- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
EczkE
veterán
válasz
peter077 #35504 üzenetére
Igen, néztem is egyből, hogy tényleg átírták. De fura, hogy írtam nekik és lett egyből. Nem azt mondom, hogy nincs varázserőm (
), de nem akarom, hogy kamu legyen és hetekig várjak a semmire.
De ha megpróbálom megrendelni akkor valaki tud esetleg hozzá valami akciós kupont? Már lassan mindenhez van, remélem ehhez is akad.
-
icons
addikt
válasz
peter077 #34880 üzenetére
Most még keresek róla tesztet, hátha találok jó minőségű kameraképeket!
A T jelzésű SoC csak a 300MHz-el tér el egyébként?
Főleg az 1 vagy 2 giga RAMra gondoltam. A mostani Blademben 512 van, és nagyon kevés. Úgy gondolom az 1 giga is szűkös lehetne. És ha már veszek új telót, akkor ezt megpróbálom elkerülni"A T procis G4-ről: ha annyit csúszik, mint a sima, akkor az év vége felé már kapható lesz."
Ajjajj... egy-két helyen láttam hírét-hamvát, de akkor még jó ideig nem fogunk tudni olyat venni (a napokban, hetekben terveztünk venni). Köszi a felvilágosítást -
pmikloska
aktív tag
-
fPApi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest