- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
5" a sztenderd méret.Minden ami ezalatt van az kicsi ami efölött az nagy.Ázsiában a nagyképernyős telókra van igény.Ott a kutyának nem kell a 4,5"-os.Ahhoz igazodnak elsősorban mivel az a fő piacuk és nem az európai ahol van pár tucat ember(főleg magyarországon)akinek még az 5" is nagy.
-
törölt tag
válasz
Phantom123 #47 üzenetére
A snapi kemény "ellenfele" az X20-nak, viszont ár/érték szempontok miatt én ezt rendeltem. ( Ráadás, csak hogy ki ne maradjon
: BÉHÚSZ!!
-
Phantom123
csendes tag
A redmi note 3 pro és ez között vacilálok, megvárom a tesztet aztán majd kiderül
-
ProEvoFan
nagyúr
AnTuTu tesztben elért majdnem 95000 pont, elégé durva...
-
csabi63
senior tag
Az igény a nagy képernyőkre van. Ha mindenki a 320p felbontású, 3 hüvelykes telókat keresné, akkor nem gyártanának 6 hüvelykes phabletet. Ha senki nem venné a batár képernyőset, akkor meg seperc alatt leállnának vele. De az okostelefon már alig telefon. Mini PC, könyvtár, házimozi, fényképezőgép, forgalomirányító rendőr, anyám tyúkja.
Meg ugye az elmúlt néhány évben a homo sapiens tenyere jelentősen megnőtt. A legelső 5 hüvelykes telefon még közröhej tárgya volt, mint kezelhetetlen tepsi. Amíg 1-2 filmsztár, Kobe Bryant, meg Lady Gaga el nem kezdte reklámozni. Azóta már az 5,5 is teljesen normális, a 6 meg menő phablet. Még Taylor Swift rendel magának egy 8 hüvelykeset gyémánt berakással, aztán mindenki a hóna alatt hordja majd a telefont. Semmiben nem különbözünk a majomtól, ez nyilvánvaló. Csak nekik nincs pénzük telefonra.
-
jUUh
addikt
Ez ennyi pénzért ajándék lesz, ha hozzá a Thor minőségét.
-
bostone
addikt
Ha a thor gyerekbetegségeit kinőtte, különösen ajánlott lehet ez a cucc.
-
Surda-
őstag
Egy baja van,nagy
Tényleg nincs igény kissebb telefonokra?
Azért ha a fotói meggyőzőek,akkor lehet beruházok rá. -
Fejvadi
nagyúr
Nekem ez nem okoz ekkora stresszt.
Minden cikknél oda van írva már a címlapon is, hogy "HÍR. TESZT, PROHARDVER HÍR, BLOGBEJEGYZÉS" A gyerekes szóviccek sem hiányoznak nekem a címből, de volt már erről szó és sok mást meg irritált is. Én elolvasom a cikket és nagyon ritka esetben nézem ki írta, mert a cikk érdekel. Persze rá lehet jönni olvasás közben többnyire ki is írta, a jellegzetes szóhasználatból. Akkor szokjátok, de csak óvatosan, meg ne ártson. -
tybsen
addikt
Én is megszólítva érzem magam mert azonos a véleményünk a fórumtárssal.
Évek óta az a struktúra a mobilarena-n, hogy egy tesztnél megjelenik a készülék neve és mellé egy kis frappáns szöveg vagy szójáték vagy akármi, ami jellemző a telefonra, stb. Azok akik naponta olvassák az oldalt, szerintem ezt már megszokták.
Ehhez képest a jelenlegi hír "Erődemonstráció - Vernee Apollo Lite"-ból (még ha itt a sorrend fel is lett cserélve) logikusan arra lehet következtetni, hogy egy tesztről van szó, nem pedig egy hírről. Pláne, hogy a cikk folytatásából is úgy tűnik, hogy ez valóban egy teszt - én igazából azon csodálkoztam hogy nincs több oldal. Szóval elég fura hír lett ez és szerintem nem passzol az eddigi rendszerbe.
A cikkek stílusa - bár többé-kevésbé illeszkedik az eddigi mobilarena-s vonalhoz - valóban megszokást igényel, ahogyan már volt is szó erről. A régi olvasók, mint én is, joggal érezhetik ezt szokatlannak, hiszen valóban az is. Érhető módon az ember hangot ad ennek, és hát hol máshol, ha nem a cikkhez tartó fórumban
Semmi rossz szándék nincs amúgy ebben.
-
Fejvadi
nagyúr
Erre kíváncsi leszek. Ígéretesnek tűnik.
(#15) moleculez
Ekkora kihívást jelent neked, hogy "szoknod kell"? -
csabi63
senior tag
Az erős hardverhez, és az 5,5 FHD kijelzőhöz elég soványnak tűnik nekem a 3180mAh akku. Egyébként nagyon ott van a szeren, és az ára sincs elszállva.
-
SaGa59
őstag
válasz
maximilien88 #20 üzenetére
De, bocs. A Thort hírdette az eustock is úgy, hogy van benne, mert elhitték a gyárótank, oszt mégse...
(#21) Fakirr1 Köszi, nézem...
-
virtuális gombok.Nálam már ezért szóba sem jöhet.Sosem értettem minek kell egy nagykijelzős telóból 0,2 collt elpazarolni.Meg ki tudja mire elég a 3150-es akksi.RN3 PRO 10 órás kijelzőideje nehezen hozható vele szerintem.
-
törölt tag
Kérdés? Lesz benne értesítési led funkció? Köszi.
-
75 ezer az eustockon.Én az RN3 PRO-mat vettem ennyiért ez meg elviekben erősebb.Nem tudom mennyire megbízható ez a vernee de 75 ezerért magyar garival nagyon komoly ajánlatnak tűnik.
-
SaGa59
őstag
válasz
#84490496 #16 üzenetére
Majd írd meg légyíszves, hogy van-e benne iránytű. A különböző kínai boltok oldalai szerint igen, az eustock viszont nem írja. Lehet, hogy félnek, beleszaladnak az Apollónál már bekapott átverésbe. Ott beírták az iránytűt a szenzorok közé, aztán jól nincs benne.
Egy UMI Super - Vernee Apollo Light gyakorlati összehasonlítás érdekelne leginkább, akku, kijelző minőség, iránytű használhatóság, GPS stabilitás, kamera szempontjából, bár ez utóbbi nálam másodlagos.
Köszi.
-
Máté94
addikt
-
moleculez
veterán
Cím, és bevezető alapján azt hittem teszt, néztem is, egy nap két teszt. Alice-stylet a hírekben szoknom kell még.
-
batai15
félisten
Ha kategóriába lesz olyan jó mint a thor a saját kategóriájába ,akkor igen jó cucc lesz .
-
Swami
senior tag
Ha mar lehetne tudni valamit (ertsd; jot) az uzemidorol meg a kamerarol, mar rendelnem is.
[link] -
dlaj
őstag
Vajon mekkora lehet a kijelzője?
-
kbyte1024
veterán
Na meg jó lenne ha,5"-nal nem lenne nagyobb.
-
ghiottone
nagyúr
Elgondolkodtató ajánlat még a 229 dolláros áron is. Kíváncsi leszek a tesztekre + a proci fogyasztására. A S5K3P3-as Samsung kamera szenzor viszont nem tetszik, mert a Xiaomi Redmi Note 3 Pro is ezt kapta és ott nem igazán győzött meg.
-
dyj
csendes tag
-
akooos
veterán
LITE
Brutál hardver, jó áron ütős lehet.
-
Ricardo
titán
Ez nem hangzik rosszul. Kérdés az, hogy milyen szoftveres támogatást fog kapni.
-
Scrydhan
senior tag
A nagy verzióra kiváncsi leszek,100 környékén kéne indulnia hogy megszorongassa a oneplus 3-mat mert különben a garantált közösségi support elviszi a vásárlókat :/
Amúgy a vernee thor mennyire is akciós?
-
Ferike81
senior tag
Azért raktak bele gazdagon cuccot.
Ha az összeszerelési minőség is jó, és az anyagok is, akkor még akár jó is lehet.
-
aha.e
tag
Jó árral nagy siker lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 11 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4334
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest