- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
berigazek
őstag
válasz
#12928000 #53602 üzenetére
Viszont...jó,hogy az ágyban vagyok,mert megint egy hátast dobtam volna....bekapcsoltam a GPS-t és valamit próbálgattam...és bent a lakásban egy 65 cm-es falvastagságú szobában műhold jeleket fogott net nélkül és stabilan többé-kevésbé tartotta a 8-9 műhold jeleit...hmmm.Ilyen erős GPS-es telóm nem volt!
-
berigazek
őstag
válasz
#12928000 #53584 üzenetére
Értettem én első perctől,hogyan kell csinálni,de a telefon nem reagált semmire.Most mind a 6 (Level 0-6) a legfelső értéket állítottam be a 255-t és így most jó
Amúgy ez gyári hiba,mert Jessica Tang a Zopo főfőfeje másoknak is írta a Zopomobile fórumban,hogy tudnak róla és küldenek postán mikrofont és otthon házilag könnyen ki lehet cserélni a honlapra feltett útbaigazító videó szerint.
-
XM-L T6
tag
válasz
#12928000 #53543 üzenetére
Kipróbálom! Jól földhöz vágom!
Újraindítani próbáltam. Még az akksi kivétel meg a Factory reset-et nem, de azt is ki fogom.
Képernyőnél nincs zavaró bevilágítás. Nem úgy mint a blademnél volt. Ez teljesen korrekt.
Egyébként antutu még ezt írja:
Direction sensor
G sensor
E-compass
Gyro sensor
Temperature
Pressure
Ambient Temperature
Relative Humidity
Linear acceleratiaon
Rotation vectorNa ezeket nem támogatja.
Valaki leírná mit is jelentenek pontosan. Próbáltam keresni de valami emberi nyelven kellene elmagyaráznia valakinek
Még egy illetve két dolog. Két mikrofonja van az eszköznek! Egy alul a beszédhez egy meg felül szerintem a zajszűréshez! A másik, hogy az iránytű nem működik. Gondolom azért nem mert valamelyik fenti érzékelő nincs benne.
-
berigazek
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest