- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
detroitrw #133173 üzenetére
Samsung J7 (2017)
Mindent tud azok közül amikre szükséged van. Már olyan 90 körül meg lehet venni rendes Samsung garanciával is, de ha nem égető, pár hónap múlva valószínűleg 10-15 ezerrel még talán lejjebb megy az ára.
Egy időben hanyagoltam én is a Samsungot, de J5 (2016) tulajként rájöttem megint, hogy ez azért kerül annyiba amennyibe, mert cserében csak használni kell, minden működik rendesen. Biztonsági frissítések is jönnek pár havonta szépen. Ezeken kívül talán nem is indítottam még újra, mert nem kellett. A korábbi Lenovo P70 ezt nem tudta nyújtani (a kameráját meg inkább hagyjuk), pedig az sem névtelen márka. Egyelőre semmi nem indokolja, hogy cseréljem bár a javasolt J7 (2017) azért megmozgatta a fantáziámat nekem is.
-
IldiH
tag
válasz
Ennyiből inkább már a BV8000 Pro
-
jmuranyi
tag
válasz
Szia, esetleg egy strapatelefon?
Blackview BV6000? -
válasz
detroitrw #125390 üzenetére
A telekomnál semmiképp sem vehetnéd meg, mert ott csak a single sim verzió volt, ezért mondtam, hogy ne ott keresgélj ilyet.
De akkor mondom egyértelműbben: a telekomtól nem fogsz venni az elvárásodnak megfelelő készüléket, csak független boltból, nem szolgáltatótól.
Nézd meg a Honor 8 telefont. 140k, két év gyártói garancia, a kijelző 5,2", de a készülék háza akkora, mint egy átlag 5" telefon. Vízbe azért ne mártogasd, de elég masszív készülék.
Akkor is lehet céges készülék, ha nem a telekomtól veszed...
-
andrisbandi
őstag
válasz
detroitrw #125380 üzenetére
Szerintem nincs ilyen teló.
Minden igény ellentétes a valósággal.
- Ahogy megbeszéltétek, dual sim-est nem igazán kapsz a szolgáltatóknál
- Vékony, kicsi, de strapabíró. Jó lenne, ha lenne ilyen.Ha már úgyis el tudod számolni, lehet érdemes lenne hozzátenni, és benevezni egy Samu S7-re.
2016 "legjobb" telefonjának választották.
Víz és porálló. Sok fajta ütésálló tokot lehet hozzá venni. A Youtubon tesztelik is őket. Pl "galaxy s7 armor case"Samsung Galaxy S7 G930FD
Így találni meg a dual simest.
A gari csak bolti, mert hivatalosan nem forgalmazzák nálunk. -
válasz
detroitrw #125385 üzenetére
Most telefonról vagyok, így csak leírom.
kimovil.com, a fenti igényeket beállítod, látni fogod, milyen készülékek felelnek meg az elvárásaidnak, majd árgép vagy árukereső segítségével megnézed azokat, amik tetszenek.
Gyanítom, hogy Sony dual simek fognak leginkább kijönni, de azért az eustocknál megnézheted pl a xiaomi 4c-t is -
Sakee
csendes tag
válasz
detroitrw #121065 üzenetére
Halló. 3 hete nyúzom, elég jó készülék, viszont a hangminősége telefonáláskor nem a legjobb.. sőt....Se engem nem hallani túl tisztán,se én sem hallok valami túl tiszta hangokat. Füles headset sokat segít, de nem használom,csak zenére,de azt még nem ezen hallgatók,mert borzalmas. De elsősorban a céges telonak használom úgyis...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest