket!
-
jimmyt
csendes tag
Sziasztok!
Szerdától boldog tulajdonosa vagyok egy THL W7S készüléknek, ezzel kapcsolatban írnék néhány infót, hátha valakinek hasznos lesz.
Pár hónapja nézegetem azokat a dual sim-es telókat amikről itt a fórumban is szó van, számomra ezek közül a Zopo ZP910 a THL W8 és a THL W7S-re szűkült le a lista. Első körben egy ZP910-et rendeltem , de mivel nem akarták elküldeni ezért PayPal dispute-ot kellett indítani, minek hatására 2 nap alatt számlámon volt a pénz. Csak érdekesség, hogy a vásárlás és a refund között 19 nap különbség volt és a forint – dollár árfolyam sokat változott, mégis forintra megegyező összeg került vissza a számlámra.
Ezt követően június 4-én (kedd) megrendeltem az Antelife oldaláról a THL W7S-t ($215-$6 likeus kód) összesen $209-ért, mielőtt mail-ben egyeztettük, hogy van-e nekik és mikor tudják küldeni.Két nap után feladták (Singpost-tal) a csomagot és egyúttal megküldték a tracking numbert-t. Újabb érdekesség, hogy a Singpost nyomkövető rendszerében a mai napig nem látszik a csomag, a magyar posta oldalán kb. 10-én látszódott először. 15-én megérkezett Mo.-ra, majd 3 napig vám alatt volt. Tudom ebből 2 nap hétvége, de nyugodtabb lettem volna, ha rövidebb ez az idő. Ezt követően 18-án írták, hogy vámkezelve és 19-én (Veszprém megye) mindenféle járulékos költségek nélkül (vám, áfa) a kezemben is volt. Egy nagyobb papírdoboz jól kibélelve tartalmazta a készülék gyári dobozát, amiben az Antelife oldalán látható összes tartozék benne volt.
Ezután a kis kitérő után a telefonról. A készülék hatalmas! Aki nem tud átfogni egy kosárlabdát ne gondolkodjon rajta… Viccet félretéve, tényleg nagy és néha külön logisztikát igényel az elhelyezése, cserében hatalmas kijelzőt kapunk, amin nagyon kényelmes net-ezésre, mail, stb. Viszonylag nagy kezem van, így a képernyős műveletek kb. 80%-át egy kézzel meg tudom oldani, de van amihez kell a kettő. Nálam két napot bír ki, de ha rácuppan az ember simán le lehet meríteni egy nap alatt is, bár szerintem nincs az a telefon amit ne lehetne. Egy Xperia Arc-ról váltottam, azzal van összehasonlítási alapom. A THL-nek nagyon szépek a színei, napsütésben is jól látható, elképesztően gyorsan indul el.
Semmilyen „tyúklábas” program nincs rajta, 4.2.1-es Android-dal érkezett, root nélkül, tartalmazza a magyar nyelvet is, az alap beállítások után minden tökéletesen működik rajta. A GPS (amitől féltem a különböző beírások miatt) is teljesen rendben van. Első alkalommal EPO segítséggel, bárminemű mókolás nélkül kb. 1-2 perc alatt 5 műholdat látott, majd ezt követően akármikor bekapcsolva fél percen belül használható. Az „én megyek”programot kipróbálva ugyanazon útvonalon teljesen hasonlóan működik mint az Xperia. A wi-fi szintén jól működik, bár sebesség teszt alapján az Xperia jobb, de életszerűen használva, net, play-ből letöltés, stb. nincs érezhető különbség (már ami a wi-fi sebességét illetően).
Az akkumulátorról: mai nap folyamán reggel 6-kor vettem le a töltőről, 8 db hívást indítottam 18' 38", 11 hívást fogadtam 21' 27" időtartamban, délben egy kevés wi-fi, 3 db sms és most 20.01-kor 75%-on van.A telefon elején felül egy piros led található, ami csak töltésjelzésre szolgál, addig világít amíg tölt. A fényképező program rengeteg állítási lehetőséget tartalmaz, minden értéket a gyári beállításokon hagyva az alábbi képeket készíti:
Nyilván nincsenek meg benne azok a feature-ök mint egy Note II-ben vagy egy S4-ben, de ha valaki egy „tepsit” szeretne (baráti árért), ebben a készülékben nem fog csalódni, mert a maga szintjén remek készülék.
A telefon annyira megtetszett az egyik ismerősömnek, hogy tegnap a Minideal-ról rendeltünk neki is egy THL W8-at, amit már postára is adtak.És végül köszönöm a fórum hozzászólóinak információit, sok hasznos dolgot tudtam meg tőlük.
-
akos727
senior tag
Betudná valaki küldeni a minideal heti akcióit? Láttam, hogy ehhez, meg ahhoz adnak sd kartyat, de nem tudom melyikhez.
-
alázógyík
addikt
Minidealen 99$-ért van a következő telefon : Lenovo A390
Van tapasztalat róla? Itt a totyikon nem találtam.
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Jó pár hete olvasgatom a topicot, és elhatároztam, hogy jővő honapban rendelnék minidealről telefont.
Fontos, hogy nem kell, 4,5"-4,7"-nál nagyobb, valamint a HD kijelző és, hogy a GPS használható legyen.
Eddig két versenyző van: UMI X1S és Jiayu G3S, utóbbi jobb választásnak tűnik a nagyobb akksi, meg a brand miatt is. Ha esetleg tudnátok még ajánlani további készülékeket ebben az árfekvésben, azt megköszönném. -
Cyborg
őstag
A minidealen levitték 240-re a Jiayu G4 árát. Mennyit lehetne ebből még faragni valami kóddal?
...upsz, ráfrissítettem, és már megint 260USD, egy órája még 240-en volt
De a kuponos kérdésem még él, létezik vmi állandó, fórumos x% a minidealre, mint sok más, egyéb oldalakon?...igazából a Lenovo S750, és a Jiayu G4 folyamatosan meg van nyitva a Firefoxban, és minden nap rájuk nézek(beteg vagyok?
, uh lehet, hogy valami hétvégi akció lehetett, vagy ilyesmi, csak nem frissítettem rá.
-
66aaaa
csendes tag
sziasztok
Szerintetek létezik az, hogy az Iocean X7 MTK6589 és MTK 6589T processzorral szerelve az első elérhető a Minideal-en magyar nyelvvel, a második meg nem?
Megrendeltem a Prémium verziót (a második variációban) és visszaírtak, hogy nincs magyar nyelv benne,
[link]pedig más honlapokon pl.
egyértelműen szerepel a magyar nyelv...
Az a benyomásom kicsit rendet kellene tenniük az adatlapokon, mert valaki nem ír igazat...
-
Aksomatic
senior tag
Szeretnék rendelni egy Vowney V59öt, azt nem tudom eldönteni, hogy pandáról vagy minidealről rendeljem-e. Csábít a pandás egy év gari
-
Švejk
őstag
Teljesítményre szerintetek mivel tud többet/kevesebbet az MT6589-hez képest a Galaxy SII procija, az Exynos 4410?
Most kicsit parázok a garanciától, főleg hogy a Minideal csak 6 hónapot ad, ez édeskevés. Ha elromlik, 1 hónapig nincs telóm, ráadásul a Kínából rendelés út az ismeretlenbe. Ezért gondolkozom, hogy egy SII jobb lehetne. Szerintetek? -
-
madrac
senior tag
válasz
laca112 #33946 üzenetére
Helló,
Az se biztos, hogy rögtön fel is adják! Nyaggatni kell őket állandóan.
Én úgy kaptam minideal-től a telót, hogy az egyik akku rossz volt, és hosszas huzavona után ígérték csak meg, hogy küldenek egy másikat. Aznap jött tőlük egy email, hogy sorry, de nincs raktáron, majd 2 nap múlva. Ezután eltelt több mint 1 hét mikor rákérdeztem az oldalukról írt üzenetben, hogy akkor mi van, feladták akkor? Mert semmi infót nem kaptam azóta tőlük. Meg még más problémákat is bele írtam az üzenetbe (gyengébb gps, piros kamera fotók). Erre 3 nap alatt se válaszoltak. Utána Skype-on húztam ki kínkeservesen Tony-ból, hogy most adták fel a legutóbbi vasárnap... Hálistennek ezután 1,5 hét alatt ide is ért HK postával. Többi problémára azóta se kaptam választ tőlük, hiába kérdeztem skype-on is és honlapról küldött üzenetben is... -
laca112
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Néhány napja megérkezett a Minideal-tól rendelt THL W100 telóm.
A csomag mindent tartalmaz az AKKUK kivételével!
Hosszas csetelés után után Joyce ígéretet tettek,hogy majd postázzák a hiányzó akkukat.
A telefon viszont ajándéknak szántam és pénteken kellene átadnom.
Az akkuk viszont optimális esetben 14-18 nap alatt érnek ide.
Amennyiben valakinek lenne +1 akkuja és hajlandó lenne nekem segíteni szívesen megvásárolnám.
Esetleg amint én megkapom vissza is tudnám küldeni.Köszönettel Kapus László
-
Terentius
őstag
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Minidealen 44ABED kód használatával THL W100.......most csak 150$!
Én még 1 nappal ezelőtt 154$-ért vettemMindegy ma feladták és most már olyan mint az ötöslottó.Bármikor bejöhet!
-
Vjankovics82
senior tag
valaki nem tud kupon kódot a Minidealra???
-
bupemko
senior tag
Antelife-on én nem vennék semmit, ha hasonló paraméterekkel van Minideal-en, max. csak akkor ha nagyon türelmes vagyok (engem 2 hétig hitegettek, hogy majd küldik).
-
smkb
őstag
Húha, gyerekek 99$ a minidealen a Jiayu G2S. Nagyon best buy!
-
tboy72
aktív tag
Valakinek bejön most a Minideal?
-
PREM1Z
tag
Sziasztok!
Regota kovetem mar a topikot es most jutottam el addig hogy majd vegyek is valamit
Segitsegetek akarom kerni hogy ugye jun. 25.en "elmeletbe" kijon a Neo n003 amit mar minidealen elo is lehetett rendelni,de tegnap beszeltem joyce-al mikor lessz elerheto raktaron es a valasz: it will not produce mt6589, kovetkezo: it will produce mt6589t. Szoval nem erdemes ra varni nem lessz a sima T nelkuli procival n003? Mert 206$-ert egesz jo ara volt szemben majd a T-s verzio 300$-s araval...
-
Dinter
addikt
Minidealen hogy lehet következő oldalra lapozni?
-
xysdrtz
tag
OFF: mert nem találtam pontos topicot erre. Ha mégis van bocsánat.
Gondolkozok a "kis" 7 colos samsung tabletem mellé/helyette egy csájná tablet beszerzésében. Mivel a tab.-oknál nincsenek ugyanazok a márkák mint a telefonoknál ezért jön a kérdés hogy:
Melyik márkákon gondolkozhatok?
Mindenféle képpen 9.7" vagy 10.1" méretű kéne.
Ár: max. 250 USD.
(minideal-es rendelés lenne valószínűleg) -
zsocy
őstag
válasz
Killerlaca #33686 üzenetére
Tegnap délután rendeltem a G3S-t a minidealtől és most küldték a tracking számot.
1, 2 napig még ne aggódj szerintem. -
törölt tag
válasz
1 nap után nem hiszem hogy küldenek TN-t én 4 nap alatt kaptam meg (beleesett 1 hétvége is). Megkapod paypal rendszerüziként is TN-t és utánna pár órára rá jön minideal-s e-mail is a TN-el. A minideal oldalára ha bejelentkezel My orders, Shipments, ott is kiírják a TN-t amit lehet követni itt vagy itt is vagy akár itt
ha SG-posttal kérted a csomagküldést.
-
dwiki
senior tag
válasz
Én nemrég rendeltem, és ahogy már írták a paypal küldte a tracking számot, majd utána vmivel késôbb elküldte a minideal is. Mondjuk amikor ôk elküldték, utána láttam már vmit, amikor még csak a paypal akkor még nem ...
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy minideal-től rendeltem tegnap és a rendelés státusza: processing.
Ez mit jelent? Hogy szokott ez náluk menni?
Valaki aki rendelt már innen az leírná?Köszönöm
-
BullZeye
veterán
MiniDeal-hez van jelenleg valami kupon? Meg amúgy létezik ilyen kupon gyüjtő oldal?
-
peter077
aktív tag
Lenovo S750 a minideal-nél $290.
-
okmaci
csendes tag
válasz
fateless #33579 üzenetére
Kemény is, már megjelent a webshopokban in stock 399$: minideal lenovo P780
Szerk.: látom elkéstem a linkkel!
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Beszéltem Minideallel és ha beérkezik a következő adag Jiayu G4 akkor akciózni fognak. Szerintem kuponos dolog lesz, és az ügyintéző szerint 220$ várható. Holnap fog kiküldeni a gyár 10000 DB G4-et valamikor következő héten rendelhető lesz szerintem.
Aki nem akar várni, annak most van lehetősége a spemall.com oldaláról rendelni 225$-ért [link]
Kuponkódok itt találhatók [link]
-
bupemko
senior tag
válasz
hungobungo #33410 üzenetére
Azt mondod, hogy minden 4.2-es 4-magos MTK procis telefon tudja a Miracast-ot? Azért kérdezem, mert énn most rendeltem THL W8-at de nem volt kiírva Minideal-nél, hogy tud ilyet.
-
smkb
őstag
"Jiayu G2S valakinek most itt? Véleményére lennék kíváncsi."
Szia,
Külsőre bejövős, de a fémkeret körben nagyon sérülékeny, nagyon vékony, jobb körömnyomástól is benyomódhat. Kijelző nagyon szép, szépek a színek, de nekem az a érzésem, hogy kicsit lomha, késik. A Nexus 7, vagy Samu Galaxy S WiFi 5.0 amiken ugyancsak sokat játszogatok, jóval fürgébben kezelik az érinést. Igazándiból a különféle űrhajós lövöldözős játékokban érezni. Nem játékokban nm venni ilyet észre. A rendszer rajta nagyon fürge, azzal semmi gond. A GPS szimplán pocsék (nem igazá találkoztam neten sem olyan G2S tuljjal, akinek ne lett volna vele gondja), minden létező trükköt kipróbáltam rajta, nem igazán segítenek. Egyszerűen sz@r. Állandó adatkapcsolat kell neki, A-GPS-nélkül nem is talál műholdat. Minden használat előtt a mobileuncletools-szal végig kel játszani a restart agps mókát, de így is van hogy elveszti a holdakat egy kis időre. A folyamatos adatkapcsolat miatt így a navigálás nem túl akkutkarékos. Fényképezője olyan amilyen. A volt párom nem épp legújabb Galaxy Nexus S kamerája köröket ver rá, ráadásul ami számomra érthetetlen, miért nem képesek a kínaiak olyan villanót tenni a telefonjaikram, ami ér is valamit. Ez ami benne van, vicc. A Nexus S-el éjjel tök sötétben is remek villanófényes képeket lehetett csinálni, ezzel semmit. A többi amit nem soroltam fel, az mind jó és tökéletesen működik. Telefonálni nagyon jól lehet vele, hangos, tiszta, nem dobál le. Ugyanez igaz a 3g re is (arr külön kártya van benne). Nagy előnye a 4 colos kompakt méret és az ahhoz képest egész nagy felbontás.
A minidealen legutóbbi 155$ -t megéri.
-
bupemko
senior tag
válasz
mQWeXgsf #33550 üzenetére
Nekem Antelife-fal van folyamatban egy claim-em. 2013.06.06-án Paypal-lel fizettem, 24h shipping service-es telefont akartam venni (THL W8), majdnem 2 hétig hitegettek, hogy lesz belőle valami, most hétfőn meguntam (kínai ünnep miatt voltam amúgy ilyen türelmes). Hétfőn megirtam nekik, hogy akkor kérem vissza a pénzt, erre azt írták, hogy azonnal tudják már küldeni (ezt már nagyon nem hittem el), ragaszkodtam a refund-hoz. Azt írták, hogy 1 órán belül visszakapom a pénzt. Keddre se lett semmi nyoma a visszautalásnak, erre felhívtam Paypal-t, hogy ilyenkor mi van. Azt mondták, hogy tudunk nyitni claim-et, hisz nem kaptam semmit. Mondtam, ok, akkor legyen ez. Paypal küldött a claim-ről emailt, érdekes módon Antelife-tól is azonnal kaptam egy Credit Memo-t. Ezen volt egy érdekes tétel (7.14 USD, Adjustment Fee), amit nem értettem, rákérdeztem, hogy ezt most hogy gondolják. Válasz nem jött csak ma reggel jött email Paypal-től, hogy Claim lezárva, a teljes összeget visszakapom. Erre várok most, kártyára még nem érkezett vissza a pénz, bank szerint lehet pár nap átfutási ideje.
Időközben rendeltem havernak Minideal-ről W8-at, másnap feladták. Most hétfőn magamnak is újrarendeltem Minideal-ről, azt is másnap feladták (ezek szerint nekik volt raktáron).
Azon agyalok, hogy mit rontottam el (másoknak azért küldözgettek a kínai ünnep óta). Csak arra tudok gondolni, hogy vagy bénáztak velem vagy az volt a gáz, hogy kértem hozzá SD kártyát és meg a free gift-eket (capacitive pen meg microSD kártyaolvasó) és esetleg ezek nem voltak raktáron. Az biztos hogy mostanában Antelife-ról nem fogok rendelni.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Segítséget kérnék.8 napja rendeltem egy telefont Pandawill-től Paypal fizetéssel. Kiderült, hogy nincs is raktáron a telefon /Hero v6888/. Azóta processing-be vagyok. Ki tudja mikor lesz, nem akarok heteket, hónapokat várni, inkább rendelnék Minideal-ről, ők korrektebbek. Hogyan kaphatom vissza a pénzem, lehetőleg gyorsan és az egészet? Refound vagy dispute-ot indítsak? Köszönöm a választ.
-
Killerlaca
senior tag
Mindenkinek köszönöm a zopo 810-el kapcsolatos hozzászólását.
Azt szeretném még kérdezni, hogy akik esetled a minideal-től rendelte milyen android verzióval jön a telefon?
Valamint rootolva + google play + magyar nyelv lesz-e rajta?Köszönöm
-
-
forgonati
őstag
Sziasztok! Tegnap Minideal-ról megrendeltem egy X1S-t, ma már meg is kaptam mailben a tracking numbert a paypal-tól, a shipping status-nál pedig azt írja "shipped". Meglepően gyors. De a singposton nem találja a numbert, ez ugye normális? Kell neki 1-2 nap míg megjelenik, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam. Viszont ami fura, hogy közvetlenül a Minidealen a "my orders"-nél azt írja a status-nál hogy processing. Nem kéne ott is "shipped"-nek lennie?
-
-
Ádám_dc
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy a THL W8+ -t és az Amoi N828 -on goldolkodok hogy megveszem csak nem tudtam még eldönteni ebben szeretném a segítségeteket kérni. Már olvastam mind a két telefonról cikkeket. minideal.net ről rendelném. Olvasgattam már a fórumot és láttam hogy nagyrészt nem szokták elkapni a vámon de ha még is akkor ki kell fizetni a 27% -áfát azt olvastam és arra lennék kíváncsi hogy ez a 27%-os áfa kifizetés hogy történik mármint ha elhozza a futár házhoz és az átvételnél kell neki odaadni a pénzt vagy valami más módon kell kifizetni az áfát?
Válaszokat előre is köszönöm!! -
bigrock
addikt
válasz
instantwater #33412 üzenetére
Minden normálisabb helyen kb. 270-260 USD körül adják. Én a minideal-t javaslom, gyorsan szállíttatnak, nekem eddig 100% róluk a véleményem.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A Jiayu G4-ben tényleg 2GB ram van?
minideal ezt írja legalábbis.Köszönöm.
-
akos727
senior tag
Piros pont a minidealnek, 12 nap alatt megjott a megrendelt Vowney toluk.
-
r3dwo0d
tag
válasz
Killerlaca #33328 üzenetére
Én nem rendelném innen, csak kínai postázás lehetséges 30 dollárért, rossz esetben ugyanúgy kifizetheted az áfát rá mintha máshonnan rendeled, de ingyenes a postázás. Minidealen ugyan ennyi az ára, van mindkét színben és ingyenes a SG post. Tok se itt se ott nem jár hozzá a leírás szerint, ha jól látom fólia sem, szóval emiatt én biztosan nem fizetnék 30 dolcsival többet.
-
Telegdy
aktív tag
Közben jött levél a Minideal supporttól (respekt, itteni idő szerint hétfő hajnali 5:39-kor már kaptam is a választ egy vasárnap délután feltett kérdésre). Valami gond volt a rendelésemmel kapcsolatban az email címekkel, de ez nem befolyásolja a teljesítését, elvileg ma postázzák.
Jó lenne. -
kmisi99
addikt
A rendelésem ma átlépett a "célországba elküldve" státuszra. Szerintetek esélyes, hogy még a héten megjön? Minidealról jönne.
-
bupemko
senior tag
Antelife továbbra sem küldte el a 10 napja 24 hour shipping service-zel rendelt telefont, úgyhogy írtam nekik email-t, hogy ASAP küldjék vissza a pénzem, meguntam a várakozást. Én úgy gondolom elég korrekt időkeretet adtam nekik arra, hogy produkáljanak egy tracking number-t.
Holnap újrarendelem Minideal-től.
-
SUPREME7
őstag
válasz
forgonati #33205 üzenetére
Én régebben rendeltem a DX-ről, mindig rettenetes sokat vártam mire megjött tőlük valami. Minideal-ről rendeltem a THL W8-at, megrendeléstől 8. napra megjött. (persze ez bazinagy mák, de elég sokaknak így jön mostanában onnan. DX-es rendelés, szintén w8, THL-es topikba a mondták, hogy 30+napra jött meg.)
-
forgonati
őstag
-
forgonati
őstag
Hogy szoktatok rendelni ezekből a webshopokból, DHL vagy Airmail? A Minideal az SG Post Airmail-ra 20-25 business day-t ír, nekem az rendben lenne, nem sürgős a dolog. De Air mailnál nincs tracking number ugye? Van valami komoly hátránya az Airmail-nak a DHL-el szemben? Már persze azon kívül hogy tovább tart.
-
fPApi
őstag
válasz
petrot #33157 üzenetére
Ennyi és ilyen kérdés azt jelenti, hogy nem igazán olvasod a fórumot, ami azért nem ártana, mivel mindenkinek mások a preferenciái. Hangsúlyozottan az én tapasztalataim:
1. GPS: az biztos, hogy nem az igaziak. Ha megcsinálod az összefoglalóban leírtakat és gyakran (napi szinten) használod, akkor azért működik. Én van, hogy havonta használom, így vagy kivárom a 10-15 percet, mire talál holdakat, vagy mindig megcsinálom az összefoglalóban írtakat.
2. ROM: Szerintem kínai alap android van a telókon. Vannak kvázi custom ROM-osak, mint pl. az etotalk, ill. mások is mókolnak valamit, de szerintem nem lehet egységes elvekről beszélni. Én általában etotalk ROM-al veszem, eddig még nem volt bajom vele.
3. Kémkedés: én nem találkoztam vele.
4. Magyarítás: szerintem ha 80-90 %-os magyarításod van, akkor annak örülni kell, az etotalk ROM azért el szokta érni a 90-95 %-ot is. De erre sincs rendszer.
5. Tartozékok: én nem használok semmit, csak a telefont (különösképp a töltőt nem), ha valami kell, akkor veszek jobbat, mint amit adnak hozzá.
6. Boltok: én szinte mindig az etotalktól rendelek, illetve azt tudom, hogy a minideal még nagyon jónak számít. A többi próba-szerencse, illetve táblázat tapasztalatai alapján. -
Telegdy
aktív tag
Na megrendeltem Minidealről egy iOcean X7-et...
Minden rendben ment, fizettem is paypallal. Viszont utána nem kaptam se egy megerősitő emailt a megadott cimre, se semmit. Belépni sem tudok a jelszavammal.
Ez normális? Vagy van hogy késik a mail?
Kezdek megijedni... -
Fandango
veterán
válasz
CoolBoy323 #33078 üzenetére
Nekem 6 nap alatt itt volt SG posttal a telefon, minidealrol rendelve.
-
kiSSrac
tag
MiniDeal hírlevél:
Lenovo K900 2G/16G
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 535$XiaoMi 2S 2G/32G (mulit-language)
Xiaomi MI 2S(32GB) - Quad Core 1.7GHz 2G Ram 4.3"inch IPS Screen 13MP Camera
our price is 455.99$Amoi N821 White (mulit-language)
Russian Amoi N821 Smart Phone 4.5" IPS MTK6577 WCDMA 3G Dual core 1GHz With 8.0MP Camera-White
our price is 152$Pre-order NEO N003(OTG and HDMI)
NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera
our price is 206.99$Lenovo A830
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 194$Lenovo A820
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 158.99$Amoi N828
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W8+ 1080P
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
our price is 235.85$(SG POST)THL W7S 1G/4G
ThL W7S MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen White
our price is 199.99$(SG POST)THL W8 1G/16G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 205$(8$ discount 333aeds)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 192$(6$ discount 2233ed) -
milestone
tag
válasz
TeamMonaco #32936 üzenetére
És ha már így belelendültem, akkor kértem egy x7-et is a minidealről
Egyik azért tetszik, másik amazért. Egyik megy, másik marad -
umenhoffer92
csendes tag
Na, hátha érdekel valakit így beszámolok a fejleményekről.
Tegnap megrendeltem minideal-ről az Umi x2 1/16 GB RAM/ROM grey színben.
Mivel az ottani időszámítást figyelembe véve este rendeltem meg, ma déli időpontban már a processing tovább lépett complete -re. Ami kellemes meglepetésként ért.
SG Post air maillel lett megrendelve, ami ingyenes!
Ha kezembe lesz a telefon, akkor írok még -
valenc
tag
válasz
fateless #32853 üzenetére
Köszi szépen
Mondjuk én sg-vel rendeltem direkt hogy hamarabb jöjjön.Hát igen pont ezért hogyha több mint egy hetet mondanak akkor annyi idő alatt kb megjön minidealről
sky11:Igen minideal meg tmallbox a legjobb énis rájöttem már
mondjuk tmallboxnál ez hogy még rájön 3 dollár meg paypallért is plusz...de ezt leszámítva ők is jók.Minideal tud ilyen korrekt lenni hogy tényleges árat rak ki és gyorsan szállít akkor a többi webshop miért szívózik az emberekell?
-
válasz
valenc #32850 üzenetére
Kérdezz rájuk e-mailben. Van, mikor egy hét, van, hogy három.
A Lenovo K900-nál két hetet mondtak, a Hyundai T7-nél 3 hetet kellett várnom, de olyan is volt, mikor csak 2 nap volt.
vegyszer #32851
Más bolt (pl minideal) kiírja ilyenkor, hogy out of stock, ők nemvalenc #32854
A késést már többnyire bevallják, legalábbis eddig nem volt olyanom, hogy egy héten át holnap érkezik lett volna a válasz. Egy biztos: messze nem dolgozzák fel olyan gyorsan a rendeléseket, mint a minideal, illetve most a CN Post is visszatért a régi kerékvágásba (a később rendelt minideal-es SG Post-os termék már megérkezett, a Pandás CN Post-os még az országban sincs) -
valenc
tag
válasz
sasa311 #32848 üzenetére
fastcardtechet nagyon megbántam kamuznak összevissza minden telónak az infója hazugság kb. de pandawillben bízok még egyszer egy egeret rendeltem tőlük az megjött ezért reménykedem hogy csak nem basznak át...
Fateless:Ez mit jelent pontosan? kb mennyit kéne rá várnom mert ha sokat akkor nem érdekel rendelek minidealről a800-at aztán pandától meg vissza a pénz.Nem adom fel ezt a kínai telót kell nekem egy ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged