-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishoresz
csendes tag
Diszgráfia betegségem van nem tehetek róla, hogy nehezen írok helyesen nem mindig találom el hova kell a vessző próbálok oda figyelni rá.. de ezt le írtam a profilomon a bemutatkozásomba is bár gondolom nem nézted, mint ahogyan sehol sem nézik és mindig megkapom a magamét.
-
kishoresz
csendes tag
válasz
aytukabozs #101458 üzenetére
Mindenképp EU raktárból szeretném, ebay-en néztem 50 ezerért (postával) ami németből jönne
De ha árban hasonlót tudnál ajánlani, ami jobban megéri hálás lennék, nem nagyon mozgat hány magos a gépezet
-
kishoresz
csendes tag
Sziasztok !
Ki néztem magamnak egy iNew v3 plus telefont, ez lenne az első rendelésem ezért gondoltam meg kérdem a hozzá értőket, hogy megéri-e megvásárolni ha nem akkor hasonló árban mit ajánlanátok ?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest