-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
fateless #135566 üzenetére
Köszi, elvan. Most is arról írok. Van egy céges két kártyásom, (huawei y3ll, de borzasztó vacak) viszont itthon még a haier-el netezek. Még most is jobb, mint az a vacak.
Nem nekem kell, ém egy 4x et néztem ki, majd, ha "fussa"
Az asszony Lg telójában az 1Gb ram nagyon kevés már neki. Minden nap hallgatom: már megint nem reagál ez a sz@r! Úgyhogy jövő hónapban szerintem beújítok neki egy 5A-t. -
válasz
fateless #135354 üzenetére
Igen, úgy érezhető, hogy van valami speciális problémám az Eustockal, de objektíven semmi gondom sincs velük, csak az állandó készlethiány a probléma.
Az A1-el viszont van objektív gondom, vagy már megoldódott az a gond, hogy buherálás nélkül nem tudja mutatni a hívóhoz rendelt hívóképet?
-
citkar
addikt
válasz
fateless #135243 üzenetére
Az igaz, hogy nem minden modellel jön nemzetközi piacra a Nubia, de már egész sokkal. A Nubia Z17 mini, Z17, Z17S, Z17S mini van B20-as változatban, vagy csak abban érhető el. Sőt, amint látod erős hardware-rel is elréhetőek, ráadásul azok (illetve az utóbbi időben, a Z17-től, illetve a Z17S széria), ha jól emlékszem csak B20-szal érkeztek.
-
citkar
addikt
válasz
fateless #135226 üzenetére
Van a Nubia-nak is nemzetközi piacra szánt változata, B20-as freki kezelésével. Angolul (meg sok más nyelven, nagyjából magyarul is beszélő), globál ROM. Annyi, hogy a kínai ROM-t jobban fejlesztik, több a csicsa, újabb verzió, látszik, hogy arra koncentrálnak, de a global ROM is stabil, jól működik.
-
monti0222w
addikt
válasz
fateless #135157 üzenetére
Nem ő róla írtam, sajnos, nem egyenértékű a két telefon, sem erőben, bár lehet hogy S625-tel más lett volna a helyzet, S617 kevés volt benne, a hangchip sem ugyanaz benne plusz az erősítő sem, és folytathatnám tovább miben másabb a két mobil.
Itt, az Axon 7 mindenben többet, jobbat kapott, az áron is látszódott ez, itt a külső hangszóróra kimenő zene is tiszta, és mondhatom azt hogy full hangerőn is az marad, az említett HTC 10-t, de az LG-ket is megeszi, mind hangerő, mind hang minőséget nézve, fül-fejhallgatóval már másabb a helyzett, itt már az dönti el a kérdést ki milyen zenét szeret, a BoomSound nagyon jó basszust kínál, az Axon részletes, kiegyenlített, a Pro 6 meleg és sötét hangszínnel rendelkezik stb. -
Rawulf
őstag
válasz
fateless #134255 üzenetére
Még egyenlőre nem tudom pontosan, hogy miről akar velem beszélni az AGM CEO-ja, de majd csak pénteken találkozom vele, mivel tegnap este lesérült a kosárlabda-meccse közben.
Viszont közvetlen a gyárba hívott, tehát nem az irodai retail boltjukban találkozom vele.
Mondjuk a frászt hoztam rá, mert kültem neki két fotót, amiket még tavaly készítettem a gyárnál. Az egyik fotón a gyár belterületén lévő főépület bejárata van, a másikon meg az épületen belüli főbejárati ajtó hozzájuk.
Azt hitte, hogy már oda is értem. Rögtön írta is, hogy "you arrived?" egy pánikos-izzadós szmájlival a végén.
Egyébként komoly problémák vannak jelenleg az AGM support-jával, mert pl. az összes firmware-t leszedték a honlapjukról és csesznek válaszolni a sok ügyfélnek a facebook-on és a youtube-on, na meg XDA-n is vannak akik türelmetlenül várják a friss firmware-t az AGM X1-hez, amit már hónapokkal ezelőtt beígért az AGM.
(Vicces, mert a biztonsági őrök a legtöbb cégnél ha meglátják, hogy egy külföldi határozottan jön befelé a főkapunál, akkor meg sem szokták kérdezni, hogy mit akar, hanem simán beengedik a cég/gyár területére. Tavaly ugyebár simán odamentem és mosolyogva intettem az őrnek és köszöntem... csak bólintott egyet felém és onnantól nem foglalkozott vele, hogy mit keresek ott. Ugyanezt több másik helyen is eljátszottam már.) -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #133779 üzenetére
OP5 most teljesen rendben van. Hardveresen nincs jobb tőle. Samut és Almát pedig nem veszek.
Jó nagy közösség, jó az OxygenOS, de ha akarom, akkor egy vagon más fajta ROM közül is válogathatok.
Kamera a nagy csúcstelefonokhoz mérten gyengébb, kínai csúcsoktól viszont jobb. Honor V9-cell van kb egy szinten. Ez egyelőre elég. Egyébként még javulgat a frissítésekkel, de már csodát nem várok.
Jó márka a Oneplus, kellemes meglepetés számomra. -
Somatom
veterán
válasz
fateless #133449 üzenetére
Ez nem rossz, vagy jó nyelv kérdése, hanem tény. Volt IPS -es, és Amoledes telóm. Az utóbbi jobban bejött. Az szubjektív, hogy tetszik a túlszaturáltság. Viszont az tény, hogy sokkal szebb az Amoled feketéje (egyébként is a sötét tónusú témákat kedvelem, amik Amoleden energiatakarékosak). Az is szimpi, hogy több lehetőség van benne. Pl. lehet játszani pixel kikapcsolással, vagy olyan lehetőségekkel, mint amit a NoLED alkalmazás is használ. Szerencsére a beégéstől sem kell tartanom, mert alapértelmezetten fekvő nézetben használom a telót, így a megjelenített kép minden eleme fordul, nem statikusan jelenik meg.
-
MrChef
aktív tag
válasz
fateless #131038 üzenetére
Dodge Charger.
Viszont sokat eszik. Aztán lehet, hogy csak hurrikán-és árvízkárosult autót kínálnak diszkont áron, de egy pár évest megkapsz 2-3 millióért. Mármint ott kerül ennyibe, ha ott élsz. Nevetséges, hogy egy ilyen autó 7 évesen annyiba kerül, mint nálunk egy 5 éves fapad Skoda Fabia. -
-
Tomi0703
addikt
válasz
fateless #129261 üzenetére
Na, beszéltem unokatesómmal. 5,5 az már neki nagy (pedig 120 dodóért egy 2/16-os Note 3 Pro nem lett volna rossz). Úgyhogy akkor marad a Redmi 3x, meg a 4. Esetleg Mi4c, mert talán a 16 giga is elég lenne nekik.
Hülye kérdés, de ugye globallal kapnám amin nicns magyar nylev. Ugye, mindhez van eu dev rom?
4-hez még nincs leírás, de a ROM felrakás mehet akár egy Redmi 3-as leírás alapján is, ugye? -
-
salaud
aktív tag
válasz
fateless #128554 üzenetére
Érdekes "dolog" ez a kijelzőidő, egy Doogee y100pro-t használva simán van 3.5 órás átlag kijelzőidőm, a maximum az öt óra felett van, direkt írtam átlagot. Erősen felhasználófüggő a kijelzőidő, én pl sosem játszom telefonon, játékkal lenne 1 órás kijelzőidőm(sem), én böngészek, olvasok, IM-ezek legtöbbet, no meg telefonálok is néha-néha...
Ha egész nap youtube-ot néznél max fényerőn, Oukitel k10000-et kell venni.
-
andatti
senior tag
válasz
fateless #128558 üzenetére
Internetes szlengben nem vagyok otthon, vagy túl fáradt vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia, vagy dicséret a részedről...
Ha csak az aksi számítana a legolcsóbbat venném meg, azt feltételezve, hogy többet bír, mint a másik kettő... De ugyan így, a másik kettőre is tudnék érvet...
Azért kérek itt tanácsot, hogy ne érzelmi, hanem racionális döntést tudjak hozni... (ha nem ejtem el, a régi is bírná még, "hiába" lett két éves) Szóval több évig akarom használni az újat is...
-
KTU
addikt
válasz
fateless #128554 üzenetére
Igen, pl. ZTE V5 kijelzőidő,
nálam 1,5 napra, 1,5 esetleg 2 óra jutott, úgy hogy nem játszok.
Volt 4db új V5 telefon, nálam mind ezt produkálta. -
dethroner
veterán
válasz
fateless #128358 üzenetére
Blackview E7S
Bluboo Picasso 4GParaméterek alapján kb hasonlóak, de mintha valahol láttam volna hogy a Picasso 4G fém házas. Megér plusz 25% felárat?
-
Bjorngolf
tag
válasz
fateless #128226 üzenetére
ohh igen
bocsi
csak amikor még elkezdtem irni a bejegyzést akkor még 3 telo volt a fejemben
a 360 Q5 csak utólag ugrott be
de az csak ilyen vészlehetőség
szóval akkor maradjunk a 3 és talán +1 válaszható teló között
A Honor 6x 3/32GB verzioja 163 Font (ami kb 57 e ft), mig a 4/32GB 206 Font (72 e Ft) -
svgyula
addikt
válasz
fateless #127948 üzenetére
Szia! Ha elolvasod az aláírásomat láthatod, hogy nem egészen úgy van ahogy írtad. Nem az occó kategóriát használom.........
A saomi mindig is kiesett a látómezőmből. Úgy formailag mint hardveresen és szoftveresen. Pedig simán megvehettem volna a legújabb "szerzeményeiket". A samura mondta mindig mindenki, hogy az egy szappantartó. Tedd egymás mellé és rájössz miről beszélek. Lehet közöttük pár mm eltérés meg máshol van a kamera de ugyanaz a szappanos doboz. Nos nekem a saomi is az! Talán a legújabb valami "max" verzió ami kicsit, hangsúlyozom kicsit, eltér ettől a formavilágtól. Itt sajna mindenki abból indul ki, hogy mindenkinek "agyon romolgatós meg, csak ezt kell cserélni, meg csak azt és jó lesz" telefon a tuti. Van aki csak simán használni akarja. Még akkor is ha sokan itt egy szarnak tartanak valamit. A felhasználók 98%-át nem érdekli a 0,1ms-al lassúbb mint az amire a "romolás" után rá lehet mondani az a világ netovábbja tutti telefon! A sima felhasználó pedig magas ívből....rá annyira érdekli a B20 meg a szervereket megszégyenítő 8-10-20 magos erőmű képességekre. Ezek a gyerekes dolgok csak azoknak fontosak akik ezzel akarnak kitűnni a tömegből. Valahogy mint itt ......... -
beg
veterán
válasz
fateless #127288 üzenetére
DiskDigger sem? Nem titkosította a fájlrendszert? Mert akkor az lehet az ok.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
fateless #127173 üzenetére
Vernee boldog eladoja voltam masfel het utan. Csak pár szöszenet. Pozitivuma volt hogy szép. Negativuma volt rengeteg.. amikkel nem tul nagy elvarasaimnak nem tudott eleget tenni. Botrányos üzemidő, gondolom 4x evesen nem nyomkodom annyit mint egy ifjonc de nekem is karcsú volt. Ha 4g wifi kikapcsolod akkor ejszaka csak 30 % veszít az aksija, 4,5 ora uzemidőt el lehetett vele érni, ha kicsit jobban nyomogattam elég volt neki a napi 2x töltés. A köröm nem árt ha le van vágva, rendkívül karcolodik a hátlapja. Gyári fólia szószerint nem ér 1 ft! t sem. Normalis tokot nem kapsz hozza,szaros tpu nincs a kínálatban még az alin sem. Kijelzője pontosan nem tudom mitől megkarcolodott, pedig zokniban tartottam... szerintem egy hajszáltól. Az oldala sérülékeny mint állat, ráesett egy könyvre s a sarkán meglatszódott ?!! A böngészés közben akadozott... soroljam még...az ellenségeimnek szívesen ajánlom de a topiclakóknak semmiképp csak ha szeretik a szar minőséget.
-
Bazi.Joe
tag
válasz
fateless #126503 üzenetére
Mitől nagyon egyedi a flyme pl. egy miuihoz képest,tudnál valami példát mondani? Nekem most Huaweiem van erről szeretnék tovább lépni! Tetszenek a Meizu és a Xiaomi készülékei,de elég nagy dilemma hogy melyiket válasszam! Tény hogy a miui mögött elég nagy közösség áll! Ellenben a flyme már alapból tudja a magyar nyelvet!
De frissítik-e olyan vagy hasonlóan sűrűn mint a miuit? -
feripalijani
csendes tag
válasz
fateless #125434 üzenetére
Mennyire nagyon? 2 évet azért jo lenne ha majd lehúzna a készülék gondok nélkül. Az a baj, hogy ebbe a készülékbe tetszik minden, csak a belső szerkezettel nem vagyok tisztában. Mennyire nem ajánlott megrendelni ezt a telefont? Milyen problémák adódhatnak? Nem asphalt 8 azni akarok vele ilyesmik.
-
svgyula
addikt
válasz
fateless #125234 üzenetére
Szia! Minden mekenőben van ingyenes wifi! Ő is ezt írta: "ingyenes wifin keresztül a t-mobil adta 3 óra ingyen netre." Lehet, hogy a vásárlás után járó "kupon" az ingyen net mint most a kocka kóla ha veszel egy dobozost kapsz valamennyi ingyen netet.(nem reklámnak szántam)
-
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #124776 üzenetére
A készüléknél jelen levő alapvető érdekességek szerintem:
- a készülékház kb egy Galaxy S2-t vagy egy Galaxy S Advance-t idéz (akárki akármit mond, nem időtálló tervezés, és kb 3 éve sem volt már divatos), sőt még azoknál is gagyibbnak tűnik
- a hardver alapvetően nem éppen erős (gyengébb mint egy MTK6735)
- amit tovább tetéz az, hogy a Samsung rendszere kerül rá (a 1.5 GB RAM pont elég a rendszer működéséhez, de ennél többet már nem biztos, hogy fog szeretni)
- a kamerája kb. egy centivel sem jobb, mint a hasonszőrű kínaiaké
- 2 pontos ultra low-cost touch, de legalább IPS kijelző vanÉn nem merném megvenni még ilyen áron sem.
-
madarasz92
őstag
válasz
fateless #124655 üzenetére
Ha már az MI4C-ről van szó honnan érdemes megvenni? itt néztem az MI4C-t és esetleg a sima MI4-et .
Nem tudom melyiket érdemesebb megvenni? -
viktorhu
veterán
válasz
fateless #124676 üzenetére
Simán lehet még jó belőle. Mindenki kockáztat, aki vadonatúj modellt vesz, mindig lesznek hibák, csak egy nagy márkánál a garancia miatt annyira nem zavarja az embert a dolog. Én is ezzel jártam meg az Umi Superrel, egy korai darabot kaptam (még májusi szoftverrel), és vissza is kellett küldenem. Most egy Elephone P9000-et nyomogatok, és egyelőre tökéletesen elégedett vagyok, nagyon szépen kijavították a kezdeti szerelési és szoftveres hibákat, meg hát az ára is jóval alacsonyabb már, mint amennyiért az elején árulták.
A saját hülyeségemből tanulva én azt mondom, hogy a korai rendelés szerencsejáték, idő kell ahhoz, hogy kiforrjon egy új típus.
-
-
Ájvé
veterán
válasz
fateless #124653 üzenetére
Mi 4i és Mi 4c-nek méreten kívül majdnem semmi köze egymáshoz, teljesen más hardvert kaptak (még a kijelző is más, hiába azonos méret). Mi 4c-ben van egy fém váz erősítés a házban (merevítés, mint anno a Mi3-ban is, szóval nem fog a zsebedben elhajolni). Teljesen külön kapnak ROM-ot is, mivel teljesen eltér a két telefon hardveresen (az egy dolog, hogy mondjuk MIUI 8 van mindkettőre, ilyen erővel akkor az összes MIUI telefon ugyan olyan, mert majdnem mindre van már valamilyen MIUI 8-as ROM).
Ezt akarom ezzel mondani, hogy nem jó összehasonlítási alapod, mivel a Mi 4c és Mi 4i között olyan durva különbség van, hogy nem reális az összehasonlítási alap (Mi 4i képes volt akadozni az S615 FHD kijlező páros miatt, Mi 4c esetén S808-al viszont ez nem igen fordulhat elő, kamerás képességek és és föld). Egyetlen előnye a Mi 4i-ek a 4c-vel szemben a gorilla glass megléte és igen ez is különbség, mivel 4c-ben nincs GG üveg se (OGS technológia miatt nem lehet benne).
Úgyhogy kár összevetni a Mi 4i-t az Axon Minivel, ez alapján nem lehet dönteni a 4c és Axon Mini között. Mi 4c és Axon Mini-t kell összevetni, 4i-t pedig el kell felejteni (mint egyébként magát a készüléket is úgy ahogy van)."Miért ne használja egyébként európai ember az Mi4i-t?"
Csak azért mert pont egy árban van a 4c-vel és szerintem az hülye aki Mi 4i-t vesz 4c-vel szemben, már bocsánat nem rád értem, szóval hülyeség egy gyakorlatilag minden tekintetben rosszabb készüléket azonos áron megvenni. -
Ájvé
veterán
válasz
fateless #124648 üzenetére
Hamarosan Mi 4c is megkapja a 6.0-át, ez mellett a kamerája nagyon jó. Mi 4i-vel együtt emlegetni meg teljességgel felesleges, ég és föld a különbség a két telefon közt, Mi 4i eleve egy Indiába szánt termék, egy olcsóbb Mi 4 és ez meg is látszik minden téren rajta, szóval európai embernek nem igen ajánlott.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #124641 üzenetére
A Gearbest 2015 nyár végén csinálta ezt, boldog részese voltam az eltűnt telefonok játékának. Szerencsére újraküldték a telefont. Ott valami enyveskezű DPD-s volt a ludas a Best NL raktárban.
A Tiny viszont egész évben csinálja ezt. Pontosabban nem ők, hanem a DHL-nél tűnnek el sorra a csomagok. -
Upo
addikt
válasz
fateless #124605 üzenetére
Jaj, csak az a háromszöges minta ne lenne rajta, ritka csúf lett tőle szegény. De még ez a legeslegutolsó gond, attól még simán jó lehet. A szín az már más, nem nagyon szeretnék sukár csávó lenni, suhogós melegítőm sincs.
Rendes színben (fekete, szürke, esetleg fehér) nem létezik?
Illetve iránytű és giroszkóp van benne? Ha már cserélek, akkor a V5-nél ne legyen gyengébb a felszereltsége.Közben néztem, és elvileg van chromium silver színben is:
De itt azt írják a hozzászólásoknál, hogy nincs benne giroszkóp, amit pl. 360 fokos youtube videóval is ki lehet próbálni. Tényleg nincs a tiédben sem? Ennyi pénzért azért elég gáz lenne, hogy egy állítólagos csúcsmodellből kispórolnak egy 50 centes chipet...
Próbáld meg légyszíves ha tudod, engem is érdekelhet a készülék ha mégis van benne.
Hogy lehet tesztelni:
- Youtube alkalmazás, 360-as videóban a teló mozgatásával tudsz körülnézni.
- Sensor box for android, az első képernyőnél nem join new gomb, hanem nyomni kell egy vissza gombot. Jobb oldalt a színes kocka és alul a mágnes át van-e húzva?
- EZE VR alkalmazás, pont azt a két szenzort teszteli amire kíváncsi vagyok, ha mindent kipipál akkor ok.Szokás szerint a neten találni mindenfélét, találtam olyant is hogy van gyro, olyant is hogy nincs, sőt még olyant is hogy nem is 2 simes csak 1, úgyhogy jó lenne ha le tudnád tesztelni nekem.
-
forzaroma
tag
válasz
fateless #124605 üzenetére
Szia, köszi a felajánlást de sajnos nem járok arra!
Nem találok sehol sem tesztet róla, vagy személyes véleményt felhasználótól.
Jó képeket csinál, megbízható telefon, a navigáció működik rendesen rajta?
Hogyha jól látom 616 Snapdragon van benne ami már 2 éves konstrukció, jól működik vele?
Összességében te meg vagy elégedve vele, vennél újra ilyet? Amit látok és a paraméterei alapján tényleg nagyon tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest