- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
fölcsillant a szemem Ez a kisElefánt honnan (lesz) vámbiztosítással?
G9 , G2 , vagy 5,5colon S2+ vagy ugye P7000 ez (tán mind presale is ugyan) de jól jönne ílyen biztosítással elephone.cc shopjából ha van neki
Mind mind 800MHz-képes, ha nem tévedek..
Elephone nemrégiben toborzott developereket, ki is hozták talán már az ő MediaTek mt6752-s gépükre a CM12.1 ami Loli android 5.1 alapú -- Én meg máris azt várom meg remélem hogy portolgatni kezdik más mt6752-esekre is ha jónak bizonyul
-
aytukabozs
addikt
pont ezeket az új elefántokat nézegettem....
erről mondjuk valamelyik moto jutott eszembe dizájnra,de ez az s2 +....
ez valami rohadt vadul fog kinézni..
kár hogy nem veszek olyan telefont amin rögtön 2 üvegfelület is rendelkezésre áll hogy az ember összetörje -
beg
veterán
Akksi tuti kamu. Meg még ki tudja mi. Csábítóak ezek az árak, azután meg olvasom itt a jajgatásokat. Ne kelljen romolni, működjön a GPS (Ha fizikailag nem felejtődik ki) meg a többi hardver és akkor talán még használni is lehet.
A 4gb háttér két felé van osztva, a rendszer és pár alkalmazás hamar felemészti majd. -
Terentius
őstag
Tessék: Needrom
A hozzászólásokban van még 3 patch azt is tedd fel.A Lenovo safecentert megtartottam,mert hasznos.Ami nekem tetszik:
-Gyors
-Stabil
-Gps hibátlanul megy
-Térerőt nem dobálja el
-Akksit nem eszi, 6-7 óra kijelzőidő
-Kitkat 4.4.2
-Lenovo camera app megannyi beállítási lehetőséggel
-Flash player alapból benne van
-2 Gb Lenovo cloud vagy mi a képeknek ingyér
-Auto fényerő hibátlan szemben az SW10-es Rommal
- Lenovo VibeUI (nekem bejön)
-Játékok smoothabbak mint eddig (Nova3,Mortal Kombat X,Temple Run Oz lag nélkül megy.)
Ezzel a Rommal tökéletes lett a teló.Ennél több nekem jelenleg nem kell, úgyhogy marad a teló még egy ideig vagy ki tudja meddig (3 akksim van hozzá biztonsági okokból) -
egykettő
aktív tag
1. régi telefonon: névjegyzéket kiexportálni sd kártyára, onnan beexportálni google fiókba(gmail webfelületén duplikációk törlése), új telefonon csak be kell lépni ugyanebbe agmail fiókba és ott van. Ha másik gmail fiókba akarod átmásolni, akkor a webfelületen ki tudod exportálni csv-be, majd az újba-be.
2. SMS-re ezt szoktam, ez is a gmail fiókba szikronizálja fel, még a hívásnaplót is.
3. vibert még nem költöztettem,
- talán a titanium backup jó lehet erre, innen a második tippel. Végső esetben a google rengeteg találatot hoz erre. -
Bizony sokan vagyunk így. Csak hát otthon nehéz összerakni egy mt6592-t 4,3"-os kijelzővel...
Én most elvagyok a JY G4S-sel, ami igaz hogy 4,7"-os, de méretben kisebb az általam nagyon kedvelt Lenovo A820-nál (ami már 2 éves).
Egyre kevésbé lehet megtaláni a kevés kompromisszummal rendelkező/élhető telefonokat. <- ez persze teljesen egyéni. -
- nagyok a méretek, max. G2F méret jöhet szóba
Ez a gondom nekem is a mai kinálatban. Erősebb hardver és nagyobb méret a trend.
A G2F jó lett volna, ha el nem tolják a 2. szériát.
Van 6572-es kiadásnál 1GB RAM-os is, [link], sok infó nincs róla.
Vagy épp picit nagyobb 4,5"-os akai (bár az akairól mindig az jut eszembe, hogy az egyik PH!-s teszt címe az volt, hogy "vegyél inkább kazetát...") -
GIJoe
addikt
Még 2 tipp, hátha segít. EUból mind2ő... (no áfa)
4,5" DooGee vagy a még olcsóbb CUBOT S168, amit sokan dicsértek régebben, viszont sajnos 5"os (de nem gond az szerintem, nehéz kisebbet kapni)
-
Egy éve még azt mndtam, hogy egész rendben van.
Azonban az 512MB RAM ma már pont azoknál kevés, akik fészbúkot és hasonlóan nem pont az optimalizáltságukról híres programokat használnak. Jellemzően a lányok ilyenek a fiatalabb korosztályból.
(Feleségemnek a 2,5 éves G2L simán jó, most kapott új akkut és még most sem használja ki minden funkcióját).
Leánykának inkább G2F, de ezt már a sok szívás miatt nem merem ajánlani - legalábbis ami a 4GB RAM-os, matricás verzióra vonatkozóan -, az új 8GB-os verziót meg nem ismerem. -
KTU
addikt
amúgy meg szerintem kamu
"akiknek az írás hagyományos eszközökkel problémát okoz, az elektronikus írás semmiféle nehézséget nem jelent. Ennek bonyolult magyarázata leegyszerűsítve annyi, hogy a kézírás, illetve a gépelés, mint folyamat teljesen más úton közelíti meg a végeredményt. Más folyamatok, más rendszerben kapcsolódnak egymáshoz az egyik, illetve a másik esetben."
-
kishoresz
csendes tag
Diszgráfia betegségem van nem tehetek róla, hogy nehezen írok helyesen nem mindig találom el hova kell a vessző próbálok oda figyelni rá.. de ezt le írtam a profilomon a bemutatkozásomba is bár gondolom nem nézted, mint ahogyan sehol sem nézik és mindig megkapom a magamét.
-
junkpod
veterán
Annyit nem fizettem volna érte, bevallaltam. Talán az segített, hogy Hollandiából jött (keresztul)...
Azt viszont (elephone G4) bekapcsolasakor tapasztaltam, hogy qva hangos, előre lefogtam a hangszórót mert ismerem ezt a kínai hangos indulás maniat, de még így is brutális volt. -
WOT-H-A-C
veterán
Van topikja, és így képről nem lehet megmondani, hogy lézergravírozott lesz , vagy papír matricás. Majd ha megjött és rendszeressen lefagy random vagy töltés közben akkor lehet majd gondolkodni , hogyan oldjad meg. Addig no para, lehet ,hogy minsen gond nélkül fog üzemelni.
-
-
A 4" az eléggé limitál, mert a gyártók már nem nagyon teszik meg a szívességet, hogy kompakt méretben (4") gyártanak tényleg jót is.
Ez esetleg, de 2 magos proc van benne.
4,3"-ban a g2f volt egy ideig jó, aztán elszúrták, aztán megint frissítették - immáron hardveresen is -, és már 8GB ROM-mal árulják. A legelső széria stabil, legalábbis azok, amik a kollégáinál vannak. A második szériással már szoftveresen trükközni kell, a 3. szériához nem volt szerencsém. -
-
aytukabozs
addikt
Hát nem vagyok egy nagy ász mtk*android kombóban mint az látszik
szóval akkor teljesen normális hogy töltés közben teljes erővel dolgozik a gép akkor is ha épp nem használom?
Mindenesetre a köv. töltés után akkor nullázok és mutatok úgy statisztikát, ha még nem untat a lámáskodásom -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
No korai volt az öröm
A hibajelenség ugye ez volt:
Tegnap egész nap nyüstöltem a telefont és remekül (nem)merült az akksi, faszának tűnt minden:
de hajnalban ugyanúgy kikapcsolt mint eddig, és reggel visszakapcsolva már b@szik az MTKnoLEd-re.
Pontosabban az app azt írja hogy minden rendben, de DeepSleep újra nincs, helyette fullon pörög a proci:
ha valakinek lenne tippje ne tartsa magában...
-
aytukabozs
addikt
(Bár nem nekem szóld de) Köszi a tippet!
Előtte:
Utána:Már csak arra vagyok kíváncsi hogy ezek után hogy fog alakulni az akkuidőm, valamint hogy ez megoldja-e a főképp éjszaka jelentkező problémát, ti. hogy nemes egyszerűséggel kikapcsol a telefon...
Én titkon ebben reménykedem, mert a kis ámátőr agyamban az a feltételezés él hogy ezt is a no deepsleep jelenség okozta. -
Krinyo
senior tag
Próbáltam állítani rajta különböző útmutatások alapján, de nem lett szinte semmivel sem jobb. Nem rootolt a készülék, de a beállított értékek újraindítás után is megmaradnak, nekem ezzel nincs baj. Állítólag az aktív zajszűrő (hátsó mikrofon által) is be van kapcsolva, ezt sem tudom kikapcsolni, ez is tudja tovább rontani az amúgy sem rózsás helyzetet.
Egyedül ez a gond vele, egyébként semmi baj nem lenne, nagyon jópofa készülék... -
pmikloska
aktív tag
Hát azt lenne hasznos tudni (ez akár másnak is jól jönne később), hogy milyen fájlok felelnek az Androidban a telefonbeszélgetésért, annak hangminőségéért stb.
Sajnos én nem tudom.
A HTC telefonomnál lehetett (kellett cserélni a Radio szoftvert, de az MTK-nál külön ilyesmit nem láttam még). -
pmikloska
aktív tag
Jaj, tényleg, bocs, Haier W718. Az első kiadás.
A jól szóló ROM éppen a gyári, ami rajta volt, aztán van egy rakás custom, de ott valami elromlott, mert azokkal nem jó. Valószínűleg ugyanaz lehetett az alapja, amiből a srác dolgozott.
Van egy MIUI is, de azzal meg magyarítás ügyben küzdök. -
[w]
őstag
1.
elnézést, valóban félrevezető, hogy az utolsó kép igen rövid idő után készült, de annak úgy gondoltam inkább az az információtartalma, hogy csupán 7 perces működés (reboot) után milyen orbitálisan nagy a kernel WL-ok száma!sajnos egyikről sem tudom micsoda és a Google sem vitt közelebb (nincs rájuk találat), így rejtély hogy a read_data_wake_lock, a KeyEvents és a különböző event-ek mi a büdös frászért mocorognak többezres nagyságrendben.
2. én sem értem, mindjárt csatolok egy CPUSPY-képet!
3. 2013. áprilisában szereztük be a család egy tagjának, egyidőben egy JY G2S-sel, de azzal nincsenek problémák
4. kb. 2 hete jelentkezett a probléma, mintegy a semmiből, illetve nem tudom mihez kötni. az appok frissítése Play-ről általában folyamatos, szóval nem tudom melyik apphoz kötni, illetve egyikhez sem tudom
5. az akksi kiváló kondiban van, de mivel 2 db-ot adtak hozzá anno, most a tartalékkal üzemel és a tünetek azonosak
6. köszönöm, meg fogom nézni!
-
-
-
ggg1
aktív tag
Jogos! :-D
Ez a perverzitásom, hogy feljövök ide, és két néven vitatkozok magammal egy olyan akksi feltételezett kapacitásáról, és a feltételezett felülcímkézéséről, amit igazából egyikünk sem látott soha. :-DDe látod, én most már egyetértek magammal, csak még ő nem ért egyet velem. De nem sokára kibékülünk, érzem. :-D
-
RufuszX
senior tag
Nagyon köszönöm!!!
Ugyanezzel a problémával küzdöttem. Már szinte minden féle romot próbáltam, most feldobtam az apk-t ami jelezte hogy a notification led enabled.... (pedig nincs is)
Remélem ez orvosság lesz a deep sleep megszünésének problémájára.Még egyszer nagyon köszönöm az infot és a leírást!!!
-
aytukabozs
addikt
-
Köszönöm a linkeket, amiket adtál,
Lejet, hogy meglett a tesztpont.
Azért mondom, hogy csak lehet, mert végülis életet kehelni nem sikerült bele, de a testre záráskor megszólalt awin "új hardver csatlakozása" jellegzetes hang.
Ennek ellenére nem épült fel a preloader kapcsolat. Nem felismerhető a hardver... -
csubuka
addikt
Szia!
Köszönöm! A fixált eredménnyel nincs bajom, nekem megfelel (szerintem), ám amilyen körülményesen kell addig eljutni az aggasztó... percenként egy új műhold ha szerencsés helyen állok felbukkan a listán, majd szép lassan beáll a mese... (van hogy hirtelen hozzáad még négyet
és ha fixált és várok még akkor szép stabil szerencsére, 4m-es pontosság az állati jó, ha kocsiban is tartaná, bár használatra nem fog sor kerülni... plusz azért a gps sztori ki volt írva az anten is, nem véletlenül, arra nem jár partial refund felteszem...
)
De van hogy nem akaródzik neki az első műhold után a többit behozni percekig és akkor mintha nem is csinálna semmit csak annak az egy árvának a jelszintje "változtatódgat"... Az ilyen fagyós mese nem tetszik, de ha mindenkinek ilyen akkor nincs okom panaszra, plusz maga a végeredmény jó, tekintve, hogy full gyári minden még. Lehet hogy az első fix persze ilyen lassúcska szokásosan... de nekem a második is ilyen volt wifi meg egyéb segédletek nélkül.
Neked is antelifeos x1s van akkor (a fiadnak legalábbis), legutolsó rendelés az akciósból?
UI: A kókány topik nagyon tetszik baromi jó sztorik vannak ott, köszi
jó anyag...
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
Ez mi lehet?
Szerintem inkább a mérési pontatlanságok összeadódása.
Hiába, a telefon nem precíz laborműszer, így hiába tudja elméletileg négy tizedesjegyig kiírni az akku feszültségét, néha teljesen "elszámolja" magát.
Így jártam nemrégiben, amikor az imádott, és mindaddig hibátlanul működő Haier W910-emet egyszer csak nem lehetett bekapcsolni. Mint kiderült, lemerült a drága, pedig pár perccel korábban még 50% körül mutatta a töltöttséget. Nem kizárt, hogy ehhez tevékenyen hozzájárult az, hogy én soha nem kapcsolom ki a telefonjaimat.
A korábbi, hosszabb ideig egyhuzamban használt telefonom, a Huawei Y200 is néha 20-30%-os eséseket produkált az akkuidő-visszajelzésben, és mindig csak az újraindítás billentette helyre. Úgy fest, ez ilyen az Androidnál.
-
EG0
aktív tag
Oké, annyira tényleg nem néztem utána. Pénteken PandaWill-en XIAOMI 10400mAh Power Bank (5V 2A, ezüst) 21,59 USD-ért lesz. :-)
-
Bagira01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest