- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
salytmasztor #88884 üzenetére
Azon túl, hogy van róla bemutató cikk [link] 158 hozzászólással, még mit lehetne mondani?
-
citkar
addikt
válasz
WOT-H-A-C #88897 üzenetére
Hát megmondom őszintén nem kerestem még, de 2 hete jelent meg kb.
Egyelőre nem tervezek új rendszert tenni rá, teljesen jó a gyári.
Ennélfogva a CWM-t sem néztem meg. Azt hozzáteszem az előző iOceaneknél volt ROM bőven, sőt a iOcean az oldalukra feltette majdnem minden készülékéhez a gyári ROM-okat, minden szükséges programmal, driverrel és videóval mit/hogyan.Én nyugodt szívvel ajánlom, a kamera szerintem nem olyan jó, mint az x7-ben, de az átlagot megüti , összességében és főleg ennyiért jó vétel.
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #88895 üzenetére
Ügyes!
-
citkar
addikt
válasz
WOT-H-A-C #88883 üzenetére
Igen, megérkezett. Elégedett is vagyok vele. Nagyon szép, a 6592-es SoC, a 2/32 GB memória megvan. A GPS elég jó, a WiFi is rendben.
A fényképezőt még nem tudtam csak borongós időben próbálni, ott átlagosnak mondanám, de ideális időben gondolom jobb lesz.
A 4.4.2-es rendszer gyors, tud magyarul is. 186 USD volt. Szerintem jó vétel volt. -
tpeter77
addikt
LG L70 duál vs Samu Core 2 duo vs Lenovo A328
melyik lehet a jobb választás?
Magyar boltban kapható független duál simes garis telót keresek 40-50 körül.esetleg más alternatíva?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Szerintem jobb választás a T11. A 720p kevésbé eszi az aksit, a tárhelyet tudod bővíteni sdvel a t11 en....
Paolinho:
kicsi az esély hogy 2300mAh val adják már rég áttértek mind2 modellnél a 2750 mAh ra. Ha mégis akkor szerintem még az első szériákbòl maradt de ebben az esetben felejtos!
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Régen én is gondolkodtam rajta de a teszt képek és az ára nem győztek meg. Végül egy Coolpad F1-et vettem
Ahogy látom 65k alapból és arra vám/áfa + szállítás. Nekem soknak tűnik és a full HD miatt se venném.
Van fóruma olvasgass bele: [link]
Neked kell eldöntened megér-e annyit. -
salytmasztor
aktív tag
válasz
salytmasztor #88871 üzenetére
Ne árasszatok el ilyen sok infóval a kérdésemmel kapcsolatban, mert nem tudom feldolgozni.
Vagy ennyire "hibátlan" választás ez a telefon ennyiért és nincs semmi más ajánlás / észrevétel? -
Tündike25
tag
Sziasztok!
Dual SIM-es telefont keresek, ahol mind2 slot tudja a 3G-t, egyszerre(!!). Nem baj ha dual-standby-os, úgyis az egyiken menne csak a telefon, a másikon meg a mobilnet. De kell a 3G a beszédhez is, mert a Vodafone 2G lefedettsége borzasztó szar sajna...
Ja és max 5 col legyen és max kb 100 rugó. Sajnos én nem találtam semmi megfelelőt, pedig nézegettem már egy rakatot... Nagyon köszi előre is! pusza -
azozo
senior tag
válasz
kmarkk22 #88877 üzenetére
bangood Uk warehouse
DOOGEE DG310 5-inch MTK6582 1.3GHz Quad-core Smartphone
Ennyiért én is gondolkodom....
-
kmarkk22
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, úgy érzem eljött az ideje az első külföldi rendelésemnek. Először valami olcsóbbal szeretnék kezdeni. Egy doogee dg310-et néztem ki, van róla valami tapasztalatotok? Tisztában vagyok vele hogy nem acélos a kamerája, de azt nagyon ritkan használnám, arra eleg az is, illetve szerintem a felbontása sem zavarna, ha szépek a színei illetve jók a betekintési szögei.
Comebuy-ról rendelném, mert ott van német raktáron, és onnan gyorsabban megérkezne. Megbízható az oldal?
Illeve meg egy kérdésem lenne, meg nem csatoltam paypal-hoz a bankkártyámat, elég szkeptikus vagyok, félek hogy valahogy belépnek az accountomba es ledarálják a pénzem... Ezert majd rendelés előtt szeretném csak csatolni, es arra lennek kíváncsi, hogy miután kifizettem a telefont, azután lesz-e lehetőségem a bankkártya adataid eltávolítani a paypal-ból.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #88872 üzenetére
"Én úgy hallottam haverom szobatárának az apjától, hogy minden kínai telefon sz@r klón!!!"
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #88873 üzenetére
Aha,
és az mire érv pro vagy kontra hogy kínai?BTW a wikipedia link fájt kicsit...
-
válasz
aytukabozs #88872 üzenetére
Gondolom, igen: [link].
-
salytmasztor
aktív tag
Egyre valószínűbb, tesztek és leírások alapján a következő telefon tetszik a legjobban: THL T100S (kb 65k)
Nagyjából átnéztem keresővel az itteni fórumot is, de rákérdezek a vásárlás előtt, hogy van-e valami negatív vélemény ezzel a típussal kapcsolatban vagy esetleg érdemes-e várni hasonló / jobb kiadásra, esetleg hasonló árban van-e sokkal "jobb" vétel?
Illetve ha ezt veszem, akkor hol érdemes beszerezni?
Valamelyik külföldi / itthoni webshopból vagy itt PH-n valakitől? -
atee
őstag
válasz
lordmark #88866 üzenetére
Ezen agyaltam èn is a múlthèten. Vègül az 1 gigás mellett döntöttem rèszben mert szkeptikus voltam. Mègis csak egy kínai márkáròl beszélünk ès evvel is minimalizálni akartam az esetleges csalòdásom anyagi mèrtèkèt
Eddig nem bántam meg.
Az biztos, hogy a használt piacon majd többet èr a 2 gigás, de annyival többe is kerül most.
Szerintem pont az a lènyeg, hogy 50k alatt megvan ez a kiválò telefon ès mire az egy giga is elfogy, kevès lesz addigra más paramèterek tekintetèben is másik kèszülèk után nèz az ember.
Egyik kèszülèkkel se jár rosszul senki. Igazábòl a kèrdès az, hogy most kell az a 10k vagy majd, ha eladom 1 èv múlva -
-
lordmark
tag
válasz
Viktor0610 #88862 üzenetére
Értem. És a gyengébb és erősebb hardverű zte v5 közül érdemes az erősebbért egy tizessel többet kiadni?
-
-
lordmark
tag
válasz
Viktor0610 #88851 üzenetére
Értem. És honnan érdemes rendelni mostanság? A chigonnál próbálkoztam, de nem kaptam választ az üzenetemre...
-
kmarci25
veterán
Óh, jajj. Csodás készülék és a használata is mennyei lehet. 2,45-ös képernyő, és ájfon sztájl.
-
-
lordmark
tag
Sziasztok!
G2F és v5 redbull között vacillálok. Azt látom, hogy van különbség teljesítménybe és persze árban.
Mikor melyik ajánlott. Tud annyival többet ZTE, mint amennyivel drágább?
Honnan érdemes megrendelni? Melyik honnan a legolcsóbb?
A szállítás nem sürgős...
Köszönöm a segítséget! -
Upo
addikt
válasz
#79335424 #88833 üzenetére
JB-KK váltás u8táni visszaállás:
Gyanítom hogy filerendszer váltás lehetett, pl. ext3-ról ext4-re, ha visszaállsz JB-re akkor a wm pont az általad állítottakkal ellentétben simán visszaállítja a fájlokat az ext4 partícióra is, csak a rendszer nem indul mert a JB nem kezeli az újabb filerendszert. Ha teljes régi gyári romot állítasz vissza akkor a JB által kezelt filerendszert image szinten álltja vissza. Utána a helyes fájlrendszerre állítasz vissza cwm-el. De aki egy kicsit ért hozzá az írhat egy cwm scriptet ami átformázza a megfelelő partíciókat úgyhogy nem kell flashelni. Elég egy 4.4->4.3 cwm zip és utána reboot cwm után mehet a visszaállítás.
Pl. 4.0 - 4.1 - 4.2 átállás is simán szokott menni oda-vissza (feltételezem az egyforma filerendszert). Nem kellene túlmisztifikálni és összeszedegetett hamis félinformációkat próféciaként hirdetni...A másikra én sem tudok mit mondani, nem fért el a rom a gyári tárhelyen ezért kellett nagyobbat csinálni. Az lett volna a poén ha a kisebb helyre visszaállította volna a nagyobb helyet foglaló adatokat
A különböző pdafanos és hasonló leírások egységsugarú felhasználóknak készültek hogy lehetőleg minél inkább bolondbiztos legyen. Ám ha valakinek van egy kis esze és egy kis szaktudása akkor működésre lehet bírni dolgokat, valamint olyan dolgokat nem kezd el amiről tudható hogy nem fog működni.
Jóval kötözködsz te is, Cappa ismeri a dolgok hátterét, tudja mit beszél, valószínű azért nem futott bele ilyenekbe mert pl. ubifs kerneles romot nem állít vissza ext3 partícióra, (vagy ext3-ast ext4-re KK -> JB), 300M-s mentést se akar 256M-s partícióra visszaállítani, hanem gondolkodik.
Ésszel kell dolgozni! Aki meg nem ért hozzá az kövesse a foolproof leírásokat, úgy mindenki jól jár.
-
paolinho
őstag
válasz
gipsztigris #88839 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, akkor megkeresem a szakembert.
(#88838) tboy93: Köszi neked is az ötletet, de én egy referenciával rendelkezű hozzáértőben inkább megbíznék.
-
válasz
#79335424 #88833 üzenetére
Pont ezért emeltem ki, hogy MTK platform.
Ebből a szempontból egészen előnyös, hogy szinte ugyanazon technikák működnek szinte bárnelyik, nem extrákkal ellátott MTK alapú telefonon.Gyárinál nagyobb programtárhelyet biztosító parameter fájlal flashelt rom CWM mentését nem lehet gyári partíciókiosztásra visszaállítani.
Ez teljesen logikus.
Hiszen a nagyobb méret nem fér el a kisebb partíción. -
gipsztigris
addikt
válasz
paolinho #88837 üzenetére
Fagyallo kolléga A Nyugatitól nem messze van az üzlet ahol dolgozik, csak ajánlani tudom!
-
paolinho
őstag
Tudnátok esetleg ajánlani valakit itt Bpesten, aki ki tudná forrasztani a power-gomb szalagkábelt a telómból (ja és az újat vissza)? Annyira kicsi az egész, hogy az én pákámmal félek, valami sérülést okoznék az alaplap panelen. KÖszi.
-
-
tahepa
senior tag
-
törölt tag
válasz
cappa72 #88830 üzenetére
Saját Samu tapasztalat:
Egyik kernel CWM -je nem állította vissza a másik mentését, valamint nem minden szükséges állomány szerepelt a mentésben.
JB - KK váltás után nem lehet visszaállni JB -re, CWM visszaállítással. Először vissza kell állítani JB partícióit (teljes, partíciókiosztást is tartalmazó JB rom, Odinnal (pit fájl + repart opció)) és csak aztán a CWM mentést.
RK -s tapasztalat:
Gyárinál nagyobb programtárhelyet biztosító parameter fájlal flashelt rom CWM mentését nem lehet gyári partíciókiosztásra visszaállítani.
Hírtelen ezek jutottak eszembe, de linkelhetem a PDA fanos leírást a (romolás 1x1), amiben ezek világosan le vannak írva. Több készülék (telók, miniPC -k) topikjaiban előforduló probléma, hogy ilyen hibák miatt nem áll fel a rendszer CWM visszaállítás után. Azon csodálkozom, hogy Te még nem találkoztál ehhez hasonló problémákkal. -
Sziasztok! THL T6S-ről mik a vélemények? Anyunak lenne, tetszik neki a telefon, a thl-el eddig nekünk se volt gondunk, egyedül a felbontás nem tetszik. Pandánál most egész jó áron van a ketyere, ha nincs vele gáz, lehet hogy megrendelnénk...
-
válasz
#79335424 #88827 üzenetére
Sajnos, ez nem így van, de nincs kedvem bizonygatni.
Pedig kellene, hiszen ezért szakmai topik.
Az, hogy ráhagyjuk a másikra, abból az olvasóközönség nem fog semmit leszűrni.Sok sikert, pl. ahhoz, amikor a mentett adat nem fér el az új partíción!
Ez csak akkor fordul elő, ha kisebb partícióra akarja valaki visszaállítani a nagyobb méretű mentést.
Ha megnövelt partícióra teszi fel valaki a mentését, akkor nem okoz (logikusan) gondot.@(#88828) wwenigma
A 6-os visszaállítja az 5-öst. Fordítva nem próbáltam. -
válasz
#79335424 #88820 üzenetére
CWM mentés visszaállítását viszont azzal a verzióval kell csinálni, mint amivel a mentés készült
MTK platformon nem kötelező ugyanazon verzió használata.
Az 5.0.4.4-es verzióval készült mentést a 6.0.x.x verzióval vissza lehet állítani.a telón is az a rom legyen, de legalább azonos Android verzió!
Ez szintén nem fontos, hiszen ha komplett visszaállítást csinál valaki, akkor törölni fogja a régi rendszert.A CWM csak a partíciókon levő adatokat tudja menteni, magukat a partíciókat nem. Ha ezek egy verzióváltás, vagy tárhely átpartícionálás miatt, közben megváltoztak, akkor nem lesz sikeres a visszaállítás.
Pont az miatt lehet sikeres a visszaállítás átparticionálás után is, mivel a nem a partíciókat, hanem a rajta lévő adatokat menti és állítja vissza.
Gondolj bele: a CWM-ben lévő csatolási pontokra (hivatkozva) írja vissza az adatokat, nem adott blokkeszköz-szakasz címtől-címig.
Pont ezért van az, hogy átparticionálás után CWM-ből vissza tudod rakni a friss mentésed adatait egy nagyobb partícióra, és minden megmarad. -
törölt tag
válasz
#18193920 #88821 üzenetére
Olvasd el, hogy mit írtam! Sztem a gyári visszaállítás nem érinti a recovery -t. Azt is tudjuk, hogy partícionálás sem történik. Tehát véleményem szerint a két dolognak nincs köze egymáshoz. Igen, valóban írtam CWM -mel kapcsolatos korlátozásokról, de a gyári visszaállítás nincs köztük. Vagy Te mire alapozod, hogy a gyári visszaállítás volt az oka a CWM visszaállítás sikertelenségének?
-
Nyiaz
aktív tag
Jutányos ár: [link]
-
törölt tag
válasz
#79335424 #88820 üzenetére
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Én azt mondtam, hogy ha a készüléken CWM van akkor nem fog működni a Beállítások/Gyári adatok visszaállítása/ vagy ha igen akkor nem túl szerencsés módon (lásd mint a jiayu G3S-nél kb 10 percig forog körbe körbe, ha nem merül le közben)
Erre most te ismét elmondod, hogy nem biztos, hogy jó lesz.
Azt hiszem ebből indultunk ki -
törölt tag
válasz
#18193920 #88814 üzenetére
A CWM a recovery -ben van. Azt nem érinti a gyári visszaállítás. CWM mentés visszaállítását viszont azzal a verzióval kell csinálni, mint amivel a mentés készült és a telón is az a rom legyen, de legalább azonos Android verzió! A CWM csak a partíciókon levő adatokat tudja menteni, magukat a partíciókat nem. Ha ezek egy verzióváltás, vagy tárhely átpartícionálás miatt, közben megváltoztak, akkor nem lesz sikeres a visszaállítás.
-
-
válasz
#18193920 #88816 üzenetére
Amúgy meg kicsit túlbonyolítjuk a dolgot..
Ha van CWM
Akkor recovery modeban wipe és csókolom...
Ha nincs egyedi recovery, akkor esélyes a gyári, akkor meg gyári beállítások és kész...
-
-
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
teló eladás előtt mit érdemes kitörölni, hogy na maradjon nyoma az adataimnak?
A google fiók amit végülis el kellene tüntetni, a többi pár progit le tudom törölni én is...
-
-
nyinya
tag
Sziasztok,
Erről a telefonról hallott már valaki? tesztet sem nagyon találok.
http://www.energysistem.com/en/products/smartphone/smartphone_series/39594-energy_phone_pro
-
válasz
hevizms #88800 üzenetére
Nekem bejött, mindössze azért nem marad, mert annyi kraftra nem volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest