- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha biztosan a Sim-en vannak, nézd meg a Telefonkönyv-helyi menü* -megjelenítendő névjegyek-USIM pontot.
Vagy ugyanitt a Telefonkönyv-helyi menü*- Importálás/exportálás menüjét.
Ha megvan akkor már könnyen lementheted az sd kártyára vagy szinkronizálhatod a gmail fiókodba.
*" menü gomb
Érintőgomb, nem fizikai, általában 2-3 vízszintes csík a jele, és minden alkalmazásban az opciókat, lehetőségeket hozza elő."[ Szerkesztve ]
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Lenovo A536 telefont, amibe raktam egy vodás, és egy T-s kártyát.
Hogy tudom a SIM kártyákon lévő telefonszámokat előcsalni? Kerestem valamilyen import lehetőséget, de nem találok sehol.(a SIM-ek előtte Nokia l820-ban, és egy Blackberry-ben voltak)
Köszönöm
-
nagyúr
válasz include777 #87843 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
Ez tényleg 1GB RAM....
Eddig még nem láttam MT6572 mellé ezt.
Ez egy nagyot lökhetne ezen a SOC-on eladásoknál.
A régi V970-es jut eszembe, ami ugye már nem is igazán kapható.
Ez azért így nem is rossz: 2 mag, 4", 1GB RAM, 4GB ROM.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
salaud
aktív tag
válasz ccs2929 #87882 üzenetére
1, Hozzá való CWM
2, A rootolás meneteA leírással kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy az általa linkelt scatter file nem volt jó pl az én telefonomhoz, érdemes sajátot menteni, és azt használni. Ennek mikéntjét Cappa72 Fórumtárstól, esetleg a blogjából tudhatod meg.
Kingoroot nekem nem működött...
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
RVR400
veterán
-
paolinho
őstag
válasz csendes #87742 üzenetére
Egy Amoi n828-hoz vettem az Aliról egy HUA SHI utángyártott akku-t. Sejtettem, hogy a rajta lévő adat nem frankó (3800mAh), és ahogy tapasztalom, nagyjából csak annyit tud, mint gyári 2050 mAh-s, csak szeretném pontosan tudni a tényleges teljesítményét, hogy próbálkozhassak egy kicsit "hisztizni" az Alinak. Ehhez kéne egy megbízható alternatíva. Kipróbáltam már egy csomó app-ot, de olyat, ami a tényleges kapacitást mutatná meg, még nem találtam.
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már a THL T6s-t rootolni? Visszaolvastam/kerestem, de konkrét leírást nem találtam, csak, hogy sikerült, de mégsem, szóval, ha valakinek sikerült, és leírná címszavakban, azt megköszönném.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
-
aytukabozs
addikt
háááát, nem tudom vennék e telefont valakitől aki v3-at használ
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Biqci
aktív tag
-
missmonroe
tag
-
HPAA
őstag
köszönöm mindenki segítségét
************* censored
-
Laza...
addikt
LOL és még engem tiltanak ki
Never give up!
-
stmiklosi
tag
válasz KurtCobain #87860 üzenetére
Ezért sem értem, mert ezt az üzenetet kaptam SMS-ben:
"Feltöltöttél 0Ft-ot. ùj egyenleged 0Ft+300Ft kedvezmény.Vàsàrlàsi keret:0Ft.Egyenleged 15.03.20-ig hasznàlhatò.Tovàbbi infò a MyMenu-n:"
Meg ezt: Tàjékoztatunk, hogy Klikk szolgàltatàsodat aktivàltuk. Forgalmi kereted a ciklus végéig 100 MB. Üdvözlettel: Telenor
De hogy mitől lett kb. 6 hónap a 3, azt nem tudom, sehol sincs 3 hónapnál nagyobb megadva.
A MyMenü meg mást mond.
Mindegy, a 300Ft semmi pénz érte, más kérdés, hogy igen kevés helyen kapható ennyiért.
Én a gyorsboltban vettem.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz #18193920 #87866 üzenetére
" Forgalmazott Dual SIM telefonok
Huawei Honor 6 Fekete
iNew V3 Fehér
iNew V3 Fekete
Jiayu G4S Fehér
Jiayu G4S Fekete
Jiayu S2 Lite Stainless Steel
Lenovo S850 Fehér
Lenovo S850 Rózsaszín
Lenovo S850 Kék
ThL5000 Fehér
ThL5000 Fekete
ZOPO ZP998
XIAOMI Hongmi Note "Ennyi.... csak van egy nagy maszlag köré kerítve!!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
törölt tag
-
osztszoroz
aktív tag
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
stmiklosi
tag
válasz KurtCobain #87860 üzenetére
Szevasz!
Valószínű igazad van, de nem egyértelmű, ha ránézek az oldalamra.
Azért vigyázat!
A 2 kártya a következőképpen működik:
Ha kell: bekapcsolom a netes kártyát (mert nincs állandóan bekapcsolva), engedélyezem az adatforgalmat Telenorra. ( A másik kártya Te**com).
Ha "végeztem", kikapcsolom a Telenor kártyát. Erre megjelenik a Te**kom térerő mellett a 2G, és adatforgalmaz, mert ugye mindig akadhat frissíteni való, ha más nem reklám. Ez meg ugye igen drága/kB!
Előszőr megjártam..
Azóta: adatforgalom ki, Telenor kártya kikapcs. Így jó....
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Laza...
addikt
Mentitek a mundért, mi?
Never give up!
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Nekem is van netem állandóan (WiFi) -2* 15 perc amíg jövök-megyek.
Hogy mégis legyen valami, kerestem, vettem, ilyet: telenor paraktikum +net expressz
300Ft SIM a kártya, 300Ft lebeszélhetőséggel, ez 3 hónapig él. Kapsz mellé (nem röhögni) 10MB netet, nem írtam el.
Ha aktiválás után SMS-ben elküldöd a klikk szót, akkor lesz 50MB.
Arra jó, hogy netán úton, útfélen meg tudjak nézni valamit.
3 hónap után 990Ft.-ért, úhy tudom 3 hónapra feltölthető.
Én vettem 2-őt, 3. hónap után (azt hiszem nem kötnek bele) az elsőt eldobom, aktiválom a 2.-at.
Azt tudom, hogy egyszerre egy embernek nem lehet 2 aktivált.
Ha kell, mégis van valami elérhetőségem, eddig (1 hónap) elhasználtam inkább csak ellenőrzésre 4 MB-ot..
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #87854 üzenetére
Nem érted.... Mi van ma Veletek?
Olyat keres, hogy feltölt ötezret, kap érte mittomén 5GB netet, amit felhasználhat mittomén... fél évig. De NEM havonta kell, vagy naponta/hetente feltöltögetni.
Érted?
(#87853) WOT-H-A-C
Holnap beregizem a 12lenovo.com domaint, akkor én is hivatalos lenovo leszek?
Most jön az, hogy én sem a Lenovo oldalt linkeltem
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
iMaverick
addikt
A T-nél asszem van a Domino-nak direkt ilyen internetes variánsa. Ha jól tudom. (Az adatforgalmi mennyiséget ne is kérdezd, mert fogalmam nincs.)
(#87849) Laza...: ezek szerint nincs már ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Laza...
addikt
válasz WOT-H-A-C #87846 üzenetére
A Vodafonos-vidéki 3G-t. Egészen pontosan...
K910E 3G: WCDMA 1900/2100MHz vs.
K910 3G: WCDMA 850/900/1700/1900/2100MHz(nem lennék meglepve, ha egy sima modem fájl cserével mindkettő az E nélküli verzió lenne...)
(#87848) HPAA
szerintem ilyen nem létezik..[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
HPAA
őstag
off , bocsánat érte:
üdv
létezik kis hazánkban valamilyen variációban az ,hogy előre kifizetett x összegért kapok adott mennyiségű adatforgalmat amit mondjuk fél év alatt kell "lehasználnom" ?
tehát nem havidíjas , havonta 2-3 alkalomra kellene de kb fél - egy évig.kétkártyás telefonba keresnék megoldást erre a kérdésre de eddig nem sok lehetőséget találtam
************* censored
-
gipsztigris
addikt
válasz csendes #87841 üzenetére
Akkor csak megérkezett!
Érdekes, hogy ha EUR-ban vásárolsz akkor kb. 4 ezerrel olcsóbb a váltás miatt.OTP-nél a 300 dollár 73.023.-HUF-ra jön ki, a 226 EUR pedig 69.074.-Ft-ra. Szóval, EU szállítással a legjobb ár egy extra jó telefonért.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
include777
aktív tag
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Háromnegyed éves, minideal-ről vásárolt ZTE V889M telefonom amúgy elég jó üzemideje, egyik napról a másikra az eredetinek harmadára esett vissza. Antutu tesztet futtatva korábban 9 ezer felett, most alig több, mint háromezer pont az eredmény. Jól sejtem, hogy ennek annyi? Utángyártottat találtam 3 ezer forintért itthon. Garanciálisan nem tudom érdemes-e foglalkoznom az üggyel (vissza kell küldeni, stb.). -
Minideal EU raktárban már készleten a Lenovo K910 304 USD áron (érdemes az 5 USD-t rátenni K910e helyett) és más készülékek: [link]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
nagyúr
válasz missmonroe #87837 üzenetére
A különbségek.
Nem mindenki szereti az ennyire belépő szitnű telefonokat.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
válasz missmonroe #87837 üzenetére
Olvasd el a mobilarénás teszteket az Akai telefonokról és megtudod. Én csak két pálcára húznám fel, hármat nem biztos, hogy megér. De ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
válasz include777 #87834 üzenetére
Köszi!
Igazából nem nagyon bízom a segédprogramokban, mint pl az antutu.
A free az legalább parancssoros, nehezen átverhető (ellentétben az antutuval)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz include777 #87832 üzenetére
Megköszönöm, ha adb-n keresztül, vagy terminal emulator-ban a
free
parancs kimenetét megosztod, mint pl. itt látható.
Előfordul, hogy
busybox free
parancsra lesz csak kimenete.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
include777
aktív tag
válasz cappa72 #87830 üzenetére
Bizony annyi, de ha kell, akkor amit te kérsz lefuttatok rajta (play-os antutu is ezt dobta ki, a cég a modecom egy lengyel cég 15 van jelen a lengyel piacon számítógépekkel, ez év elején kezdtek telefonokkal is foglalkozni.). Amúgy még annyit ehhez a telóhoz hogy 2 év garival van.
keep calm and learn powershell
-
dorika87
őstag
válasz include777 #87827 üzenetére
Köszi jól hangzik. Akkor majd figyelek mert ha 23-24e körül lenne ismét itt, akkor már igazán jó vétel lenne. Tulajdonképpen anyukám kellene végre egy olyan normális dual simes telefon ami nem olyan lassú mint a jelenlegi samsung telefonja (ok mondjuk abban 380mb ram van).
Feltételezem egy dual procis 1,2-1,3ghz-es telefon 1gb rammal azért már teszi a dolgát ahogy kell. Persze nem lenne túlhajtva, viszont nem akarom, hogy kínkeserves legyen a használata, mint pl. ahogy most, de neki bőven elég lenne átlaghasználatra egy ilyen teljesítményű teló.AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
nagyúr
válasz include777 #87827 üzenetére
Ez az 1GB RAM kérdés érdekelne engem. Mert eddig még nem láttam MT6572-höz 1GB RAM-ot társítva.
Ezt meg tudnád nekem nézni konkrétan? Mármint, hogy tényeg 1GB-e az említett 1GB.
Ez sokat segíthet többeknek a ésőbbi döntésben.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
include777
aktív tag
válasz aytukabozs #87823 üzenetére
Elnézést, nem akartam a kinti árakat összehasonlítani a webshoppos, ebay-os árakkal.
Egyszerűen csak leírtam hogy van akinek ez is megfelel.De ha nem az lenne rá írva, hogy samsung, hanem horváth, vagy mikornyicki, az ismerősömnek az is megfelelne .
-
include777
aktív tag
válasz dorika87 #87825 üzenetére
esetleg: [link] A Jómultkor 24e ft alatt volt. Ilyenem volt|van - a kisfiam kapta meg -, igen jó telefon, strapabíró, stabil rendszerrel, gyárilag rootolt.A gigabyte kamerája jobb, de volt a kezemben olyan is, és nem készít sokkal jobb képet mint a xino.Hja ! és a xino fülese igen patent. Nem a legkényelmesebb, de valami hihetetlen amilyen jó hangzása van ilyen árkategóriában.
-
include777
aktív tag
válasz #18193920 #87824 üzenetére
Abs egyetértek veled - szintén szakmabeli vagyok - , de sokszor vannak úgy az emberek, hogy az adott technikai eszköznek a fizikai állapota sokadlagos szempont. Vannak olyan munkák, munkahelyek ahol akaratlanuk is sérül a technika és nem a szándékos külső behatásoktól.Előző munkahelyemen a csúcs egy epson lx 300-as nyomtatóbol a kítépett traktor és kettős tengely volt. Máig nem tudni ki volt, de selejtezéskor kipróbáltuk, nem sikerült.
-
dorika87
őstag
Mi számít most bestbuy vételnek, ha itthoni boltban, magyarországi forgalmazótól szeretném venni minél olcsóbban, és fő szempont az 1gb ram és maximum 4col?
Ezt néztem ki.
Leírás alapján jónak tűnik. Esetleg van valakinek tapasztalata a készülékkel?[ Szerkesztve ]
AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
törölt tag
válasz include777 #87822 üzenetére
Természetesen ilyen is van, de az elmondottak alapján ő nem a klónokra izgul, mert neki az is mindegy lenne ha nem az lenne ezért a pénzért.
Ergó teljesen véletlen, hogy neki éppen s4 klónjai vannak.
Nem akarom bántani ismeretlenül az úriembert (és ez is csak az én véleményem, és mint számítástechnikával foglalkozó ember mondom) de 2014 -re fel kellett volna nőni már addig, hogy a technikát ami kiszolgál bennünket (mert szükségünk van rá ahogy te is írtad kamerák figyelése,email, chat, stb) tiszteljük meg annyival, hogy egy picit jobban odafigyelünk rá.
Tapasztaltam olyat, hogy valaki ütötte, rúgta a számítógépét, mert az a buta nem azt csinálta amit ő akart.
Tehát vigyázzunk jobban egy picit az eszközeinkre és azok meghálálják.[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz include777 #87822 üzenetére
Ugyan azt a HW-t meg lehet kapni nemsamu klón házban is, hanem a sima szappantartó tokozással..
Nem a dzsunkákon összehányt telókkal van a baj, akinek ez a minőség kell vegye, de minek akar úgy kinézni mint valami más?Szerencsére úgy 1 éve az alsóbb árszegmensben is elkezdett megindulni az egyedi formatervek használata (hogy ezek nagy része is lopott az más kérdés, de legalább már nem minden 2. akar galaxynak látszani)
A kinti árakat hasonlítgatni a webshoposokhoz az meg öreg hiba...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
include777
aktív tag
válasz #18193920 #87820 üzenetére
Pl azért, mert van 1 ismerősöm, aki NEM tud vigyázni a telefonokra, tesója kint volt kínában, írd és mond 18e ft-ért hozott 3 samu s4 klónt.(512 mega ram, 1 magos proci, 4 giga tárhely, 5 col, gps none).
Beszélgetek elég sokat a csókával, mert péntekente együtt focizunk, utánna 1-2-3 korsó sör is legurul, akkor mondta, hogy amire kell neki (telefonálás, sms) arra tökéletesen megfelel + ha a boltjaiban levő biztonsági kamerára akar rákukkantani arra is, semmi másra nem kell. namos 6e ft-ért tudnál venni 4.2-es droiddal a fenti harverrel elátottat ? Sz.tem még mostsenemse. Az igaz, hogy szerintem Ő a kivétel, mert sokan vagy bedőlnek a klónoknak, vagy a kinézet miatt veszik.keep calm and learn powershell
-
Laza...
addikt
válasz #18193920 #87820 üzenetére
A vakerán mégis nyomják a klón fosokat, és majdnem "sorbaállnak" érte. Az emberi hülyeség határtalan.
Az emberek a kínai telóban pont a lényeget nem veszik észre. Konkrétan jó minőséget, a neves brandek árának töredékéért lehet venni. De sokan ezt így értelmezik: Samu s5 tizenkettőé'. Aztán persze jön a sírás, meg a "soha többet kínait" - csak idő kérdése.
A legtutibb ajánlat a 40-60k sávban van, amit valóban érdemes Kínából megvenni. Fölötte túl drága (bár kinekhogy..) alatta meg nem nagyon érdemes (1-2 kivétel one) - szigorúan szerintem.
Never give up!
-
törölt tag
Aki itt van és kínai készüléket vásárol, az nem feltétlenül hülye.
De azt soha nem értettem miért is vesz meg valaki egy bármilyen klónt?
Azért, hogy az emberek a kávézóban felhördüljenek, hogy "NÉMÁÁÁ EGY XYIZÉJE VAN NEKIJE" ?
Nem veszik észre, hogy mekkora gáz.
Arról nem beszélve (és ezt nem a pénztárcám mondatja velem), hogy még az eredetijét sem venném meg soha.
1. mert tucat
2. mert mind egyforma és nincs benne semmi egyéniség
3. mert túlárazott
De ez természetesen csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz missmonroe #87807 üzenetére
Ez nagyon minimal összeg...
A Hardveraprón szemezgess
Never give up!
-
missmonroe
tag
sziasztok
óriási kérdésem lenne, Édesapámnak kéne egy másodtelefon...igen, ő 3 simmel közlekedik, most van egy galaxy ace 2-je egy simmel, emellé kéne egy másik szép darab.
amiket találtam a mi árkategóriánkban: akai glory g3, atab3.5, 4, myaudio force 3+ nagyjából....mindegy, hogy új vagy szép állapotú használt, a lényeg, hogy androidos legyen, stabil amennyire lehet, ne haldokoljon az akku és jól érzékelje a nyomásokat, plusz a hangja rendben legyen. Telefonra, smsre, emailre lesz első sorban használva, 10-14 000 ft között keresgélünk és a héten jó lenne ha meglenne...
bármilyen ötlet?
Köszi
-
válasz ctibor #87792 üzenetére
A kétféle (4" és 4,5") Asus Zenfone 4-t Indiában (kizárólag [Flipkart]) forgalmazzák 6-7 ezer rúpiáért (97-114 USD; 1 USD=61,6 INR), annyira népszerű, hogy mától 100 ezer darabbal töltik fel a kimerült készleteket [link]. A két legolcsóbb, belépőszintű Zenfone, sajnos az akku kicsi (1600/1750mAh), nem IPS a kijelző és csak Atom Z520 van benne. Én is láttam már méregdrágán magyar oldalon, de 180 USD-ből csoportos rendeléssel Zenfone 5-öt lehet venni.
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
pesten tudtok valami jó helyet, ahol jiayu g3s javítással megbirkóznak? -
sanyee75
tag
Sziasztok!
A feleségem Jiayu G4SL-je dobálja el mindkét kártyán a hálózatot. Gondoltam egy másik ROM megoldja a gondot valaki ajánlott egyet de nem segített. Ez ROM vagy telefon hiba lehet? Áprilisban lett véve de idáig nem csinálta. T mobilos kártya van minkét helyen, a gyári ROMmal kezte a hibát de az ujjonnal feltett ROMmal is produkálja. Az én telefonommal működik mindkét kártya tehát nem kártya kiba. Valaki találkozott e hasonlóval vagy megoldást tud e valaki?
Előre is köszönöm!Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
include777
aktív tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz overland #87798 üzenetére
Az e-mailt meg a PH-privátot nyugodtan elfelejthetitek...
Ahogy fentebb írta a kolega szedjétek le play-ből a qq messengert és próbáljátok azon...de ott is döcögős a kapcsolat. Rengeteg üzenetet kap és úgy gondlom, hogy sorban halad és foglalkozik az emberekkel.Van hogy percek múlva jön a válasz de van, hogy napokmúlva! Egyébként tudsz egyenest a Chigontól is rendelni és úgy gyorsabb általában, kivéve ha nincs rktáron a kívánt készülék.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával